Mes irgi daug isleidziam,kokie 5-6 karsto ir 4-5 salto Esame trise,maudomes kasdien,as vasara ir po 2-3 kartus kai karsta,skalbianke irgi tankiai dirba...bet cia,manau,mano vyresne dukra pagrindine "netaupytoja"-kasdien prisipila vonia vandens kad ten paguleti 10 min. Jokie moralai nepadeda...
Pas mus irgi eina daug vandens, bet visos trys - vandens mėgėjos, kasdien maudomės, jei karšta - ir ne po kartą. Indaplovės nėra, indų būna daug. Dabar namuose atsirado nauja taupi skalbiankė, gal su jos pagalba pavyks kažkiek sumažinti vandens sąnaudas
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 23, 11:25)
Galbūt plaudama indus po silpna srovele ilgiau užtrunku, bet tikrai vandens išleidžiu nedaug.
Būtent - taip plaunat vanduo tikrai tauposi ir nereikia net jokių muilų, jei indai ne itin riebaluoti. Buvau nustebusi, kad net pradėjus rūšiuot ir plaut visą plastikinę tarą vandens sąnaudos nepadidėjo
QUOTE(Sophi @ 2012 07 23, 15:49)
Buvau nustebusi, kad net pradėjus rūšiuot ir plaut visą plastikinę tarą vandens sąnaudos nepadidėjo
Apie kokią plastikinę tarą kalbate? Smalsu pasidarė
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 07 23, 16:23)
Apie kokią plastikinę tarą kalbate? Smalsu pasidarė
Grietinės, jogurto ir kt indeliai, pieno maišeliai, susitepę plastikiniai pakavimo maišeliai, tetrapakai ir pan.
QUOTE(Sophi @ 2012 07 23, 18:08)
Grietinės, jogurto ir kt indeliai, pieno maišeliai, susitepę plastikiniai pakavimo maišeliai, tetrapakai ir pan.
Dabar man smalsu O kur juos panaudojate?
QUOTE(melynake* @ 2012 07 23, 19:05)
Niekur - jie keliauja į plastiko konteinerį
QUOTE(Sophi @ 2012 07 23, 19:12)
Niekur - jie keliauja į plastiko konteinerį
O dabar man smalsu: o Jus LT gyvenate?
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 23, 20:37)
Norejau klausti Manau atsakymas bus kad ne .
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2012 07 23, 20:37)
QUOTE(melynake* @ 2012 07 23, 20:47)
Norejau klausti Manau atsakymas bus kad ne .
Žinokit, taip - LT Galit negaišt laiko tauškalam, kad šiukšlės suverčiamos į vieną šiukšliavežę (žinoma, matėt, tai savom akim) ir t. t. ir pan.
QUOTE(melynake* @ 2012 07 23, 19:05)
Tikriausiai teko girdėti (o gal ir ne ), kad rūšiuojamos atliekos turi būti švarios? Mes irgi plauname, seniai jau, ir nematau čia nieko kosminio, ir tik NE Lietuvai būdingo
As nustebinta...kaip taip zmones siais laikais nieko nezino apie rusiavima... Juk ir konteineriai stovi specialus daug kur,ir info visur pilna,galu gale,ir rusiuoja tikrai daug kas... As nerusiuoju,bet jei panosej stovetu konteineriai (o ne kitoj gatves pusej)-rusiuociau