Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

Sveikos,
vel buvau pametusi tema doh.gif

Zvaigzdeta, as busiu irgi is tu sielu biggrin.gif bet siaip tai grazu viskas, nenuimk smile.gif

Atsakyti
g.gif Kiek jūs mokat už siuntimą? g.gif
Atsakyti
Na del siuntimo kiek pamenu registruotas nepirmenybinis tai ~6 lt ir su kapeikom budavo? Mazum jau siuntinukas link manes iskeliavo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 15, 15:10)
Na del siuntimo kiek pamenu registruotas nepirmenybinis tai ~6 lt ir su kapeikom budavo? Mazum jau siuntinukas link manes iskeliavo ax.gif

Taip, dieną išsiunčiau ax.gif Prieš važiuojant paštan pažiūrėjau kažkokius neaiškius įkainius ir vos nuo kėdės nenuvirtau doh.gif Trylika lt rašė doh.gif doh.gif Sumokėjau šešis su centais smile.gif
Atsakyti
smagumelis, jei pasiseks, tai gal sestadieni jau ir turesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 15, 20:19)
smagumelis, jei pasiseks, tai gal sestadieni jau ir turesiu smile.gif

Linkėjimą įdėjau biggrin.gif biggrin.gif Turėtų būt šeštadienį biggrin.gif
Atsakyti
o gal dar ir siuntos koda i az? kad smagiau butu laukt linkejimo smile.gif
Atsakyti
Kazkokia apmirus tema g.gif Labaryt.
Kiba pavasaris taip veikia, smile.gif negi visos tik laukant saulute megautis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LeeLu @ 2012 03 16, 10:02)
Kazkokia apmirus tema g.gif  Labaryt.
Kiba pavasaris taip veikia, smile.gif negi visos tik laukant saulute megautis smile.gif

Nu ne tyla, čia mūsų daug rolleyes.gif

Mes..... ir mūsų ego lotuliukas.gif
Atsakyti
žvaigždėta,kokia murzė biggrin.gif eik praustis jau pavasaris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 03 16, 11:29)
žvaigždėta,kokia murzė biggrin.gif  eik praustis jau pavasaris lotuliukas.gif

Tai čia pavasariui ir atsinaujinau wub.gif Gyvenimo džiaugsmas taip ir trykšta iš tos keulytės rolleyes.gif Nu grynai aš wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(julina @ 2012 03 08, 12:22)
Kadangi pas mane paskutinę buvo swapas, atnaujinu sąrašiuką

1. LeeLu (Kaunas)
2. Sauluutte (Kaunas)
3.*Sausainiukas* (Kaunas)
4. Pacific(Kaunas)
5. Borri (Kaunas)Praleidzia rata
6.Daivulyte(Kaunas)
7. Tomutia (Šiauliai)
8.Susidėliojusi mozaika (Skuodas)
9. mmergyte (Klaipėdos raj.)
10.Zvaigdulyte 777(Klaipeda)
11. walpurgija (Ukmergė)Praleidziu rata
12. DianaS (Vilnius)
13. Nelika (Vilnius)
14. Taniuta (Vilnius)
15. Gegyte (Vilnius)
16.Enigm@(Vilnius) vel praleidziu rata)
17.Rebeke (Kazlu Ruda)
18. julina (Panevėžys)
19. Žvaigždėta (Mažeikiai)

p.s. skambinau į pašto bendrą informacijos telefoną. Pasirodo, kad smulkiems paketams nėra numatyta ar jie turi tilpti į voką ar gali būti dėžutė, ar turi tilpti į pašto dėžutę, kaip čia kažkuri minėjo. Bet esmė ta, kad pašto darbuotojas TURI TEISĘ siunčiamą dėžutę registruoti kaip siuntą, o ne smulkų paketą.

vadinasi, mano paštininkė supjovė grybą, arba gavo kažkokius savo viduj laiškus su ale taisyklėm. Daugiau nebeisiu į savo paštą, važiuosiu į centrinį. Žiūriu kaip tik koks kaimas, taip ir paštas savo taisykles įsivedinėja.

labux visoms, ilgai nebuvau prisijungusi, gulejome visa seima iskaitant ir vaikiuka ligoninese, vyras vienoje 3sav. o mes su vaiku kitoje abu kaip paciantai unsure.gif Bet va jau sugryzome visi tad pasistengsiu uzsukti pas jus dazniau blush2.gif 4u.gif Del pasto siuntu, tai paskutinius kartus kai siunciau svapuka irgi mokejau virs 9lt., galvojau irgi kad pastininke cia vaidina viska zinanti ir pan. tai paskutini karta ejau specialiai i kita pasta, bet va irgi tas pats buvo doh.gif tai nzn is tiesu nuo ko cia priklauso verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 03 13, 17:57)
Pagalvosiu iki rytojaus, reikia man dar ko nors ar ne g.gif Bet gaila kraustyt dabar, taip gražiai viską sudėjau lotuliukas.gif
user posted image
Žūrėkice, mirgynos, kaip jums tas dyyydelis koralas? rolleyes.gif

Labai grazus darbelis 4u.gif
Atsakyti