Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 03 21, 22:24)

swapukas jau pas mane, bet dar net nosies nespejau ikist unsure.gif  tik ryt po pietu ilysiu  verysad.gif tik jau maiselis tai tikras pavasaris  bigsmile.gif

joa.. maišelis liuks.. smile.gif ale mano vyriškis sakė, kad toks maišas žeižia jo vyrišką orumą biggrin.gif
Atsakyti
na na, net idomu pasidare kokis ten maiselis? bigsmile.gif
Atsakyti
LeeLu, niugi tas pats, kuriame tu pati man perdavei swapą.. ryškiai rožinis su burbuliais biggrin.gif
Atsakyti
Tai šį ratuką tada gal paliekam, o kitą ratuką galėsiu persikelt prie Mažeikių, ar taip gerai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2012 03 22, 10:11)
LeeLu, niugi tas pats, kuriame tu pati man perdavei swapą.. ryškiai rožinis su burbuliais  biggrin.gif

a tu apie ta... biggrin.gif cia buvo vienintelis maisiukas namie i ka tilpo ta dezute biggrin.gif nieko gi nekasdien nesioja smile.gif o jei ka, tai gali apsimest kad merginai dovana ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2012 03 22, 11:06)
Tai šį ratuką tada gal paliekam, o kitą ratuką galėsiu persikelt prie Mažeikių, ar taip gerai?  4u.gif

Ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 22, 12:21)
a tu apie ta... biggrin.gif cia buvo vienintelis maisiukas namie i ka tilpo ta dezute biggrin.gif nieko gi nekasdien nesioja smile.gif o jei ka, tai gali apsimest kad merginai dovana ir pan.

tai kolegos gal ir nebūtų sureagavę, jei jis tą maišioką merginai atidavęs būtų.. ale gavosi taip, kad įteikė jį sausainiuko vyrui biggrin.gif
Atsakyti
hm... smile.gif niu labai jau "draugiska" dovana gi gavos ir tiek biggrin.gif
o beto, gi niekaip negalejau zinot, kad ji po to "tarp vyriskiu" keliaus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LeeLu: 22 kovo 2012 - 13:49
Saulute, aciu 4u.gif wub.gif

Paemiau
user posted image

Liko
user posted image

Idejau

user posted image

4u.gif
Papildyta:
Chrizokola, ale turkis, kas tie zaliai pilki kaireje ?, kriaukles, rozinis jaspis staciakampiai ir pailgi apvalus, baltieji koralai, triju rusiu stikliniukai ir toliau metaliukai, kas matosi 4u.gif
Atsakyti
*Sausainiukas* gal gali atgal į swapą įdėti likusius nuo pereito karto tą agatą, perliukus ir mažas kepurėles? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
labą rytą smile.gif

1. LeeLu (Kaunas)
2. Sauluutte (Kaunas)
3.*Sausainiukas* (Kaunas)
4. Pacific(Kaunas)
5.Daivulyte(Kaunas)
6. Tomutia (Šiauliai)
7.Susidėliojusi mozaika (Skuodas)
8. mmergyte (Klaipėdos raj.)
9.Zvaigdulyte 777(Klaipeda)
10. walpurgija (Ukmergė)
11. DianaS (Vilnius)
12. Nelika (Vilnius)
13. Taniuta (Vilnius)
14. Gegyte (Vilnius)
15.Enigm@(Vilnius)
16.Rebeke (Kazlu Ruda)
17. julina (Panevėžys)
18. Žvaigždėta (Mažeikiai)
Atsakyti
Siuntinukas pas mane thumbup.gif

dar, noriu paklausti jei is dovanu maiselio paemi, ten reikia ir ka nors atgal ideti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 24 kovo 2012 - 19:00