Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(dapkunaite @ 2012 04 11, 12:34)
sveiki,

ar kas daret krikstynom sirsiu medu?
galvoju pasidaryt, bet nezinau kur to spirito gauti ax.gif
dar idomu koks jo galiojimo laikas?ar jis turi pastovet?
galvoju padarysiu korteles profesiju, tegu sveciai suraso kuo isivaizduoji mazuli mirksiukas.gif  ir po parasymo sauksta sirsiu medaus kabina g.gif
laukiu atsakymu  smile.gif

Kodėl, visi ant to spirito užsiciklino doh.gif , aš kai į kūmas ėjau - paprasčiausio brendžio įpyliau, ir labai skanu buvo, jei stipresnio norit - degtinės pilkit tongue.gif Nenuodikit svečių, nuo spirito pro ausis dūmai ims virsti smile.gif Širšių medų pasidariau iš vakaro kitą dieną buvo suvartotas smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Busiu kriksto mama. beje pirma karta smile.gif tai pasiruosiau pilnai: uzsakiau dvieju tipu korteles. Pirmas zaidimas su kortelemis bus susijes su krikstadukros spejimo profesija, o antru korteliu paskirtis bus sveciu pasizadejimai. be to uzsakiau fotoknyga, kurioje sudejau pasaka apie krikstadukra, visos gimines nuotraukas, tevu bei krikstadukros dosje, tevu pasizadejimus bei palikau keleta lapu sveciu palinkejimams. sia knyga sventes metu perleisiu per stala, kad sveciai turetu galimybe perziureti bei parasyti savo palinkejimus. kadangi sventeje bus tik viena mociute, nupirkau jai skara, kuria uzrisiu sventes pradzioje ir pasakysiu kaip jau tapo tikra mociute. be to mociute tures viesai perskaityti savo pasizadejimus anukei. taipogi sudariau krikstadukros kraicio skrynele, kuria iteiksiu pries isvaziuojant i baznycia mamai, o jis turini apzvelgsime sventes metu. Ten idejau sventintos duonos, kad valgyt turetu; moneta, kad pinigu nepritruktu; muilo (pirkau specialiai kudikiams), kad svari butu, zydra juostele, kad berniuku nestigtu; cukraus gabalelio, kad gyvenimas saldus butu, angeliuka, kad angelas sargas saugotu. dar nupirkau brendzio buteli, uzsakiau butelio etikete su krikstadukros nuotraukyte bei uzrasu "krikstynu eleksyras", si buteli iteiksiu mamai, kuri gales atidaryti tik krikstadukros 18 m. gimtadienio proga. Na o kaip dovana dovanosiu auksinius auskariukus, nes mama zada durti ausines krikstadukrai neuzilgo. na dar zinoma pirkau zvake, skraiste, o drabuzeliais pasirupino pati mama. be to uzsakiau pyrago, nes kiek zinau turi buti saldus stalas.
Siaip is tikruju galvoju, gal dar ka nesu padariusi, todel klausiu Jusu supermamos, kuom dar galima papildyti svente? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juljaska @ 2012 04 11, 21:42)
Siaip is tikruju galvoju, gal dar ka nesu padariusi, todel klausiu Jusu supermamos, kuom dar galima papildyti svente?  4u.gif

Sauniai viska suplanavai thumbup.gif
Ko neaminejai...as dar leisiu i ora balionus, plaukiancias zvakes, gaminsiu sirsiu medu smile.gif
Tiesa mes pyraga duosim kunigui pries krikstynas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rituker: 11 balandžio 2012 - 22:26
Julijaska oho blink.gif
Fantastiška Krikšto mamytė būsit bigsmile.gif Svarbu vėliau taip pat krikšto dukrele rūpintis kaip šventė organizuojant .. panašu jog taip ir bus wub.gif
Tik gal kažką ta tema pridurčiau, ar kažkaip kitaip paminėčiau, apie tai, kad vertinatu vaiko tėvų pasirinkimą ir , kad noriu užtikrinti tėvelius jog suprantu jo svarbą todėl šiam vaikui būsiu lyg antras angelas sargas ar pan .. blush2.gif
Kažką tokio ..

Gražios šventės Jums 4u.gif ax.gif Kada ji nusimato ? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dzwmandze @ 2012 04 02, 12:36)
sveikos merginos, norejau paklaust, ar krikstynu metu kunigas uzdavineja kokius klausimus? nes kazkur skaiciau kad kazkokius specifinius klausimus, busiu kriksto mama ir tikai nenoriu pasidaryti edos smile.gif dekuj uz jusu atsakymus smile.gif

Hmmm, jei kunigas normalus, tai nieko neklausia.... Mes dukra krikstijome Bernardinu baznycioje, tai tikrai buvo viskas laisvai, be jokiu stresu, baimu ar panasiu marazmu, kurie vyko Rapolo berods (prie VCUP) baznycioje,krikstijant sunena... Ten jautemes lyg kazkaip klaikiai nejaukiai....

QUOTE(leone @ 2012 04 03, 18:52)
pagrindinio pradzioje klausia kriksto tevu, ko prasot is baznycios sitam vaikui? ir reikia atsakyti kriksto....manes kai paklause, sakau sveikatos ir dievo palaimos doh.gif  tai kunigas sako, del sveikatos tai kreiptis pas gydytoja  doh.gif buvo geda oi kaip geda blush2.gif

Mano kuklia nuomone, tai kunigo netaktas... Jam turetu buti geda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Whatever?: 11 balandžio 2012 - 23:30
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 11, 18:00)
Kodėl, visi ant to spirito užsiciklino doh.gif , aš kai į kūmas ėjau - paprasčiausio brendžio įpyliau, ir labai skanu buvo, jei stipresnio norit - degtinės pilkit tongue.gif  Nenuodikit svečių, nuo spirito pro ausis dūmai ims virsti smile.gif Širšių medų pasidariau iš vakaro kitą dieną buvo suvartotas smile.gif

jei gerima galima pakeist, tai man dar geriau, uztai ir klausiau kaip kas dare ax.gif

o jei nesunku gal galit savo receptuka brukstelt? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 11, 13:33)
man tai tos profesiju korteles nelabai  schmoll.gif  g.gif as dariau palinkejimu korteles, bet jau jum spresti  4u.gif

as dar neapsisprendziau kokios bus, zinau kad bus korteles smile.gif man palinkejimu irgi faina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juljaska @ 2012 04 11, 21:42)
Sveiki,
  taipogi sudariau krikstadukros kraicio skrynele, kuria iteiksiu pries isvaziuojant i baznycia mamai,
  uzsakiau brendžio butelio etikete su krikstadukros nuotraukyte bei uzrasu "krikstynu eleksyras", si buteli iteiksiu mamai, kuri gales atidaryti tik krikstadukros 18 m. gimtadienio proga.
  Na o kaip dovana dovanosiu auksinius auskariukus, nes mama zada durti ausines krikstadukrai neuzilgo.

aš irgi noriu kraičio skrynelės biggrin.gif , bet ne tai kad dėžutę kokią paprastą, bet ieškau tokios medinės, kurį panaši į senovines kraičio skrynias butų, tik gal ne tokios didelės doh.gif Nes pagalvojau, kad per gyvenimą, prisikaups daug tokių gražių smulkmenų (drabužėliai su kuriais parsivežiau iš ligoninės, krikštynų atributika ir pan.) kurias norėčiau išsaugoti dukros vestuvėms ir kad viskas (bent jau dauguma) tilptų dežėje, kad nereiktų kelių kaupti ax.gif
drinks_cheers.gif patinka man ir brendžio butelis (arba vyno), tik galvoju ar tikrai jie išsilaiko tiek metų, ar nesurūgsta biggrin.gif reiktų gal info paieskoti, ko nors užklausti apie tai g.gif
mūsų bočiukai (seneliai) taip pat žada auksinius auskariukus dovanoti, o aš žadėjau ausytes išdurti ant krikštynų, bet dar manoji eina į darželį, galvoju jei puliuotų kažin ar auklytės valytų g.gif todėl nusprendžiau tik po krikštynų išdurti, tada visa vasara prieš akis, bus namuose todėl ir gydyti lengviau bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dapkunaite @ 2012 04 12, 08:57)
jei gerima galima pakeist, tai man dar geriau, uztai ir klausiau kaip kas dare  ax.gif

o jei nesunku gal galit savo receptuka brukstelt? smile.gif
Papildyta:
as dar neapsisprendziau kokios bus, zinau kad bus korteles  smile.gif  man palinkejimu irgi faina smile.gif

dariau lygiai taip pat kaip visi širšių medų, kad daro:
1 indelis kondensuoto pieno
kiaušinių tryniai (po vieną trynį sukau ir ragavau, tai gal 3 trynius tikrai įdėjau)
100g : brendžio (degtinės)
truputis cukraus pudros (irgi po šaukštelį dėjau ir ragavau, kad nepersaldinti, pudra truputį tirštumo suteikia, nes po brendžio ir trynių, tyrelė skystenė pasidaro)

dėl kortelių visai nesvarbu ar palinkėjimai, ar pasižadėjimai, ar profesijos, kad tik nesikartotų ir visų trijų taip pat nereiketų, nes svečiams atsibosta rašinėti smile.gif

Be to, jei darysite pasižadėjimų korteles ar akmenukus su jau parašyta informacija, bent jau parinkite daug maž vienodus pažadus. Buvau pas gimines krikštynose, tai visi traukė pažadų akmenukus: išmokysiu rašyti vardą, važiuoti su dviračiu ir pan., o aš vienintelė ištraukiau - nusivežti mažąją į akvaparką doh.gif na aš truputį buvau supykusi blush2.gif , nes daugiau niekas negavo tokio materialinio pažado, o aš labai rimtai žiūriu į pažadus 4u.gif o to vaiko aš beveik nepažįstu blush2.gif todėl man reikės su visais tėvais ją vežtis, mokėti tiek už savo, tiek už svetimą šeimą, nes visi krikštynų svečiai tik sutikus, mane pirštais bado, kada važiuosit į akvaparką schmoll.gif atrodo, kas čia tokio, bet ne tik visi erzina su savo priminimu, bet ir man pačiai ant širdies akmuo guli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 12, 08:27)
Buvau pas gimines krikštynose, tai visi traukė pažadų akmenukus: išmokysiu rašyti vardą, važiuoti su dviračiu ir pan., o aš vienintelė ištraukiau - nusivežti mažąją į akvaparką  doh.gif  na aš truputį buvau supykusi blush2.gif , nes daugiau niekas negavo tokio materialinio pažado, o aš labai rimtai žiūriu į pažadus  4u.gif o to vaiko aš beveik nepažįstu  blush2.gif

Tikrai pritariu. Pati ilgai galvojau, kol tinkamus sugalvojau. Jei norima suasmeninti pasižadėjimus, galima iš karto jau juos tam tikram žmogui sugalvoti, tada jie galėtų būti ir taiklesni, t.y. seneliams galima šiek tiek atsakingesnius, materialesnius sugalvoti, o tolimesniems svečiams - šmaikštesnius, neįpareigojančius.
Tik tokiu atveju tas pasižadėjimų traukimas simbolinis tampa, kiekvienas turėtų traukti už virvelės su savo vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2012 04 03, 19:40)
Norim labai siemet pakrikstyti, nu bet vargas su krikstateviais doh.gif

laba laba laba......mes planuojame krikstynas dukrytes....bet su krikstateviais tokia problem,..nu neturim ka imti..neturiim su vyru sesru broliu...pusbroliais visias nelabai bendraujam nuo mazens...... draugai... nu nzn..katastrofa man:(
Atsakyti
QUOTE(rituker @ 2012 04 11, 22:25)
Sauniai viska suplanavai  thumbup.gif
Ko neaminejai...as dar leisiu i ora balionus, plaukiancias zvakes, gaminsiu sirsiu medu  smile.gif
Tiesa mes pyraga duosim kunigui pries krikstynas  ax.gif

sakykit, o i ora leisti balionus, tuos kurie is anksto pripildyti heliu? man dabar dilema tokia, kad irgi noriu balionu, bet ar paprasti balionai pakiltu i dangu jei nebutu tarkim vejo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(spaliuxe @ 2012 04 12, 13:33)
sakykit, o i ora leisti balionus, tuos kurie is anksto pripildyti heliu? man dabar dilema tokia, kad irgi noriu balionu, bet ar paprasti balionai pakiltu i dangu jei nebutu tarkim vejo  biggrin.gif  blush2.gif

Paprasti nepakiltu schmoll.gif Ir jei vejas butu, jie nekiltu, o juos nestu pavejui, gal ir pazeme.... Zodziu, nelabai graziai gautusi ax.gif
Atsakyti