QUOTE(Apollo @ 2012 08 09, 06:11)
na taip, kilometru nedaug. Man, kaip pesivartyciau, kurui maziau 1500 lt per menesi niekaip nesigauna. Jei savaitgaliais vaziuojam prie juros tai ir virs 2000 lt susidaro....
jus gal is priemescio i darbus vazinejat?
as nesu LT juros gerbeja, man geriau kaimukas ezeriukas ar turkiska jura. LT pajuryje be dideliu kainu, prasto oro ir malonumo maudytis tautieciu slapime matau tik viena pliusa - vaikai pakvepuoja jodu.
turiu netgi galimybe pailseti per pus pigiau pajuryje - kompensuoja darboviete puse kainos nakvynes, bet reikia uzsisakyti ir sumoketi jau geguze. simet gundziausi gundziausi.... ir neemiau, nes itakojo, kad MB nezinojo kada ji tiksliai isleis atostogu.
Ir visai nesigailiu, nes oras pajury prastas, o man kaip tik atostogos... Didysis kaip tik prie juros siuo metu stovykloje, sake vesu....
ai dar. pas mus du automobiliai, MB ekonomiskesnis gerokai - tolimesnes keliones planuojam su jo auto. Vaziuosi kita sav parsivezt vaiko su jo auto, tai islaidos manau kurui issilygins.
Turkijos kol kas leisti negaliu
Nors kiek seku kainas, kainos ir kokybes santykis priver ja iskeisti i kokia kroatija ar kosa....
Duodama mums dvi ausis ir tik vieną burną, gamta įtikinamai sako, kad reikia daugiau klausytis, negu kalbėti. (Plutarchas)