Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynų planavimas 2012

QUOTE(leone @ 2012 04 03, 17:52)
pagrindinio pradzioje klausia kriksto tevu, ko prasot is baznycios sitam vaikui? ir reikia atsakyti kriksto....manes kai paklause, sakau sveikatos ir dievo palaimos doh.gif  tai kunigas sako, del sveikatos tai kreiptis pas gydytoja  doh.gif buvo geda oi kaip geda blush2.gif

hihihi.gif
internete yra kazkur ikelti ceremonijos zodziai, buvau uztikus g.gif reiks pasiskaityt duot kriksto tevam
Atsakyti
QUOTE(KasYra @ 2012 04 01, 15:09)
Mes tai dabar sprendziam ar sia vasara krikstyti ar palaukti kitos vasaros, t.y. krikstyti 6men. ar kai jau bus virs metuku.

Aš krikštyčiau kai jau būtų virš metukų, kai vaikutis jau pats vaikščioti mokės smile.gif
Atsakyti
Norim labai siemet pakrikstyti, nu bet vargas su krikstateviais doh.gif
Atsakyti
kai krikstysim suneli jam bus 10 menesiu ir pora diena smile.gif man atrodo, kad nera jokio skirtumo, koki krikstyti, ar mazesni kudiki ar virs metu... yra visais atvejais daug + ir -
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carolina123: 05 balandžio 2012 - 06:52
QUOTE(Carolina123 @ 2012 04 05, 08:50)
kai krikstysim suneli jam bus 10 menesiu ir pora diena   smile.gif man atrodo, kad nera jokio skirtumo, koki krikstyti, ar mazesni kudiki ar virs metu... yra visais atvejais daug + ir -

drinks_cheers.gif Negali žinot kokia nuotaika bus tą dieną smile.gif Vyesniukas vyriškai atlaikė ceremoniją (metukų vaikas), bet taip ir liko be pietų miego, tad vėliau buvo kitokių rūpesčių dėl to biggrin.gif

i 
reklaminis tekstas ištrintas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Naktibalda: 05 balandžio 2012 - 10:39
Gal kas galite padeti su etikeciu gamyba? Gal kas dirbat su fotosopu? Man reikia tik elektroniniame formate. Atsispausdinti rasiu kur.
Lauksiu pasiulymu i AZ
Atsakyti
Mes savo mažąją krikštysim birželio 30 d., tai jau bus 3 metai, norėjom krikšto kai buvo vienerių - neišėjom, kūmynai skirtingose pasaulio šalyse buvo:) tada dviejų metukų - vėl neišėjo, vyko didžiuliai remontai doh.gif , nu tai dabar jau kaip kirste nukirtau - viskas šiemet rolleyes.gif jau ir giminaičiai ir jos visi draugai paaugo, galės lakstyti po pievą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurisimo @ 2012 04 06, 09:31)
Mes savo mažąją krikštysim birželio 30 d., tai jau bus 3 metai, norėjom krikšto kai buvo vienerių - neišėjom, kūmynai skirtingose pasaulio šalyse buvo:)  tada dviejų metukų - vėl neišėjo, vyko didžiuliai remontai doh.gif , nu tai dabar jau kaip kirste nukirtau - viskas šiemet  rolleyes.gif jau ir giminaičiai ir jos visi draugai paaugo, galės lakstyti po pievą biggrin.gif

Labai neblogas variantas smile.gif jau toks amžius kai pačiai bus šventė irgi smagi smile.gif o dar jei vaikų bus tai išvis thumbup.gif

kažin kaip mums išeis šiemet, irgi visokių klaustukų. na visai tyliai tyliai juėjus bažnytėlėn apsikrikštyt galima būtų, bet norisi nors minialios šventės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Star* @ 2012 04 06, 09:11)
Labai neblogas variantas  smile.gif jau toks amžius kai pačiai bus šventė irgi smagi  smile.gif o dar jei vaikų bus tai išvis  thumbup.gif 

Tikrai šauniai gaunasi, pagrindinai svecių sąrašas susidarinėjo dėl vaikų 4u.gif buvo kviečiami draugai tik su vaikais, gal ir nelabai gražu, bet čia ne tik mūsų tevelių šventė, bet ir mūsų mažosios tongue.gif
Labai norėjau, kad tai butų graži šventė, kur laksto vaikai, daug balionų, žaidimų ir pan. wub.gif , o ne sueiti visiems suaugusiems ir dviems ar trims vaikams, susėsti prie stalo ir ...... drinks_cheers.gif leikuoti iki kitos dienos biggrin.gif
Atsakyti
pas mus tai bus mazai vaiku, nes is draugu mes vieninteliai turim vaika, o sunelio bustik pusesere ir du pusborliai, bet jau virs 10 metu biggrin.gif
Atsakyti
sveiki,

ar kas daret krikstynom sirsiu medu?
galvoju pasidaryt, bet nezinau kur to spirito gauti ax.gif
dar idomu koks jo galiojimo laikas?ar jis turi pastovet?
galvoju padarysiu korteles profesiju, tegu sveciai suraso kuo isivaizduoji mazuli mirksiukas.gif ir po parasymo sauksta sirsiu medaus kabina g.gif
laukiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
man tai tos profesiju korteles nelabai schmoll.gif g.gif as dariau palinkejimu korteles, bet jau jum spresti 4u.gif
Atsakyti