Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

rririle, man irgi tas pats biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif krikstynos nuostabi ir isimintina svente, o aisku viska primins nuotraukos wub.gif as likau beprotiskai patenkinta fotografes rasos darbu, apie ja paskaityt ir kelis darbelius galima pamatyti siame straipsnyje LIETUVOS RYTO LAIKRASTYJE o su ja susisiekti galima ir facebook http://www.facebook.com/fotoalias tikrai rekomenduoju jos paslaugas, nenusivilsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2012 04 24, 16:08)
Mes pirmosios dukters krikštynas darėm vieną dieną (antrąją dieną svečiai papusryčiavo, pabendravo ir išsiskirstė, kadangi dauguma ne vietiniai)viską užbaigėm žibintų leidimu.Po to kas miegot nuėjo, kas bendraut pasiliko. Muzikantų nebuvo, bet ir trūkumo nejautėm.
Dabar pats kavinės, kur užsisakėm, savininkas dydžėjaus (neprašėm, tiesiog pats pasisiūlė, nes tuo užsiima). Žiūrėsim kaip bus.Ir vėl svečiai nevietiniai, skirstysis tik sekančią dieną, bet viską užbaigsim pirmą vakarą. Gal kokių orginalių idėjų kas turit, kaip užbaigt? Žibintus leidom, fejerverkų nenorim.Lieka balionai  doh.gif

Jeigu netoliese koks vandens telkinukas būtų, galima gėlių vainikėlius su žvakutėmis paleisti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sausainiukas*: 25 balandžio 2012 - 11:59
Vakar susitariau del krikstynu,bet ziuredama i kalendoriu telefone sumaisiau dienas ir vietoj sestadienio uzrasiau penktadieni,ar galima pakeisti,ar kas keitet,nieko nesake kunigas?
Atsakyti
tikrai galima, tik eik greičiau, kad vietos grafike būtų, jug šeštadieniais vestuvės ir krikštynos viena po kitos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 04 23, 09:41)
As, manau, kad, jei svente didesne, tai muzikantai arba dj yra butini.Kai krikstijom savo pirmagimi, irgi galvojom taip kaip Jus...beto gerus muzikantus rast, oi kaip sunku...o visokios tralialiuskes, tai ne man doh.gif taigi pasisamdem dj.likom labai patenkinti. kainavo nepalyginamai pigiau.o muzikos asortimentas tikrai didesnis nei pas muzikanta vidutinioka.nusiuntem jam daugmaz kokiu dainu pageidautume, playlista, kad susipazintu su musu muzikiniu skoniu.visas dainas pagrojo, labai jaute zmones, kokia muzika, kada, kuriuo momentu leist. dabar, jei visdelto apsispresiu kviest daugiau zmoniu nei tik pacius artimiausius, irgi butinai bus dj.
muzika sukuria nuotaika. o tai labai svarbu sventei.

Aciu uz info 4u.gif

QUOTE(rririle @ 2012 04 24, 14:08)
Mes pirmosios dukters krikštynas darėm vieną dieną (antrąją dieną svečiai papusryčiavo, pabendravo ir išsiskirstė, kadangi dauguma ne vietiniai)viską užbaigėm žibintų leidimu.Po to kas miegot nuėjo, kas bendraut pasiliko. Muzikantų nebuvo, bet ir trūkumo nejautėm.
Dabar pats kavinės, kur užsisakėm, savininkas dydžėjaus (neprašėm, tiesiog pats pasisiūlė, nes tuo užsiima). Žiūrėsim kaip bus.Ir vėl svečiai nevietiniai, skirstysis tik sekančią dieną, bet viską užbaigsim pirmą vakarą. Gal kokių orginalių idėjų kas turit, kaip užbaigt? Žibintus leidom, fejerverkų nenorim.Lieka balionai  doh.gif

Aciu, kad pasidalinai patirtim 4u.gif
Uzbaigimui as galvoju apie vandens zibintus. Draugu vestuvese leido balionus su saltom ugnelem - ispudingai atrodo (kaip zvaigzdetas dangus), tik labai trumpai.
Atsakyti
Nėra už ką smile.gif . Smagu kai yra toks tinklapis kur info visom temom galima gauti.Ir moderatorės puikiai dirba. Kai ruošiausi pirmom krikštynom visą medžiagą čia susirinkau, galvojau dabar tai prapulsiu.Bet mamytės kūribingos, čia vėl lobynai. 4u.gif
Apie balionus su žiburėliais buvau pagalvojus, bet kai paskaičiuoji, gan nemaža suma gaunas, ir tik kelios akimirkos. O va tie *sausainiuko* vainikėliai su žvakutėmis man kaip tik. Mes savo mažają "pumpurėliu" pravardžiuojam, tai ir krikštynos mūsų bus žalios.O jei vainikėliu prie kranto suplugdys, vistiek gražiai atrodys. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2012 04 26, 16:24)
Nėra už ką  smile.gif . Smagu kai yra toks tinklapis kur info visom temom galima gauti.Ir moderatorės puikiai dirba. Kai ruošiausi pirmom krikštynom visą medžiagą čia susirinkau, galvojau dabar tai prapulsiu.Bet mamytės kūribingos, čia vėl lobynai.  4u.gif
Apie balionus su žiburėliais buvau pagalvojus, bet kai paskaičiuoji, gan nemaža suma gaunas, ir tik kelios akimirkos. O va tie *sausainiuko*  vainikėliai su žvakutėmis man kaip tik. Mes savo mažają "pumpurėliu" pravardžiuojam, tai ir krikštynos mūsų bus žalios.O jei vainikėliu prie kranto suplugdys, vistiek gražiai atrodys.  thumbup.gif

Apie kokius cia vainekelius kalbat? labai mane sudomino sita ideja, kadangi musu sventes vietoje, kur paziuri, ten vanduo-trys tvenkiniai ir ezeras, tai gal ir as nusikopijuociau blush2.gif
Atsakyti
ir man labai idomu bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2012 04 27, 12:23)
ir man labai idomu bigsmile.gif  4u.gif

Aš įsivaizduoju, kad turėtų būti kažkas panašaus kaip per Jonines.Iš gėlių ir žolynų pinti vainikėliai, o ant jų pritvirtintos žvakutės mažos. O, kad neskęstų, galima šiek tiek jūros putos prie apačios pritvirtinti.Bent aš taip įsivaizduoju. Teks pamėgint prieš krikštynas, nes pati nesu dar taip dariusi. Čia gal *sausainiukas* galėtų geriau papasakot?
Atsakyti
Oi merginos, aš jau jums pavydžiu 4u.gif , mes švęsim savo kieme, aplink tvenkinių nėra, o vakare jau nebesinorės kur nors toliau važiuoti, leisti tokius vainikėlius arba vandens žibintus, echhhhhh kaip gaila verysad.gif
Atsakyti
labas visoms, jungiuosi ir as prie planuojanciu. Musu dukreles krisktynos bus liepos 7d. zmoniu bus apie 25 su vaikais. Svesim kaime uosviu namuose ir mastom, is kur butu galima uzsisakyti jau paruosta maista i namus is Silales ar kazkur salia, kad nebutu brangus pristatymas. Seimininkiu i namus jau nebenorime imti, ir rupintis jomis paciomis ir maisto supirkimu...

Atsakyti