Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(Whatever? @ 2012 04 12, 13:59)
Paprasti nepakiltu  schmoll.gif  Ir jei vejas butu, jie nekiltu, o juos nestu pavejui, gal ir pazeme.... Zodziu, nelabai graziai gautusi  ax.gif

drinks_cheers.gif Reikia helio balionu. Kitaip neverta daryti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 12, 13:33)
laba laba laba......mes planuojame krikstynas dukrytes....bet su krikstateviais tokia problem,..nu neturim ka imti..neturiim su vyru sesru broliu...pusbroliais visias nelabai bendraujam nuo mazens...... draugai... nu nzn..katastrofa man:(

mano draugei taip buvo, paėmė vos ne pirmus pasitaikiusius į kūmus abiems vaikams, nes giminių gerų neturi, draugų ir vos vienas kitas.... jinai pati tai nesureikšmina, kad kūmai nebendrauja, bet vaikučių gaila.... išgirsta kaip jų draugai apie kūmus šneka ir iš karto klausinėja, o kur jų 4u.gif vyriasniajam tai pasakė, kad kūmynai numirė cool.gif , nes jie užsienyje gyvena ir nebendrauja ax.gif

todėl gal geriau bent po vieną kūmą imti, nei paimti tų kurių gerai nepažystat arba per daug gerai pažystat, kad imtumėte biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 12, 15:24)
mano draugei taip buvo, paėmė vos ne pirmus pasitaikiusius į kūmus abiems vaikams, nes giminių gerų neturi, draugų ir vos vienas kitas....  jinai pati tai nesureikšmina, kad kūmai nebendrauja, bet vaikučių gaila.... išgirsta kaip jų draugai apie kūmus šneka ir iš karto klausinėja, o kur jų  4u.gif  vyriasniajam tai pasakė, kad kūmynai numirė cool.gif , nes jie užsienyje gyvena ir nebendrauja  ax.gif

todėl gal geriau bent po vieną kūmą imti, nei paimti tų kurių gerai nepažystat arba per daug gerai pažystat, kad imtumėte biggrin.gif

O gal krikštynos puiki dingstis atnaujinti giminystės ryšius? bigsmile.gif
Mes dukrytei kvietėm į krikštatėvius vyro pusbrolį.Su juo vyras prieš tai mažai bendravo, daugiau su jo mama, bet neturėjom ką imt, tai paprašėm, kad pabūtų krikštatėviu.Po krikštynų praėjo 2 metai - vyras nuolat susiskambina su pusbroliu, o krikštatėvis vis teiraujasi apie krikštadukrą, aplanko. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

geguzes 12 d. krikstysiu maza mergyte. Tai bus jau 3 krikstynos, per kurias bunu kriksto mama. Zinau, kad blogas zenklas duoti neigiama atsakyma, kai tevai kviecia, bet kartais taip norisi... Mano problema ta, kad visu 3 vaiku tevai - musu su vyru draugai. Todel sventes sveciai daugmaz tie patys, na, aisku, nesneku apie seimos narius. Kai ruosiausi krikstyti vaikeli antra karta, jau tada buvau issigandusi, nes per pirma svente buvau issirinkus, mano manymu, pacius geriausius konkursus, zaidimus ir sveikinimus. Viska dareme su drauge savo rankomis. Teko viska perdarineti, ir ne siaip, o kad nebutu prascsiau uz pirma svente.
Dabar net vakarais sunku uzmigti, vis guliu ir mastau, ka sugalvoti tokio, ko dar nebuvo... Deje zmones susirinks tokie, kuriem nelabai patiks "pasedekim - pabendraukim" variantas. Reikia atrakcijos.
Prasau jusu pagalbos - mes ir helio balionus su palinkejimais leidom ir keitem juos i oro zibintus (kad nesikartoti antra karta) ir zaislus/daiktus is maiso traukem, pvz.: barskutis - muzikinis centras ir t.t.
Labiausiai reikia laika uzimti tarp baznycios ir kavines. Kazkur pusvalandi turesim. Fotosesijai bus skirtas kitas laikas, tad reikia kazko kito :/
Papildyta:
Gal kas nors is jusu pazistate Vilniuje zmogu, kuris moketu pjaustyti is arbuzu geles ar pan.? Pagalvojau butu geras stato papuosimas ir vaikai veliau galetu suvalgyti toki grozi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sparki @ 2012 04 13, 14:25)
Sveikos, merginos,

geguzes 12 d. krikstysiu maza mergyte. Tai bus jau 3 krikstynos, per kurias bunu kriksto mama. Zinau, kad blogas zenklas duoti neigiama atsakyma, kai tevai kviecia, bet kartais taip norisi...

na, mano galva, jei jau tokia padėtis, tai reiktų kažkaip diplomatiškai ir pasakyti, kad gal nelabai išeina..
pagal viską, tai (kaip anksčiau būdavo), negalima atsakyt našlaičiui ar "mergos vaikui", nes atseit ir taip vaikai gyvenimo nuskriausti, tad tkiems vaikučiams būt kūmais būdavo netgi garbė.
O dabar ir tėveliams reik supratingumo. tikrai, jei žmogus jau tris krikštavaikius turi blink.gif tai suprasčiau aš, jei ir atsisakytų...

O dėl visokių akcijų atrakcijų. Teisybė, jei pirmąkart gerai pasirodėte, tai dabar nėr kaip kartelę nuleist biggrin.gif Bet manau čia asmeninis reikalas mirksiukas.gif Krikštynų esmė ne tik duona ir žaidimai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juljaska @ 2012 04 11, 20:42)
Sveiki,
Busiu kriksto mama.

oho kokia pavyzdinga kriksto mamyte wub.gif

mes irgi planuojam savo sunelio krikstynas liepos 21 diena, bet esu tik apmastymuose, esam tik baznycia uzsisake tai dienai ir viskas, net kriksto teveliu dar nesam pakviete/paprase tik mazdaug apsimastem kas jai noretume kad butu, daugiau visa kita tik apmastymuose g.gif
svesti planuojam tokiam parke, kuriame savininkai leido ir isrinko garbinga vieta pasodinti azuoliukui ax.gif tik baisu su orais, nes mes jokiose kavinese nesvesim, o svesim tam parke, ten bus uzkandziu stalas, tokioj pavesinej ezeriuko vidury wub.gif pasidarysim fotosesija, o paskui visa kita svente vyks laisvam stiliui gamtoj, su saslykais ir pan, nes bus tik artimiausi zmones, tik baisu kaip reiktu issisukti, jeigu kartais bus lietus unsure.gif nesugalvoju ekstra plano g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivile0515 @ 2012 04 12, 13:33)
laba laba laba......mes planuojame krikstynas dukrytes....bet su krikstateviais tokia problem,..nu neturim ka imti..neturiim su vyru sesru broliu...pusbroliais visias nelabai bendraujam nuo mazens...... draugai... nu nzn..katastrofa man:(

mes krikstijom draugu berniuka, visai smagiai gavos, kadangi i tokius dalykus as atsakingai ziuriu, tai ruosiuos taip ir elgtis, jei turit draugu su kuriais daznai susitinkat gerai sutariat tai nieko blogo nematau jei jie krikstytu smile.gif

Atsakyti
patarkit tada kaip geriau daryt su tais helio balionais blush2.gif ar perkat jau pripustus ir dedas i bagazine biggrin.gif ar perkat ta duju baliona ir vietoj puciat g.gif nzn kaip cia geriau padarius blush2.gif ir kur pirkt visa tai uz padoria kaina ax.gif ar bet kur, kad ir akropoluje kokiam...

Sparki, pas mus po baznycios iki baliaus bus 2.5 val laisvu.. doh.gif kitaip neisejo, tai kaip as suku galva ka nuveikus..tik kad pas mus svente sudvejinta, tai zaidimai ir vaikiski galimi ir suaugusiem, nes su vyru dar tuoksimes ta diena.. gal galit apie ta zaidima su maisu ir barskuciais papasakot placiau?gal pritaikyciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaliuxe: 13 balandžio 2012 - 13:00
QUOTE(Sparki @ 2012 04 13, 12:25)
Sveikos, merginos,
geguzes 12 d. krikstysiu maza mergyte.

mes irgi geguzes 12 krikstysim sunu smile.gif o laiveliu su palinkejimais neleidot? pas mus irgi jau buvo balionai dabar lankstysim laivelius ir leisim i ezera smile.gif su programa man irgi beda, nes rugseji kai pati buvau kriksto mama pasistengiau kaip reikiant programa padaryt, o dabar deja paciai tenka viska galvot doh.gif ir sudetinga, nes atrodo viskas kas jau idomiausia panaudojau..
Atsakyti
mane tikriausiai visos mamos apmetys kiausiniais, bet pvz man balionu ar zibintu leidimas i ora, ar laiveliu leidimas i vandeni tai gamtos tersimas... nors sutinku, tai yra labai grazu wub.gif bet niu jus pasakykit man kur tie jusu balionai nusileidzia doh.gif niu laiveliai tai dar popierius, supuva ir viskas, bet balionai, neikertu kur jie dingsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra0198 @ 2012 04 13, 14:32)
pas mus irgi jau buvo balionai dabar lankstysim laivelius ir leisim i ezera smile.gif 

O is kokio popieriaus lankstysite? Nepaskes? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 13, 13:59)
gal galit apie ta zaidima su maisu ir barskuciais papasakot placiau?gal pritaikyciau  blush2.gif

spaliuxe, as paieskosiu namuose sarasa vaikisku daiktu su paaiskinimais. O esme zaidimo tokia: suauge zmones padaro tam tikra uzduoti ir is maiso traukia "priza" smile.gif Paskelbi visiem, kad sitas zmogus laimejo muzikini centra arba virtuves kombaina, o zmogus parodo, ka rankose turi. As sita zaidima pamaciau per drauges vestuves, tik ten daiktai turejo kitokia reiksme. As istraukiau is maiso maza vaikiska plaktuka ir suzinojau, kad pasirodo man teks remonta daryti jaunuju bute blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sparki: 13 balandžio 2012 - 13:55
Sveikos. Su kuminais ir mums problema doh.gif uzsiskaiciau, kad kumais negali buti pora, kuri susituokusi bet be baznycios, ar tikrai taip? g.gif
Kuminus renkames atsakingai, kad nebutu bet kas, tik del vaizdo doh.gif
Atsakyti