QUOTE(Miaška @ 2012 03 06, 10:09)
Mano vaikai į būrelius važinėjo savarankiškai, nes net ir su automobiliu nebūčiau galėjus vežiot tiek dėl darbo laiko, tiek dėl vietos - nespėčiau. Dažniausiai susitikdavo su klasiokais ar draugais, tai taip ir važiuodavo - visas klegantis būrelis, visai taip, kaip ir aš vaikystėje
Bent jau Vilniuje susisiekimas visuomeniniu transportu yra tikrai puikus, mokinukams ir studentams nuolatinis - tik 22 lt, tik važinėkis
Bent jau Vilniuje susisiekimas visuomeniniu transportu yra tikrai puikus, mokinukams ir studentams nuolatinis - tik 22 lt, tik važinėkis
Maniškis ir šiais laikais nuo 7 metų važinėja vienas... pirmoje klasėje - Justiniškės - Naujininkai , dabar - Pilaitė - Justiniškės - Šeškinė - Pilaitė. Iki mokyklos - vienas, po mokyklos į sporto mokyklą važiuoja su draugais, kartu visi, klegėdami. Gal ir baisu šiek tiek pradžioj buvo, bet priprato, išgyvenom, ir esu dabar labai patenkinta, kad nepabijojau paleist. Tiesiog nebuvo galimybės suspėt, darbas toks ir tokioje vietoje, kad nespėjau ir negalėjau, o gal tiesiog norėjau, kad būtų savarankiškas.