keistas man jusu toks poziuris i laika. mes su vyru dirbam po 6 dienas per savaite, praktiskai anksciau 7-8h vakaro namo negriztam, iskyrus sestadieni, bet laiko atrandam.
atsiprasau is anksto uz savo nuomone, bet jeigu randat laiko sedet SM, dar kokiam FB, ziuret galbut dar koki seriala, laiko atsiras ir pasivaiskciojimui parduotuveje
na, nebent dirbat toki darba, kuris apmokamas nuo atlikto rezultato, o jeigu dirbat nuo 8 iki 17h ir neturit papildomos veiklos, anokie cia pinigai tas laikas
ir nebutna dabar rinktis konkretaus daikto, man pora kartu per menesi apsilankymas baldu parduotuveje duoda daug naudos, kaip jau rasiau, tai mane paskatina taupyti, nes vaizduotoje susidelioju busimu namo projekcijas.
na man tiesiog taip patinka, galbut del to, budama 23m emiau intensyviai taupyti, kai kitom mano bendraamzem tokie niekai nerupejo dar. nors neuzdirbam su vyru milijonu, is tevu ukinio isirengem dvieju aukstu nama, susitvarkem tikrai graziai, ganetinai moderniai namucius ir be jokiu paskolu, be teveliu pagalbos(tik tiek, kad atidave sena ukini) ar seneliu palikimu. man tuoj 27m ir savo taupumo deka turiu daug daugiau uz bendraamzes, kuriu pajamos tokios pat.
Papildyta:
QUOTE(dirty_kiss @ 2012 05 04, 21:42)
Tai ne kas kita, o laiko gaišimas, mano nuomone. O liaudies išmintis byloja, jog laikas - pinigai...
-------
Iš pagarbos tiems žmonėms, kurie gerai dirba savo darbą tikrai neičiau niekada to daryti, apie ką jūs rašote. Pagalvokite, ar pati norėtumėte dėti dūšią bendraudama su klientu, kuris tik
iš sportinio intereso ateina pasidomėti, o jūs to nežinote ir dėl jo gaištate brangų savo laiką...
kaip jau minejau, sedejimas SM irgi laiko gaisimas
nesakyciau, jog labai trukdau kazkieno laika. jeigu planuoju vykti i Egipta, praeinu per kokias 3-4 kelioniu agenturas, pasiklausau ka siulo, nesvarbu, kad vyksiu tik po pusmecio. man tai duoda naudos, nes nuvaziavus i sali sugaistu maziau laiko blaskydamasi. isklausau ka rinktis, ko ne, ka verta pamatyti, o ko ne ir t.t.
ir nera taip, jog einu i agentura ir klausiu apie Australija, nors net neketinu ten vykti.
taip, esu ejusi i kelioniu agentura, noredama issikamantineti apie Kenija, nes i sia sali svajoju nuvykti. ir man patinka tureti bendra supratima, verta zinoti, kad neuztenka nuvykti i sali, jeigu nori pamatyti laukinius dramblius. nuejau i agentura pamaciusi vilionjanti keliones pasiulyma, bet suzinojau, kad dar tiek pat pinigu reikia turet safariam ir kitom kelionem, nes bus tas pats, kad Egipte guleti. vadinasi taupau kelionei, kad pamatyciau tai, apie ka seniai svajojau.
ir as zinau, kad nuvyksiu i Kenija kada nors ir jeigu karta i pusmeti uzklystu pasiklausineti i kelioniu agentura, niekas per galva neduoda. negana to, ieskodama info atradau tikrai idomiu pasiulymu.
Papildyta:
QUOTE(Bekasė @ 2012 05 03, 21:21)
o man tai didziausias vargas. Vaikstai po tas parduotuves, vaikstai ir visose taip panasu ir visai ne tai ko nori, arba tai ko nori kainuoja neadekvaciai Tikras galvos skausmas. O rinktis is anksto ( butent rinktis, o ne pirkti) visiskai neapsimoka, nes tol kas subresi pirkti, to daikto gali ir nebebuti. ir po to reikia pergalvoti is naujo. O ne duok dieve jau dalis pagal tai padaryta.
brrr - dar reikia pabaigti supirkti sviestuvu i buta ir duris ( na duris jau galima sakyti issirinkome, reikia tik vaziuoti ir uzsisakyti) ir nekyla jau rankos tam visiskai.
rinktis nereikia, uztenka pasvajoti.
gi nesakau, kad kasdien po darbo reikia eiti rinktis lovos
mes su vyru karta i menesi uzlekiam i kelias parduotuves apsidairyti ir to pakanka