QUOTE(dirty_kiss @ 2012 04 06, 00:33)
Vadinamų "Kitų" išlaidų užvadinimas taip pat, mano nuomone, tėra akių dūmimas ir ne kam kitam, o sau pačiam. Juk kiekvienas žmogus skaičiuoja savo išlaidas dėl savęs, o ne tam, kad galėtų pasigirti, pasipuikuoti ar čia forume parašyti. Galbūt kam nors smagu kas mėnesį matyti šioje grafoje mažus skaičius, o galbūt yra tokių, kuriems kuo didesnis skaičius - tuo geriau žmogus prieš save jaučiasi ir bando rasti "pasiteisinimų", kodėl tie skaičiai yra tokie, kokie yra.
Nelabai suprantu tų kt. išlaidų tokio mistifikavimo
Kokias išlaidas ten rašot?
Mano:
1. Paaukojimai
2. Pašto išlaidos
3. Banko paslaugos
4. Pašto ženklai
5. Kiti dalykai
Nelabai čia matau vietos filosofijai ir apskritai nesureikšminu šito skyrelio. Mano žvilgsnis visada krypsta į balanso eilutę
Ar būna taip, kad laukiame tos ypatingos dienos ir gailime daiktų?
Būna, bet vis tiek ateina diena, kai subręstu atsikratau tų daiktų
QUOTE(pagyvenus @ 2012 04 06, 10:25)
Juk po teisybei nesvarbu, kur ieškoma nusiraminimo, saugumo, pripažinimo - perkant trečią niekam nereikalingą mobilką, ar dar kartą stropiai perskaičiuoti ir padėdant prie gulinčių kojinėje "santaupų" papildomą pora šimtų litų, neišleistų tai nereikalingai mobilkai.
Ma svarbu, ir skirtumas yra esminis
Beja, jei jau atidžiau pažiūrėti, tai tie patys senukai, liūto dalį sudėję į pilno nereiklalingų daiktų būsto išlaikymą, dar dešimtį ar kitą nusuka nuo savęs ir pasideda "į kojinę".
Jų pinigai - jų valia, kaip su jais elgtis
Stengiuosi gyventi šiandien, nelaukdama tos "ypatingos dienos", neatsisakydama nei patogumo, nei pramogų dėl įvaizdžio, prestižo, rytojaus baimės. Gal ne visada pavyksta, bet mokinuosi
O aš šiandien stengiuosi gyventi taip, kad rytoj netektų eiti ištiesta ranka