QUOTE(rom@ntika @ 2012 08 14, 20:18)
man atrodo cia jau Jusu hobis
keisti namus
As tiesiog negaleciau taip
statai, imi paskola,perki ir zinai, kad tai tik tam tikram periodui. Per daug sesli esu man butu per sunku, o ir finansiskai labiau suvarzytas esi. Turim savo busta,megstam keliauti todel man atrodo gyvenimas per trumpas, kad tik namus keisti viena i kita, kita i dar kita. Bet cia tik mano subjektyvi nuomone
Juk kaip kas nori, taip tas ir gyvena
na aš vieną namą su paskola jau pasistačiau, jeigu būtų galimybė norėčiau statyti antrą, bet ne sau, o pardavimui - labai jau man kažkaip statybos mielas dalykas. O va savo pirmąjį kažin ar kada galėčiau parduoti... tiek daug brangių žmonių, kurių kažkada nebebus pridėjo savo ranką prie namelio statymo, viskas savom rankom padaryta, kiekvienas kampas išglostytas. Man namas ne tik pastatas, tai tikri namai, buveinė dūšios, kad ir koks jis netobulas bebūtų...
o į taupymo temą, aš vis pasiskaitau ir pagalvoju, kad gal protingas turėtų būti tas metodas, kai darai keletą didesnių apsipirkimų, o paksui skiri kasdien po kad ir 10 litų ar 20 ir stengiesi daugiau neišleisti. Bet man niekaip taip neišeina. Būna dienų, kai visai į parduotuves neinu, bet dažniausiai einu ir išleidžiu gerokai daugiau, nes tai šviežios uogos, tai grybai, juk tai labai sezoninis dalykas, kurio vėliau ir norėdamas negausi. Ir kiekvieną kartą tą taupymo taisyklę prisimenu tik išėjus iš parduotuvės
kažkaip man iš ties gaila pinigų,kurie yra pravalgomi. nes pravalgome tikrai nemažai. Bet kažkaip neprisiverčiu vėl pradėti vesti buhalterijos, pradėti skaičiuoti išlaidas.