Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(Picardie @ 2012 04 17, 09:23)
Dangaus žibintas per vieną šventę visai prie manęs sudegęs nukrito, tiksliau jo vielutė, nes popierius visas sudegęs buvo.

Dangaus zibintu as neleisiu, nes musu svente vyks miske. Nesinori sukelti gaisro ax.gif
Atsakyti
aš irgi jokių žibintų neleisiu, kaip sakoma, neduok Dieve:) fejerverkų irgi, nes dauguma vaikų net nesulauks smile.gif ir kam užbaigti šventę, kuri kitą dieną turbūt kad vistiek prasitęs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 17, 10:58)
aš irgi jokių žibintų neleisiu, kaip sakoma, neduok Dieve:) fejerverkų irgi, nes dauguma vaikų net nesulauks smile.gif ir kam užbaigti šventę, kuri kitą dieną turbūt kad vistiek prasitęs smile.gif

Fejerverkai, krikstynoms, mano manymu, yra netinkami, nes jie daugiau gasdina, o ne dziugina vaikus. Dangaus zibintai, jau geriau, bet taip pat pabodes variantas. Juk tikrai visi esame leide dangaus zibintus ir helio balionus su palinkejimais. Nepykit, bet jau labai labai atgyvene.
Reik sumastyti ka nors originalaus. Mes galvojame apie lauzo uzdegima. Ugnis skleidzia jaukuma, tad smagu, o ir siaip nelabai pasitaiko progu prie lauzo pabuti. Bet galvoju, jog lauzas gali damu sukneles truputuka apduminti, tad reiks gerokai pagalvoti g.gif .
Atsakyti
Mielos mamytes, planuojam ir mes krikstyti savo mazasias sia vasara, tik man dabar iskilo labai daug klausimu ir tikiuosi is Jusu pagalbos.
Norejau suzinoti ar gali buti kriksto tevais nesusituokusi pora, mano sesui ir jos draugas?
Ar butina balta apranga dukryciu, ar butinos skraistes ir ant galvytes tos juosteles, nors vienai jau beveik keturi metukai?
Labai lauksiu Jusu pagalbos. Dekui pagelbejusioms.
Atsakyti
QUOTE(Dangė @ 2012 04 17, 12:02)
Fejerverkai, krikstynoms, mano manymu, yra netinkami, nes jie daugiau gasdina, o ne dziugina vaikus. Dangaus zibintai, jau geriau, bet taip pat pabodes variantas. Juk tikrai visi esame leide dangaus zibintus ir helio balionus su palinkejimais. Nepykit, bet jau labai labai atgyvene.
Reik sumastyti ka nors originalaus. Mes galvojame apie lauzo uzdegima. Ugnis skleidzia jaukuma, tad smagu, o ir siaip nelabai pasitaiko progu prie lauzo pabuti. Bet galvoju, jog lauzas gali damu sukneles truputuka apduminti, tad reiks gerokai pagalvoti g.gif .

Pries pora metu per krikstynas leidom i upe laivelius su palinkejimais ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 04 17, 14:53)
Mielos mamytes, planuojam ir mes krikstyti savo mazasias sia vasara, tik man dabar iskilo labai daug klausimu ir tikiuosi is Jusu pagalbos.
Norejau suzinoti ar gali buti kriksto tevais nesusituokusi pora, mano sesui ir jos draugas?

As krikstysiu ir savo mazaja sia vasara, jau buvau pas klebona del datos susitarimo, tai susake taip, kad kriksto tevai turi buti krikstyti, prieme komunijos sakramenta ir vyresni nei 16-os metu. Apie santuokos sakramenta nesake nieko. Musu krikstateviai busimi taip pat nesusituoke.
Atsakyti
Sveikutės.
Neišmanau į kurią temą kelti klausimą,tad paklausiu čia.
Palanuojam liepą krikštyt antrą dukrytę, teks pavažinėt po miestą, ir važiuoti į kitą rajoną kriktynų švęst.Tad pamąsčiau, kad būtų smagu, prie automobilių prikabinti automobilines vėliavėles su užrašu. Gal kas gaminotės tokias ir galit rekomenduot kur pasigamint?
Atsakyti
mes tai leisim dangaus zibintus i dangu, prie tai gal palinkejimus rasysim ant ju smile.gif nors jau daugelis sako, kad atgyvenes dalykas, taciau musu aplinkoj galima juos "svieziena" pavadinti rolleyes.gif ypac tarp vyresnio amziaus zmoniu - jauciu net nera mate tokio dalyko biggrin.gif o ir man grazu jie.. mes pirkom didelias baltas sirdis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 17, 16:48)
mes tai  leisim dangaus zibintus i dangu, prie tai gal palinkejimus rasysim ant ju smile.gif nors jau daugelis sako, kad atgyvenes dalykas, taciau musu aplinkoj galima juos "svieziena" pavadinti  rolleyes.gif ypac tarp vyresnio amziaus zmoniu - jauciu net nera mate tokio dalyko  biggrin.gif o ir man grazu jie.. mes pirkom didelias baltas sirdis  wub.gif

o kur pirkot, ir kiek kainavo tie zibintai/ aciu
Atsakyti
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 04 17, 14:53)
Ar butina balta apranga dukryciu, ar butinos skraistes ir ant galvytes tos juosteles, nors vienai jau beveik keturi metukai?
Labai lauksiu Jusu pagalbos. Dekui pagelbejusioms.

Nesusituokusi pora gali buti kriksto tevais. Del aprangos realiai reiketu klausti kunigo, nes mums akcentavo, kad butu su kriksto drabuzeliais, skraiste ir turetu kriksto zvake. Apie spalva nieko nesake. Manau turetu buti sviesi.
Ant galvytes juostele tikrai nera krikstynu atributas, greiciau mada ax.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

super temele thumbup.gif , ir as jungiuosi prie jusu, nes rugpjucio 11 pirma karta su MV tapsime kriksto tevais, tiesa pernai rugpjuti krikstyjome savo durkiuka ir susituokem, buvo dviguba svente, bet mes labiau akcentavome krikstynas ir krikstoteveliai buvo puikiai pasiruose thumbup.gif

krikstysime berniuka, dominuoja spalva pieno ir purpurine, man labai grazus derinys. susiradau keleta scenariju, bandysiu daryti viena. dar kazko konkreciai labai nieko pasakyti negaliu tik zinau, kad prie baznycios paleisime balionus, su palikejimai, greiciausia ieskosiu ir as purpuriniu/violetiniu balionu, kad prtiktu prie sventes dress codo biggrin.gif , zinoma bus kazkiek ten tos ir pompastikos ir zaidimuku, bent jau taip planuoju. ir jau siek tiek vakarejant paleisime dangaus zibintus su ta mintimi, kad susiformuotu krikstuko zvaigzdynas (cia pagal scenariju, labai patiko mintis), tik nzn ar ta ale zvaigzdyna formuoti tik seimos nariams ar ir svecius itraukti i visa sita reikaliuka g.gif ju bus ne tiek ir daug maximum 16, be vaiku, ju neskaiciuoju, nes dauguma mazuliukai 2-5 metukai amzius. daugiau papasakosiu kai pradesiu jau delioti taskus ant i rolleyes.gif
siaip, as labai rimtai ziuriu i si reikala, tad ilgai sukau galva ka padovanoti, ir nusprendziau padovanoti krikstynu fotosesija, nes kaip ir teveliai neplanavo smadytis fotografo, ir pre fotosesijos turbut iteiksiu albuma, kad veliau galetu sudeti foto ir gal dar remeli. manau praktiska dovana su issliekamaja verte blush2.gif

QUOTE(Aidutea @ 2012 03 12, 00:39)
Sveikutes, liepa krikstysiu sesers suneli, bet jau dabar pradedu ruostis, kad nebutu paskutini menesi strioko smile.gif Noreciau paprasyti pagalbos. Ka daryti su busimo krikstasunio vyresnele sesute? Jai 7 metukai tai kad vaikas nebutu labai nuskriaustas reikia kazkoki demesi parodyti ir jai. bet ka cia tokio sugalvoti gal koki sertifikata? Gal yra jau susidurusiu su sia dilema?  g.gif  smile.gif

pas mus ta pati situacija yra broliukas, 8 metu, ir kazkaip tikrai nesinori jo palikti nuosaly...tad sake siai dienai vakinas pamises del lego, tai galvoju kad nupirksim koki lego, kurio dar neturi, su potekste, kad menka dovanele uz brolio visas padarytas isdaigas jo kambaryje biggrin.gif

QUOTE(Dangė @ 2012 04 01, 16:23)
As tai pasisakau uz kuo mazesnio vaikelio krikstijima 4u.gif . Kam laukti, jei tam nera rimtu priezasciu.  Mano nuomone, lengviau ir su vaikeliu susitvarkyti kol jis dar mazesnis:)

mes krkikstijom savaja beveik 10 men, ir man kazkaip pat tas laikas, nes as daba asmeniskai neisivaizduoju kaip ja reiktu pakrikstyti, kai oziuku belekiek, eina ten kur jei reikia ir nori lotuliukas.gif

QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 12, 13:33)
laba laba laba......mes planuojame krikstynas dukrytes....bet su krikstateviais tokia problem,..nu neturim ka imti..neturiim su vyru sesru broliu...pusbroliais visias nelabai bendraujam nuo mazens...... draugai... nu nzn..katastrofa man:(

mes pasirinkome draugus, ir neprasoveme, nors irgi rinkausi atsakingai, daug kriteriju keliau krikstamotei, nes anot paprociu, kad krikstavaikiai atsigimsta i krikstatevius, ir is dalies kazkiek tuom tikiu blush2.gif

QUOTE(jolitux26 @ 2012 04 14, 18:11)
sveikos mamytes,jau kuris laikas cia landzioju ir nusprendziau prisijunkti,nes greitai ir as busiu kriksto mama. krikstynos greitai, o scenarijaus neturiu,skaiciau,kad turite daug pavyzdeliu gmaile sukelusios,ir ne tik scenariju. labai buciau dekinga jeigu  kuri atsiustumete prisijungimo duomenis i el.pasta b.jolita86@yahoo.co.uk . po krikstynu ir as ten ideciau savo darbelius ka turesiu smile.gif

ir as noreciau blush2.gif
Atsakyti
mamytes gal pasufleruosit, kaip manot kuri grazesne, ir kuri labiau tiktu krikstynoms?
http://www.zulily.co...s...html?pos=0
http://www.childrens...mp;url=SaleView
http://www.crazy8.co...P...0&fit_type=
http://www.next.co.uk/g623410s4

aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Knopkute3: 18 balandžio 2012 - 00:31
QUOTE(Knopkute3 @ 2012 04 18, 01:17)
mamytes gal pasufleruosit, kaip manot kuri grazesne, ir kuri labiau tiktu krikstynoms?

as rinkciausi tarp baltos su raudonu ir roziniu dirzeliu
si rba si
Atsakyti