Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 13, 21:15)
pas mus daug kas tarpusavyje nepazistami, is skirtingu miestu, ju tarpe nestuke ir mamos su leliukais.. tai uzimt kazkaip tikrai reikes..kad neprailgtu laikas..

mes sveciu specialiai neuziminesim ax.gif po baznycios iskart vaziuosim i sventes vieta - kaimo turizmo sodyba. ten jau bus viskas paruosta, taigi sveciai gales vaisintis uzkandziais, alumi, gira, apziureti vaikiuko foto(bus prikabineta visur), pasivaikscioti, kadangi sodyba ant ezero kranto,tai galvoju dar issinuomot plaukiojancius namelius jie ten tokius labai superinius turi, kur telpa 10 zmoniu ar paprasciausias valtis. tai ir prabegs tas laikas, kol pasimaitinsim, atsikvepsim, pasifotkinsim ir pradesim svente. man asmeniskai labai patinka, kai tik atvyke sveciai gali pasivaisinti aperityvu, apsiziureti, laisvai pabendrauti 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mes irgi planuojam krikštynas šią vasarą.

Tik va nesinori to banalaus sėdėjimo prie stalo, norėtųsi kažkur nuvažiuot, kokią nors programėlę sugalvot. Galvojom apie Rumšiškes, bet brangokai jau gaunas su auto nuoma ir tt

Galvoju gal galima čia arčiau kur pabūt, ir va jeigu lietus tada irgi neaišku ką daryt, piknikas jau nebetinka na ir tt

Gal kas dalyvavot krikštynose ar pačios turit kokių minčių ką įdomaus būtų galima nuveikt ?
Atsakyti
QUOTE(Aulė @ 2012 04 18, 17:36)
Laba diena, mes irgi planuojam krikštynas šią vasarą.

Tik va nesinori to banalaus sėdėjimo prie stalo, norėtųsi kažkur nuvažiuot, kokią nors programėlę sugalvot. Galvojom apie Rumšiškes, bet brangokai jau gaunas su auto nuoma ir tt

Galvoju gal galima čia arčiau kur pabūt, ir va jeigu lietus tada irgi neaišku ką daryt, piknikas jau nebetinka na ir tt

Gal kas dalyvavot krikštynose ar pačios turit kokių minčių ką įdomaus būtų galima nuveikt ?

man irgi buvo ta pati dilema, ka cia idomaus nuveikus...mes radom puikia alternatyva rumsiskems vilniuje, anei kur vaziuot, anei ka. krikstynu islydetuviu apeigos pagal senuosius lietuviu liaudies paprocius.vienoje kaimo turizmo sodyboje tokia paslauga aptikome.kadangi jie tik siais metais kaip supratau pradejo tuo uzsiimti, tai gal dar ir geriau bus: daugiau entuziazmo, pastangu. ir beto, vedeja pas juos zymi etnologe-Grazina Kadzyte.tai man isvis nerealu pasirode thumbup.gif laukiu nesulaukiu.ten pat ir poto svest grisime.
man Jusu pikniko ideja irgi labai patinka, tai as susitariau su seimininkais, jei oras geras, tai lauke darysim. tik nzn, ar kaip piknika ant dekiuku ar siaip lauke svesim prie stalu. aisku, mums dar daug laiko, bet tiek minciu galvoje verda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 04 17, 16:31)
o kur pirkot, ir kiek kainavo tie zibintai/ aciu

balionu namuose. dabar kaip tik akcija 4.50, o kainavo 10 lt g.gif itraiu, kad ziema nesezonas, todel akcija ir paskubejau pirkti blush2.gif
Atsakyti
sveikutes, as irgi jungiuosi prie krikstynu planavimo vasara, ar priimsit mane ax.gif 4u.gif

Tiek pas mane minciu visokiausiu, tik nezinau kaip jas visas igivendinti doh.gif svesim mes mano sodyboi yra daug vietos, zaluma aplink tai del vietos ramu, o visa kita dar apmastymuose doh.gif dabar klausimas o jus kada planuojat krikstynas 7ni daryt, nes as uzsirezervavau koplytele 6niui, bet ziuriu su fotografais nekas visi uzimti tai dienai, nes vestuves visi fotkina, visi ragina perkelt i 7ni krikstynas g.gif tai net nezinau, reikia greiciau galvot nes fotografe kurios noriu 7ni dar kol kas laisva g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lollipop* @ 2012 04 19, 12:10)
sveikutes, as irgi jungiuosi prie krikstynu planavimo vasara, ar priimsit mane  ax.gif  4u.gif

Tiek pas mane minciu visokiausiu, tik nezinau kaip jas visas igivendinti  doh.gif svesim mes mano sodyboi yra daug vietos, zaluma aplink tai del vietos ramu, o visa kita dar apmastymuose  doh.gif dabar klausimas o jus kada planuojat krikstynas 7ni daryt, nes as uzsirezervavau koplytele 6niui, bet ziuriu su fotografais nekas visi uzimti tai dienai, nes vestuves visi fotkina, visi ragina perkelt i 7ni krikstynas  g.gif tai net nezinau, reikia greiciau galvot nes fotografe kurios noriu 7ni dar kol kas laisva  g.gif

mes irgi darom 7ni ,nes 6ni nei laisvo restorano nei fotografo nerasi vasara, tai kad nekonkuruot su vestuvem krikstysim 7ni.tai viska jau turim be didziausiu problemu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aguska @ 2012 04 19, 13:27)
mes irgi darom 7ni ,nes 6ni nei laisvo restorano nei fotografo nerasi vasara, tai kad nekonkuruot su vestuvem krikstysim 7ni.tai viska jau turim be didziausiu problemu. smile.gif

Na, o mes svesim sestadieni. Nors prisipazinsiu, kad viska suderinti buvo sunkoka. Daugiausia sunkumu turejome su fotografais. Sodyba uzsisakeme is anksto pries gera pusmeti, muzikantus irgi. Tad imanoma suorganizuoti sventima ir sestadieni, taciau, pavargti is tiesu reikia.
O sekmadienis, mano manymu, yra tikrai tinkama diena svesti. Nors kai kurie fotografai ir muzikantai, nenoriai imasi keliu valandu trukmes darbelio sekmadieni, nes buna pavarge po itempto sestadienio lakstymo.
Tad yra ir pliusu ir minusu. Bet, kad kuo anksciau reikia pradeti viska organizuoti tai faktas 4u.gif . Atrodo ,tokia perpildyta musu pasiulos rinka: fotografu, muzikantu, sodybu, nors vezimu vesk, o kai pradeti ieskoti, supranti, kad tu geruju ant pirstu suskaiciuot gali.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 04 19, 13:49)
Na, o mes svesim sestadieni. Nors prisipazinsiu, kad viska suderinti buvo sunkoka. Daugiausia sunkumu turejome su fotografais. Sodyba uzsisakeme is anksto pries gera pusmeti, muzikantus irgi. Tad imanoma suorganizuoti sventima ir sestadieni, taciau, pavargti is tiesu reikia.
O sekmadienis, mano manymu, yra tikrai tinkama diena svesti. Nors kai kurie fotografai ir muzikantai,  nenoriai imasi keliu valandu trukmes darbelio sekmadieni, nes buna pavarge po itempto sestadienio lakstymo.
Tad yra ir pliusu ir minusu. Bet, kad kuo anksciau reikia pradeti viska organizuoti tai faktas 4u.gif . Atrodo ,tokia perpildyta musu pasiulos rinka: fotografu, muzikantu, sodybu, nors vezimu vesk, o kai pradeti ieskoti, supranti, kad tu geruju ant pirstu suskaiciuot gali.

as jau pradejau ieskoti fotografo labai senai man rods jau vasari skambinausi visiems, bet visi kaip susitare, sake uzrasom krikstynoms likus porai men iki sventes, ne anksciau nes pirmenybe vestuvininkams, na ka persiskambinau vel visiems ir ka visi jau uzimti kaip ir galvojau vestuves fotkins, na ka tai ir beliko 7ni daryti krikstynas.. taip kad planuok neplanaves isanksto su fotografais problema vistiek islieka..
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 04 18, 11:27)
mes sveciu specialiai neuziminesim ax.gif po baznycios iskart vaziuosim i sventes vieta - kaimo turizmo sodyba. ten jau bus viskas paruosta, taigi sveciai gales vaisintis uzkandziais, alumi, gira, apziureti vaikiuko foto(bus prikabineta visur), pasivaikscioti, kadangi sodyba ant ezero kranto,tai galvoju dar issinuomot plaukiojancius namelius jie ten tokius labai superinius turi, kur telpa 10 zmoniu ar paprasciausias valtis. tai ir prabegs tas laikas, kol pasimaitinsim, atsikvepsim, pasifotkinsim ir pradesim svente. man asmeniskai labai patinka, kai tik atvyke sveciai gali pasivaisinti aperityvu, apsiziureti, laisvai pabendrauti 4u.gif

Mes taip pat buvom susigunde sia pasipliaukiojimo po ezera su namukais atrakcija thumbup.gif . Bet veliau supratom, kad diena per trumpa visom pramogom ir programom įgyvendinti, tad atsisakem, nors ir labai norejom. Bet, kadangi samdomes muzikantus, o ir krikstamote dar savo programele tures, tai pagalvojom, kad nebebus laiko siai pramogai, tad apsiribosime tik valtelemis, jei kas is sveciu susigundys pasiirstyti.
Atsakyti
QUOTE(ibis @ 2012 04 18, 09:27)

gerai sugalvota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dangė @ 2012 04 19, 11:56)
Mes taip pat buvom susigunde sia pasipliaukiojimo po ezera su namukais atrakcija thumbup.gif . Bet veliau supratom, kad diena per trumpa visom pramogom ir programom įgyvendinti, tad atsisakem, nors ir labai norejom. Bet, kadangi samdomes muzikantus, o ir krikstamote dar savo programele tures, tai pagalvojom, kad nebebus laiko siai pramogai, tad apsiribosime tik valtelemis, jei kas is sveciu susigundys pasiirstyti.

o kokiu dar pramogu prigalvojot?
Atsakyti
mes irgi perkelem krikstynas i sekmadieny....uzsirezervavau fotopastele..Reikia ir i baznycia nueiti..o ne per anksti..kunigelis nenustebs kad taip anksti atejau ?ohmy.gif) ar kuri jau taretes del krikstynu..musu bus rugpjucio 5 d. ...va..smile.gif
obet sekmadieniais visose baznyciose misios, ane..tai krikstynos gali buti po pietu tik..as cia kazkaip pagalvojau.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zivile0515: 19 balandžio 2012 - 13:18
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 19, 14:46)
gerai sugalvota  4u.gif
Papildyta:
o kokiu dar pramogu prigalvojot?

Pas mus tai svente bus suskirstyta i kelias dalis: pries kriksta ir po.
Pries kriksta fotosesija namuose, po kurios keliausim apie krikstynu dienos paprocius pasiklausyti, po to krikstas.
Po kriksto ir jo metu bus fotosesija, po to Kriksto tevu programele, kurios nezinau, nes kriksto mama nelabai isduoda, tik zinau, kad viskas vyks etno stiliuje biggrin.gif . Tuomet atvyks lietuviu liaudies kapela, kuri taip pat, zadejo kelis zaidimelius parengt bei lietuviu liaudies sokiu pamokint. Tad manau, kad bus labai smagu.
Viskas turetu vykt pagal lietuviu liaudies paprocius 4u: Tad turetu gautis didele seimos svente gamtos apsupty. Tikiuosi, kad taip ir bus. Noriu, kad tiek sveciams tiek ir mums tai butu galimybe pabendrauti ir tiesiog pabuti su seimomis gamtoje. Tad daugybes programu bei zaidimu, sekanciu vienas po kito nenoriu, manau, kad viskas turetu buti su saiku: siek tiek programos, siekt tiek laisvo pasibuvimo.
Atsakyti