Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(Lolita2 @ 2012 04 20, 11:45)
o gal galetumet parasyt jos kontaktus, interneto adresa? Aciu.

krikstozvakes@gmail.com

tikiuosi galiu rasyti cia emeila jos. g.gif
Atsakyti
Gal kuri turit excel varianta krikstynu samatos? ta prasme ko reikia krikstynoms, kad butu viskas surasyta kaip buna vestuvines samatos.
Atsakyti
QUOTE(vixen @ 2012 04 19, 18:24)
o ten pacioj baznycio jis buna?

Galit paieskot baznycioj,rastinej,arba stovi namas salia baznycios,ten taip pat galit ieskot.smile.gif

Mes sawo dukrytes birzelio men krikstysim,jau turiu scenariju,aciu siam forumui,prasymus seneliams ir kriksto seneliams,sodyba uzsisakem,ir siandien uzsakiau dovanas seneliams,kai ne lt gyvenam truputeli sudetinga kazka pasidaryt,bet stengiames:)
Atsakyti
Sveikos, planuotojos 4u.gif Didziausios pagyros temutes autorei thumbup.gif
Planuojam vasara krikstyti savo stebukliuke wub.gif Noriu nedideles sventes, bet ne eilinio gimines susiejimo ax.gif Ideja kaip ir turiu, bet dar reik galutinai viska suvesti i viena diena biggrin.gif
Esme ta, kad niekaip neapsisprendziu, ar reikia muzikantu? g.gif Is vienos puses, galvoju, kai niekas nesneka, tada to fono kaip ir reikia. Is kitos puses, jei bus muzikantai, tai labai jau panasu i vestuves, o as nenoreciau tokios perkrautos sventes. Zodziu, kas turit patirties su krikstynu muzikantais, buciau dekinga, jei pasidalintumet atsiliepimais flirt.gif
Ir dar labai idomu, ar krikstynas darot/daret viena ar dvi dienas? Jei viena, kada ir kaip uzbaiget? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mazutte @ 2012 04 22, 20:28)
Sveikos, planuotojos  4u.gif Didziausios pagyros temutes autorei  thumbup.gif
Planuojam vasara krikstyti savo stebukliuke  wub.gif Noriu nedideles sventes, bet ne eilinio gimines susiejimo  ax.gif Ideja kaip ir turiu, bet dar reik galutinai viska suvesti i viena diena  biggrin.gif
Esme ta, kad niekaip neapsisprendziu, ar reikia muzikantu?  g.gif Is vienos puses, galvoju, kai niekas nesneka, tada to fono kaip ir reikia. Is kitos puses, jei bus muzikantai, tai labai jau panasu i vestuves, o as nenoreciau tokios perkrautos sventes. Zodziu, kas turit patirties su krikstynu muzikantais, buciau dekinga, jei pasidalintumet atsiliepimais flirt.gif
Ir dar labai idomu, ar krikstynas darot/daret viena ar dvi dienas? Jei viena, kada ir kaip uzbaiget?  g.gif

As, manau, kad, jei svente didesne, tai muzikantai arba dj yra butini.Kai krikstijom savo pirmagimi, irgi galvojom taip kaip Jus...beto gerus muzikantus rast, oi kaip sunku...o visokios tralialiuskes, tai ne man doh.gif taigi pasisamdem dj.likom labai patenkinti. kainavo nepalyginamai pigiau.o muzikos asortimentas tikrai didesnis nei pas muzikanta vidutinioka.nusiuntem jam daugmaz kokiu dainu pageidautume, playlista, kad susipazintu su musu muzikiniu skoniu.visas dainas pagrojo, labai jaute zmones, kokia muzika, kada, kuriuo momentu leist. dabar, jei visdelto apsispresiu kviest daugiau zmoniu nei tik pacius artimiausius, irgi butinai bus dj.
muzika sukuria nuotaika. o tai labai svarbu sventei.
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 04 23, 11:41)
As, manau, kad, jei svente didesne, tai muzikantai arba dj yra butini.Kai krikstijom savo pirmagimi, irgi galvojom taip kaip Jus...beto gerus muzikantus rast, oi kaip sunku...o visokios tralialiuskes, tai ne man doh.gif taigi pasisamdem dj.likom labai patenkinti. kainavo nepalyginamai pigiau.o muzikos asortimentas tikrai didesnis nei pas muzikanta vidutinioka.nusiuntem jam daugmaz kokiu dainu pageidautume, playlista, kad susipazintu su musu muzikiniu skoniu.visas dainas pagrojo, labai jaute zmones, kokia muzika, kada, kuriuo momentu leist. dabar, jei visdelto apsispresiu kviest daugiau zmoniu nei tik pacius artimiausius, irgi butinai bus dj.
muzika sukuria nuotaika. o tai labai svarbu sventei.

gal galima to DJ kontaktus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 03 31, 16:06)
Mano galva visi tie laikrasteliai, pasizedejimai, programeles yra atsirade tik todel, jog nemokame bendrauti ir graziai i zmogu savais zodziais besikreipiant paprasyti nuosirdziai rupintis kriksto vaikeliu. Ieskome formos, o ne turinio, nes turinio paieska tai jau issukis siandieniniam zmogui, kurio mes nuolat vengiame ir maskuojames.
Ar nukopijuotas ir iremintas lapas is interneto tai jau nuosirdu? Ar toks diplomas ar ,, pasizadejimas" tures isliekamaja verte, vargu.
Mano galva tai tik pinigu svaistymas ir maskavimasis, nes nebemokame kreiptis i zmogu, nemokame net jo pakviesti i svente zodziu, todel siunciame siaubingus stiliaus prasme el. kvietimus, kas mano galva yra tiesiog svecio negerbimas. Juk jai nori, jog zmogus dalyvautu tavo sventej turi jo paprasyti arba bent jau rastu ji pakviesti.
Beribis beprasmiu dovaneliu lietus tai visiskas kicas. Pasisakau uz prasmingas ir apgalvotas sventes ir jei jau norime iteikti dovanas, tai as uz apgalvotas ir temiskai tinkancias dovanas, o ne butelius su vaiku veidais.
Susimastykime ir nevulgarinkime patys savo svenciu, nedekime suaugusiems zmonems pampersu ar nemeginkime koselemis vieni kitus maitinti, nes pazvelgus i tokias sventes labai liudna ir graudu daros, kaip nutolstame nuo esmes ir visur ieskome ,,pokstu", ,,bajeriu", ,, pramogu" nes ju neesant nemokame elgtis, nemokame ir svesti.
Ruoskimes atsakingai ir apgalvotai, kad svente nevirstu beprasmiu pokstu rinkiniu.

visiskai pritariu drinks_cheers.gif postas, kuris vercia susimastyti. Prisimenu savo sunelio krikstynas, nieko mandro ten nebuvo visai, bet kazkaip malonus tie prisisminimai, nuosirdziai pabendravom
Atsakyti
O dėl el. pakvietimų - aš nesutinku su Dange mastau.gif kodėl tai yra svečio negerbimas????? tai ne tik gali būti gražu, bet ir žymiai greitesnis būdas pakviesti į krikštynas, ypač kai didžioji dalis giminės ir draugų jau gyvena užsieniuose g.gif
aš pati esu truputėlį senamadiška ir be galo mėgstu pakvietimus rašytus ranka, bet .... grynai dėl laiko ir piniginių sumetimų pati dariau elektroninius pakvietimus su muzika ir fotografijomis.
Lygiai tas pats kai tėveliai vargsta, sumoka nemažus pinigus už pakvietimus ir svečiai vos perskaitę juos išmeta - tai irgi nepagarba jiems, bet taip vyksta sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 23, 16:41)
O dėl el. pakvietimų - aš nesutinku su Dange mastau.gif kodėl tai yra svečio negerbimas????? tai ne tik gali būti gražu, bet ir žymiai greitesnis būdas pakviesti į krikštynas, ypač kai didžioji dalis giminės ir draugų jau gyvena užsieniuose  g.gif
aš pati esu truputėlį senamadiška ir be galo mėgstu pakvietimus rašytus ranka, bet .... grynai dėl laiko ir piniginių sumetimų pati dariau elektroninius pakvietimus su muzika ir fotografijomis.
Lygiai tas pats kai tėveliai vargsta, sumoka nemažus pinigus už pakvietimus ir svečiai vos perskaitę juos išmeta - tai irgi nepagarba jiems, bet taip vyksta  sad.gif

tai geriausia iseitis, buti visai senamadiskais ir kviesti zodziu. man sita forma priimtiniausia.paprasta, silta, nuosirdu.beveik nieko nekainuoja. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paukshte @ 2012 04 23, 12:49)
gal galima to DJ kontaktus? ax.gif

Prasom 4u.gif 868709000 - Justinas.

Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 23, 16:41)
O dėl el. pakvietimų - aš nesutinku su Dange mastau.gif kodėl tai yra svečio negerbimas????? tai ne tik gali būti gražu, bet ir žymiai greitesnis būdas pakviesti į krikštynas, ypač kai didžioji dalis giminės ir draugų jau gyvena užsieniuose  g.gif
Lygiai tas pats kai tėveliai vargsta, sumoka nemažus pinigus už pakvietimus ir svečiai vos perskaitę juos išmeta - tai irgi nepagarba jiems, bet taip vyksta  sad.gif

drinks_cheers.gif Aš pritariu. Visai nesenai gavau elektroninį pakvietimą į gimtadienį. Gražiai padarytas, visai miela.
O popieriniai -labai gražu, asmeniška, bet kur po to juos dėt?Jei dar pačio kvietėjo daryti, tai net sąžinė graužia išmetant. Taip gražu, tiek meilės sudėta. Pas mus giminėj dabar vestuvių ir krikštynų metas - juk nesusikrausi visų kvietimų į lentynas.
Aš irgi darysiu elektroninius.O kadangi darbą su programomis esu primiršusi, tai triūso teks įdėti daugiau nei į popierinius.
Atsakyti
QUOTE(mazutte @ 2012 04 22, 20:28)
Sveikos, planuotojos  4u.gif Didziausios pagyros temutes autorei  thumbup.gif
Planuojam vasara krikstyti savo stebukliuke  wub.gif Noriu nedideles sventes, bet ne eilinio gimines susiejimo  ax.gif Ideja kaip ir turiu, bet dar reik galutinai viska suvesti i viena diena  biggrin.gif
Esme ta, kad niekaip neapsisprendziu, ar reikia muzikantu?  g.gif Is vienos puses, galvoju, kai niekas nesneka, tada to fono kaip ir reikia. Is kitos puses, jei bus muzikantai, tai labai jau panasu i vestuves, o as nenoreciau tokios perkrautos sventes. Zodziu, kas turit patirties su krikstynu muzikantais, buciau dekinga, jei pasidalintumet atsiliepimais flirt.gif
Ir dar labai idomu, ar krikstynas darot/daret viena ar dvi dienas? Jei viena, kada ir kaip uzbaiget?  g.gif

Mes pirmosios dukters krikštynas darėm vieną dieną (antrąją dieną svečiai papusryčiavo, pabendravo ir išsiskirstė, kadangi dauguma ne vietiniai)viską užbaigėm žibintų leidimu.Po to kas miegot nuėjo, kas bendraut pasiliko. Muzikantų nebuvo, bet ir trūkumo nejautėm.
Dabar pats kavinės, kur užsisakėm, savininkas dydžėjaus (neprašėm, tiesiog pats pasisiūlė, nes tuo užsiima). Žiūrėsim kaip bus.Ir vėl svečiai nevietiniai, skirstysis tik sekančią dieną, bet viską užbaigsim pirmą vakarą. Gal kokių orginalių idėjų kas turit, kaip užbaigt? Žibintus leidom, fejerverkų nenorim.Lieka balionai doh.gif
Atsakyti