Ne į temą, kažkaip įdomiai atidarinėja man šitą diskusiją, leidžia tik dalimis skaityti... Matyt kompas ar naršyklė streikuoja. Todėl atsakau dalimis.
Matau, given444, skaičių nori
Pažadu parašysiu vėliau Jūsų visų smalsumui ir teismui
QUOTE(Sophi @ 2012 04 01, 18:03)
Žiūriu į tai kaip į pavyzdį, kaip nenorėčiau elgtis
Aš taip pat konkrečius atvejus su skaičiais vertinu kaip pavyzdžius ir taikau/netaikau tai savo šeimos biudžete.
QUOTE(kumiko @ 2012 04 01, 18:03)
bet jau labai emocianalus zmogus ,jauciu realybei isvis sunku butu diskutuot
turėjau ir aš šią mintį galvoje, tik neparašiau...
QUOTE(raganieška @ 2012 04 01, 19:07)
Kadangi dar tik mokausi-stengiuosi taupyti, tai man būtų įdomu-aktuolu sužinoti kiek maždaug išleidžiama maistui, drabužiams ir kitoms būtinoms reikmėms
kaip pavyzdį turėti į ką "lygiuotis"
Kaip rašiau aukščiau, parašysiu savus skaičius. Nežinau, ar tai bus pavyzdys į kurį verta lygiuotis... Gal kažkam pasirodys niekam tikusi namų buhalterija
Žinoma, po komentarų galbūt bus drąsiau priimti sprendimus. Tad kantrybės ir laukite tęsinio
QUOTE(loja5 @ 2012 04 01, 22:24)
emocionalus cia pas jus vakaras
O kaip kitaip gali būti
bobiškam kolektyve ir kai kalba apie pinigus?
QUOTE(pagyvenus @ 2012 04 02, 12:45)
Bet Jūs teisi, kai reikai išgyventi, komfortas tampa antraeiliu dalyku
Tą patį norėjau parašyti, tik matyt, neradau tam tinkamų žodžių
QUOTE(Digse @ 2012 04 02, 13:03)
Tai va dar dėl rūbų [...]
-------
Dar dėl maisto - perku tarkim pigiausią tuną, grikius ir pan., nes jie niekuo nesiskiria nuo brangesnių.
Gerai, jeigu darbas nediktuoja
dreskodo Mano atveju ne kostiumėliai, tačiau su džinsais nelabai nueisi...
-------
Jums gal nesiskiria
Man asmeniškai, pigesni grikiai tikrai nešvaresni negu brangesni. Tad renkuosi pastaruosius
QUOTE(krizeee @ 2012 04 02, 14:46)
Juk svarbu pastangos, o ne vaikymasis kuris daugiau isleis.
-------
Is vis, prisiminiau dar viena nepamineta taupymo buda - gyventi ant kitu sprandu ir kuo labiau tuo didziuotis
Tačiau yra žmonių, kurie išleidę 20lt eidami į svečius to paties tikisi laukdami Jūsų svečiuose... Tačiau į tokius skaičiavimus nesileidžiu. Man dzin šitoj vietoj
-------
Geras - kas bus atpirkimo ožys su maišu pinigų?
QUOTE(solnyszko @ 2012 04 02, 16:00)
Dar vienas taupymo budas - nedalyvauti akcijose "perki du, gauni tris, moki uz keturis".
Kartais sudalyvauju
Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...