QUOTE(raganieška @ 2012 04 10, 09:18)
Na tada kam rašyti, kad atlyginimas vidutinis, jei jis padoriai atrodo
O jei kaip rašė, kad situacija nelietuviška, tai supratau, kad mintis buvo apie atlyginimą, todėl tie proc. visiškai nieko nereiškia, nes tą vid.atlyginimą sunku įsivaizduoti
Viespatie, koki kriminala padarete
Man idomi pati situacijos analize, uztat ir klausiu, ar skaiciavo, neskaiciavo, ar verta taupyti, ar neverta, ir t.t., ir pan. As daug skaiciau knygu, blogu, straipsniu sia tema, isvadas pasidariau perskaiciusi paskutine knyga apie finansu valdyma. Bet man idomu ir kitu patirtis, ir kitokia situacija. Gal Dirty_kiss apsimoka nuomotis 10m., taupyti bustui ir tada ji pirkti...
O situacija parasiau, kad "nelietuviska" del to, jog niekas nebandytu skaiciuoti pagal vidutinius liet. atlyginimus, o po to komentuoti à la "na, butukas iseina". Kitas dalykas - kaip pastebejau, labai retai besiskelbiantys, kad galima busta nusipirkti be paskolos, buna issianalizave situacija ir pasiskaiciave.
Konkreciu skaiciu tikrai nerasysiu, nes jie irgi nieko nepasako. Zmogus gali uzdirba 5000 pinigu, bet kas menesi atiduoda po 4000 lizingams ir ivairaus plauko paskoloms. Man, pvz., brangiai kainuoja aukle ir kelione i darba, o be to, kas menesi turiu atsideti NT ir pajamau mokesciams susimoketi. Taip kad skaiciukas algalapyje ne visuomet atspindi tikraja situacija.
Ir asmeniskai man absoliuciai neidomu, kiek tas ar anas uzdirba. Man uztenka, kad parasytu "Uzdirbu daug, tai butui galiu susitaupyti per 3m.". Arba "Uzdirbu kiek daugiau nei minimuma, tai savo buta isigyti - be sansu".