Jei sugedo tau vaziuojant,tu ir taisai. Arba prisideti prie taisymo,priklausomai kas gedo. Bet siaip nepraktikuojam,tiesiog viena karta parveza vieni,kita karta mes.
Nes kai orai atsyla,akd ir saslyka isikepti,iki tu paciu mariu,jau gabaliukas. Juk papludymy nekepsi..
QUOTE(**Liūtė** @ 2012 03 12, 17:32)
Nes kai orai atsyla,akd ir saslyka isikepti,iki tu paciu mariu,jau gabaliukas. Juk papludymy nekepsi..
Mes vidury miesto prie namu kepam... Miskelis toks yra,o jame didziule pieva ir jos vidury bala,ten ir pasideginti galima... Kai gyvenom senamiesty-kepdavom balkone
QUOTE(denaxa @ 2012 03 12, 20:04)
Kai gyvenom senamiesty-kepdavom balkone
oi, lupt reikia už tokius darbus
QUOTE(Sophi @ 2012 03 12, 21:08)
oi, lupt reikia už tokius darbus
Kodel? Kaimynai daugelis ta pati dare Senamiestis yra Senamiestis,ten daug i ka siek tiek kitoks poziuris,taip sakant,bohemiskos atmosferos yra...
QUOTE(denaxa @ 2012 03 12, 21:04)
Kodel? Kaimynai daugelis ta pati dare Senamiestis yra Senamiestis,ten daug i ka siek tiek kitoks poziuris,taip sakant,bohemiskos atmosferos yra...
Tiesiog - dūmai, kvapas - o gal viršutinių kaimynų balkonuose tuo metu džiūsta drabužiai Ir apskritai, kodėl kaimynai turi kvėpuoti dūmais. Šituo klausimu esu kategoriška - ne vieta daugiabučio balkone laužus kūrent
QUOTE(Sophi @ 2012 03 12, 22:26)
Tiesiog - dūmai, kvapas - o gal viršutinių kaimynų balkonuose tuo metu džiūsta drabužiai Ir apskritai, kodėl kaimynai turi kvėpuoti dūmais. Šituo klausimu esu kategoriška - ne vieta daugiabučio balkone laužus kūrent
Bnedras sutarimas,mes metus gyvenom vienam bute, nestiklinti,atviri balkonai,langai i sila.kepdavo visi,niekam netrugde. Susimojuodavom tik, kas kaip marinavo.
QUOTE(Sophi @ 2012 03 12, 22:26)
Virsuj kepe,apacioj kepe,priesais name irgi kepe (jie ir uzvede visa sita )... ten nebuvo iprastas daugiabutis-senos statybos namas,su atvirais balkonais,o Senamiesty oras taip uzterstas,kad salykiuko kvapas nelabai ir kenkia...dziustantys rubai neprasmirsdavo kazkaip... ten atstumai tarp balkonu dideli,ne taip kaip dabartiniuose namuose...
QUOTE(denaxa @ 2012 03 13, 14:17)
Virsuj kepe,apacioj kepe,priesais name irgi kepe (jie ir uzvede visa sita
Nesupykit Bet man kvailai skamba tokie paaiškinimai, tai jei visi šiukšlins ir Jūs iš paskos? Nors tema ir ne apie tai, bet netoleruočiau tokio kaimynų elgesio
QUOTE(Miaška @ 2012 03 12, 15:56)
Nežinau, aš nematau problemos gyvent be mašinos.
kaip kam. Man atsisakius masinos, tektu atsisakyti ir darbo. Vyrui irgi. O taip noreciau, kad viskas butu salia ir kad nereiketu vairuoti (nemegstu)
Idomiai tema pasisuko Pas mus yra didele terasa, pas kaimynus irgi, ir visose stovi po griliu. Pas mus ne tik kepa, bet ir valgo terasose. Kaimynai is kaires jau sezona atidare, mes dar ne. Ne tik uzuodziame, bet ir matome, su kuo kamynas prie stalo ir kas pas ji ant stalo. Tai man tas kazkaip baisumo nekelia Tiesa, rubai irgi dziusta ten pat - terasose.
QUOTE(Pireja @ 2012 03 13, 15:42)
Idomiai tema pasisuko Pas mus yra didele terasa, pas kaimynus irgi, ir visose stovi po griliu. Pas mus ne tik kepa, bet ir valgo terasose. Kaimynai is kaires jau sezona atidare, mes dar ne. Ne tik uzuodziame, bet ir matome, su kuo kamynas prie stalo ir kas pas ji ant stalo. Tai man tas kazkaip baisumo nekelia Tiesa, rubai irgi dziusta ten pat - terasose.
Mes irgi balkone valgem,loveliuose pomidorai augo,tai jais uzkasdavom nusiskyne...
Papildyta:
QUOTE(Tikrė @ 2012 03 13, 15:32)
Nesupykit Bet man kvailai skamba tokie paaiškinimai, tai jei visi šiukšlins ir Jūs iš paskos? Nors tema ir ne apie tai, bet netoleruočiau tokio kaimynų elgesio
O prie ko cia siukslinimas??? jei butu atsirades nors vienas netolerantiskas,gal niekas ir nebutu kepes...deja,netolerantisku kaimynu neatsirado,visiems viskas buvo gerai kartais zmones sugeba gyventi draugiskai... be to,buna baisesniu dalyku negu grilis balkone,cia-smulkmena,net jei man ir nepatiktu,kazin,ar del tokiu smulkmenu sau nervus gadinciausi,buna baisesniu dalyku gyvenime...
QUOTE(denaxa @ 2012 03 14, 11:56)
O prie ko cia siukslinimas??? jei butu atsirades nors vienas netolerantiskas,gal niekas ir nebutu kepes...deja,netolerantisku kaimynu neatsirado,visiems viskas buvo gerai kartais zmones sugeba gyventi draugiskai... be to,buna baisesniu dalyku negu grilis balkone,cia-smulkmena,net jei man ir nepatiktu,kazin,ar del tokiu smulkmenu sau nervus gadinciausi,buna baisesniu dalyku gyvenime...
Apie kokią toleranciją jūs kalbat - tai yra šiurkštus priešgaisrinės saugos taisyklių pažeidimas
507. Šašlykines, kepsnines, buitines krosneles naudoti leidžiama ne arčiau kaip 6 m nuo statinių ir kitų degių daiktų ar medžiagų. Naudoti atvirą ugnį gyvenamųjų namų balkonuose, lodžijose draudžiama.
Šaltinis