Sveikos, merginos,
geguzes 12 d. krikstysiu maza mergyte. Tai bus jau 3 krikstynos, per kurias bunu kriksto mama. Zinau, kad blogas zenklas duoti neigiama atsakyma, kai tevai kviecia, bet kartais taip norisi... Mano problema ta, kad visu 3 vaiku tevai - musu su vyru draugai. Todel sventes sveciai daugmaz tie patys, na, aisku, nesneku apie seimos narius. Kai ruosiausi krikstyti vaikeli antra karta, jau tada buvau issigandusi, nes per pirma svente buvau issirinkus, mano manymu, pacius geriausius konkursus, zaidimus ir sveikinimus. Viska dareme su drauge savo rankomis. Teko viska perdarineti, ir ne siaip, o kad nebutu prascsiau uz pirma svente.
Dabar net vakarais sunku uzmigti, vis guliu ir mastau, ka sugalvoti tokio, ko dar nebuvo... Deje zmones susirinks tokie, kuriem nelabai patiks "pasedekim - pabendraukim" variantas. Reikia atrakcijos.
Prasau jusu pagalbos - mes ir helio balionus su palinkejimais leidom ir keitem juos i oro zibintus (kad nesikartoti antra karta) ir zaislus/daiktus is maiso traukem, pvz.: barskutis - muzikinis centras ir t.t.
Labiausiai reikia laika uzimti tarp baznycios ir kavines. Kazkur pusvalandi turesim. Fotosesijai bus skirtas kitas laikas, tad reikia kazko kito :/
Papildyta:Gal kas nors is jusu pazistate Vilniuje zmogu, kuris moketu pjaustyti is arbuzu geles ar pan.? Pagalvojau butu geras stato papuosimas ir vaikai veliau galetu suvalgyti toki grozi