Hi.
sėdėjau be ryšio. Galvojau, su savo skaičiais sukelsiu daugiau komentarų. Gal nėra taip baisu, kaip man pasirodė
QUOTE(Upokšnis @ 2012 04 03, 11:32)
Misija sunkiai įgyvendinama
Teigiu, kad misija NEĮMANOMA
QUOTE(raganieška @ 2012 04 03, 12:47)
Dėl gėrybių iš kaimo visai nenorėčiau jūsų akmenimis užmėtyti
mums laabai retai dėdė duoda kokį kopūstą, morkytes kelias, agurkėlių, burokėlių, tai su didžiausiu džiaugsmu ir padėka priimu, bet pas juos važiuodami visada lauktuvių ir nuvežam, tai visai nesijaučiu skolinga
Jūsų išlaidos mano akimis žiūrint sektinas pavizdys
man iki tokių kaip iki mėnulio, bet aš labai stengiuosi ir tikiuosi kada nors pavyks susiimti ir suimti į nagą
Išlaidas skaičiuoti pradėjau nuo sausio mėn.
Kosmetika ir higienos prekės 40Lt?
Sveikatos priežiūra - šiais metais visi paeiliui pradėjom pas stomotologą eiti, tai išlaidos ir apie 300lt /mėn
Na taip, su tuo kaimu, tai kitais būdais atsiskaitymas vyksta, tačiau nesikartosiu. Apie tai rašiau anksčiau.
Aš išlaida skaičiuoju nuo 2007 m. vasaros. Taip kad įdirbis šioje srityje yra, tačiau kaip ir visur kitus būna pakilimų ir kritimų. Tai neišvengiama
Dėl susiėmimo pasakysiu taip: kai nėra aiškaus tikslo gali stangtis nesistengęs. Pastangos menkai matosi. O kai tikslas konkretus, aiškiai įvardinamas ir apytikslė suma aiški, kurią reikia sukaupti - tada viskas visai kitaip vyksta. Yra atskaitos taškas tokiose situacijose ir lengiau orientuotis, kiek pasiekta, kiek liko ir pan.
Kosmetika ir higienos prekės: šioje skiltyje įeina WC popierius, prausimosi priemonės (dušo želė, muilas), plaukų priežiūros priemonės ir vizitai į kirpyklą abiems, burnos higienos reikmenys, kosmetika (kurios minimaliai naudoju), vatos lapeliai, ausų krapštukai, moters higienos reikmenys, vienkartinės nosinės ir kt. higienos paskirties dalykėliai. Turime daugumos šių prekių
favoritus ir perkame išvien tik tas pačias prekes. Be abejonės, naudojamės nuolaidomis ir akcijomis. Sumą rašiau vidutinę vienam mėnesiui, tai reiškia, kad vieną mėnesį gali būti prekių ir paslaugų suma apie 100lt, kitą mėnesį perkame tik tai, ko trūksta.
Sveikatos priežiūra: vaistai, vitaminai, tyrimai. Tfu tfu tfu, kad neprisikalbėčiau. Šaltuoju sezonu profilaktiškai naudojome citrinos+imbiero+medaus derinį. Galbūt dėl to peršalimo gydymo vaistams išlaidos minimalios. Stomotologą aplankome retai (tfu tfu tfu).
QUOTE(KibirVibir @ 2012 04 03, 13:31)
cia islaidos bustui ieina? Nes kitos grafos, kuri apibudintu komunalines islaidas, kaip ir nera.
Buities ir namų išlaidos - tai išlaidos namų apyvokos ir švaros palaikymo reikmenims. Mano nuomone, jos yra pakankamai didelės ir žinau kodėl - naujakurystė turi savo kainą
Mokesčiai už komunalines paslaugas, internetą ir mobiliuosius neįtraukiami.
QUOTE(given444 @ 2012 04 03, 17:30)
dirty kiss, o jus vazinejat kokiu kuru?
man grafa - kitos islaidos -kur paraset 120lt atrodo mizernai. vat jei kt islaidos butu -200ar300lt - matyciau, kad zmogus dziaugiasi gyvenimu. ta prasme, vat sias islaidas as ir laikau pinigais sau, kas lieka, draugams, labdarai ir tt.
Dyzelis
Jums - mizernai, man - per daug
Ne pinigais matuoju gyvenimo džiaugsmą
Išlaidų dovanoms taip pat neminėjau, nes jos nėra pastovios, tačiau tokia grafa yra mano buhalterijoje. Dovanos
neišprotėjimo ir pasipuikavimo dydžio
daugiau simbolinės, tačiau
nuo dūšios.
Dėl labdaros yra 2% nuo gyventojų pajamų mokesčio - mano nuomone, pakankama suma. Tegu tik kiekvienas po tuos 2% skiria tikslingai ir jau bus prisidėta prie paramos. Bet čia tik mano nuomonė
QUOTE(Sophi @ 2012 04 03, 19:24)
Pagrindinis taupymo variklis - noras turėti pinigų daugiau nei jų būtų netaupant
Būtent pirmiausia turėti, o jau paskui mąstyti, kam ir kaip juos leisti, jei yra poreikių, o jei nėra - pinigai kišenių nedrasko. Ir apskritai man patinka taupyti - man tai reiškia, kad aš valdau pinigus, o ne jie mane.
Sophi, labai taikliai pastebėjote. Kad taupymas - tai tikslingas pinigų leidimas ir svarbiausia - jų skaičiavimas. Sakoma, kad pinigia mėgsta būti skaičiuojami
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...