Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

Laba dien. Pasikeitimas lygiavertis, tik kad mazokas smile.gif
Zinok is asmenines patirties sakau, ka manai "gal imt gal ne" tai geriau imt, nes po to jau oi kiek kartu gailejaus kad nepasiemiau smile.gif
Taip, man dabar, jau laukiu laukiu smile.gif
Atsakyti
Pagalvosiu iki rytojaus, reikia man dar ko nors ar ne g.gif Bet gaila kraustyt dabar, taip gražiai viską sudėjau lotuliukas.gif
user posted image
Žūrėkice, mirgynos, kaip jums tas dyyydelis koralas? rolleyes.gif
Atsakyti
Oho, Žvaigždėta, kaip gražu wub.gif
Atsakyti
Man tas "dydelis" koralas labai gražiai į vėrinuką įsipaišęs.. Super dailus komplektukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū smile.gif
Vakar dėl to didelio koralo daug diskusijų buvo rolleyes.gif Ištvirkusios sielos aplink irnesakyk.gif irnesakyk.gif
Viena mergina atsiuntė man savo nebenešiojamus vėrinius perdaryti, ir ten toks storulis koralas vienišas buvo, nusprendžiau aš jį panaudoti ax.gif O kai prisiuvau, niekaip negalėjau nuspręsti, tinka jis ar ne visame tame unsure.gif
Atsakyti
ha ha lotuliukas.gif man net į galvą nieko ištvirkėliško neatėjo biggrin.gif
na va.. pasirodo, aš dar gyvenimo nesugadinta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2012 03 14, 09:14)
ha ha  lotuliukas.gif man net į galvą nieko ištvirkėliško neatėjo biggrin.gif
na va.. pasirodo, aš dar gyvenimo nesugadinta biggrin.gif

Viskas tau gerai rolleyes.gif , čia anos piktos instinktų valdomos moterys mad.gif mad.gif
Atsakyti
Man tai grazu smile.gif ,kaip tu ji tvirtinai?Prisiuvai kaip ir smulkia skalda?
Atsakyti
QUOTE(rebeke @ 2012 03 14, 09:59)
Man tai grazu smile.gif ,kaip tu ji tvirtinai?Prisiuvai kaip ir smulkia skalda?

Jis gręžtas buvo viršuj. Dariau du žgutukus ir paskui susiuvau viską tarpusavy smile.gif
Atsakyti
Iš swapo detalių auskariukus padariau smile.gif Kaip tik mergaitė norėjo kažko tinkančio smile.gif
user posted image
Atsakyti
Įsibrausiu čia į jūsų temą blush2.gif Kaip supratau, Nmergyte čia tvarką palaiko, tai neprikalkit manęs prie sienos kur nors, tik mažas klausimukas ir dingstu biggrin.gif
Labai ieškau tokių paskirstytojų, kaip šituose auskaruose unsure.gif Anksčiau jų buvo karoliukai-akmeneliai.lt parduotuvėje, gal kas turi iš anksčiau nusipirkusių ir nenaudoja?

user posted image

Jei kas rastų savo lobynuose ir galėtų parduoti, tai būtų super unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruttaa: 14 kovo 2012 - 21:49
mmergyte čia nieko netvarko,gali būti rami lotuliukas.gif

o į klausimą atsakymo neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti