Mano galva visi tie laikrasteliai, pasizedejimai, programeles yra atsirade tik todel, jog nemokame bendrauti ir graziai i zmogu savais zodziais besikreipiant paprasyti nuosirdziai rupintis kriksto vaikeliu. Ieskome formos, o ne turinio, nes turinio paieska tai jau issukis siandieniniam zmogui, kurio mes nuolat vengiame ir maskuojames.
Ar nukopijuotas ir iremintas lapas is interneto tai jau nuosirdu? Ar toks diplomas ar ,, pasizadejimas" tures isliekamaja verte, vargu.
Mano galva tai tik pinigu svaistymas ir maskavimasis, nes nebemokame kreiptis i zmogu, nemokame net jo pakviesti i svente zodziu, todel siunciame siaubingus stiliaus prasme el. kvietimus, kas mano galva yra tiesiog svecio negerbimas. Juk jai nori, jog zmogus dalyvautu tavo sventej turi jo paprasyti arba bent jau rastu ji pakviesti.
Beribis beprasmiu dovaneliu lietus tai visiskas kicas. Pasisakau uz prasmingas ir apgalvotas sventes ir jei jau norime iteikti dovanas, tai as uz apgalvotas ir temiskai tinkancias dovanas, o ne butelius su vaiku veidais.
Susimastykime ir nevulgarinkime patys savo svenciu, nedekime suaugusiems zmonems pampersu ar nemeginkime koselemis vieni kitus maitinti, nes pazvelgus i tokias sventes labai liudna ir graudu daros, kaip nutolstame nuo esmes ir visur ieskome ,,pokstu", ,,bajeriu", ,, pramogu" nes ju neesant nemokame elgtis, nemokame ir svesti.
Ruoskimes atsakingai ir apgalvotai, kad svente nevirstu beprasmiu pokstu rinkiniu.
postas, kuris vercia susimastyti. Prisimenu savo sunelio krikstynas, nieko mandro ten nebuvo visai, bet kazkaip malonus tie prisisminimai, nuosirdziai pabendravom