QUOTE(Pireja @ 2012 08 06, 12:13)
Nu as suprantu, kad galima
Bet jei randi akcija aliejui parduotuveje Nr.1, kavai - parduotuveje Nr. 2, skalbimo milteliams - parduotuveje Nr. 3, tai tos visos parduotuves ir aplankamos per ta viena apsipirkimu diena?
nebutinai per viena
akcijos trunka savaite, buna savaitgalio akcijos. galima vaziuoti savaitgali(penkt irgi savaitgalis) ir pagauti abejas nuolaidas
man tarkim i parduotuve vistiek vaziuoti reikia, i bet kuria(prie namu mazyte ir brangesne), vaziuoju i tokia vieta, kur bazuojasi visos man reikalingos parduotuves, arba grizdama sustoju, nes yra pakeliui. kurui neissileidzia daugiau, jei nebusim labai smulkmeniski ir neskaiciuosim, kad sustot ir uzvest masina reikia daugiau kuro, nei tiesiog vaziuojant
labai megstu savaitgalio ryta kokia 8 val nuvaziuoti i parduotuve, zmoniu nera, tuscia, po to i turgu ir susipirkti maista +- savaitei, viena, su sarasiuku(kad nepamirsciau akcijiniu prekiu
) arba vaziuoju po budejimo, tiesiai is darbo kai tik atsidaro parduotuves. siaip as uzkietejusi miegale, bet labiau nekenciu stumdytis tarp zmoniu, todel viena ryta aukoju ir atsikeliu
beje, kavai ir as sutaupiau
tik ne taip zenkliai
mano perkamos pupeles kainuoja 36.99, o sekm pamaciau po 29,99, pirkau 3kg(uzteks mazdaug 2,5-3 men) 21lt gal nera labai daug, bet vis i kisene