Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

QUOTE(julina @ 2012 05 02, 14:05)
Na ji buvo pirmadienį žadėjus apisžiūrėti ir išsirinkti. Laukim wink.gif

Iškart perspėju, Taniuta, man jokių negerų kalorijų dovanų nedėk, nes sėdžiu ant dietos  ir nenoriu susigundyt  blush2.gif

Kokios dietos? bigsmile.gif Padeda?
Atsakyti
Labas merginos,
Swapas pas mane. Vaziuoju po darbo namo ir vakarop ikelsiu nuotraukas.zadeju pirmadieni,bet tik perziurejau,atsirinkau,o pati dar neidejau savo.kantrybes prasau,nes nieko nespeju.gal nebarsit labai.
Atsakyti
merginos,o jūs būtumėt prieš jei vasaros sezonu pailgintume swapo turėjimo laiką? blush2.gif nes tikrai suprnatu taniutą,kaip vasaros sezonu sunku suspėti visur :)porą dienų plius manau nieko blogo,a? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 05 02, 17:13)
merginos,o jūs būtumėt prieš jei vasaros sezonu pailgintume swapo turėjimo laiką? blush2.gif  nes tikrai suprnatu taniutą,kaip vasaros sezonu sunku suspėti visur :)porą dienų plius manau nieko blogo,a? bigsmile.gif  ax.gif

blush2.gif blush2.gif Man tikrai nesmagu, bet aš niekur nespėju. Nuo 4dienio iki 1dienio nebuvau namie, swap'ą 6dienį darbe pasiimiau. Bet kas iš to, kai ne namie, tai nieko ir nepadariau blush2.gif Dar prie visko kolkas esu be mašinos doh.gif Į darbą važiuoti tenka virš 40 km, stotis gal už 1,5 km. grįžtu nusikalus doh.gif doh.gif va, pasiguodžiau blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Na prisiduodu, lauksiu Jūsų verdikto. Jei per daug įdėjau dar kažką paimsiu, jei per mažai dar pridėsiu biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Įdėjau, metalinių detalių, stiklinių gelsvų, žalsvų karoliuku, agato akmenų, 2 hematito karoliukus, kamėją.
Papildyta:
QUOTE(rebeke @ 2012 04 27, 08:39)
Labas rytas smile.gif ,praleidziu si ratuka, del laiko trukumo ir sugedusio fotoaparato verysad.gif
1. LeeLu (Kaunas)
2. Sauluutte (Kaunas)
3.*Sausainiukas* (Kaunas)
4. Pacific(Kaunas)
5.Daivulyte(Kaunas)
6. Tomutia (Šiauliai)
7.Susidėliojusi mozaika (Skuodas) praleidžiu ratą
8. mmergyte (Klaipėdos raj.)
9.Zvaigdulyte 777(Klaipeda)
10. DianaS (Vilnius
11. Gegyte (Vilnius)
12. Enigm@(Vilnius)
13. Nelika (Vilnius)
14. Taniuta (Vilnius)
15.Rebeke (Kazlu Ruda) PRALEIDZIA RATA
16. julina (Panevėžys)
17. Žvaigždėta (Mažeikiai) praleidzia

Jei viskas tiks, lauksiu JULINOS adreso mirksiukas.gif
Maišelyje buvo 20 Lt monetomis. aš jas pakeičiau į popierinį pinigą, kad mažiau svorio būtų. Su pinigėliais darau tai: Įdedu 3 Lt ir 6 Lt pasiimu, kiek reikia primokėti pašte sumoku iš savų smile.gif Ar gerai suprantu? blush2.gif blush2.gif

Atsakyti
lyg ir gerai su pinigėliais suskaičiavai mirksiukas.gif o ir įdėta ir paimta lygiaverčiai manau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Enigm@ @ 2012 05 02, 16:30)
Kokios dietos? bigsmile.gif  Padeda?

ne kiek dieta, kiek sveikas maitinimasis. išsigandau, kai ant svarstyklių užlipau, tai nusprendžiau, kad vaikelio auginimas ne priežastis storėti. Paskui vaikui bus gėda, kad mama stora.

per 3 savaites numečiau 6,5kg blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(julina @ 2012 05 02, 20:38)
ne kiek dieta, kiek sveikas maitinimasis. išsigandau, kai ant svarstyklių užlipau, tai nusprendžiau, kad vaikelio auginimas ne priežastis storėti. Paskui vaikui bus gėda, kad mama stora.

per 3 savaites numečiau 6,5kg  blush2.gif

ogo blink.gif sakyčiau super rezultatai smile.gif aš tai va jau porą mėnesių sporto klube plušu - rezultatas + 2 kg lotuliukas.gif

Taniuta, o mano akimis daugokai įdėta.. ale gal kreivai tos mano akys rodo.. bet pirmas įspūdis, kad įdėta daugiau nei paimta rolleyes.gif
Atsakyti
taniuta,pasiimk dar kažką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sauluutte @ 2012 05 03, 08:58)
ogo  blink.gif sakyčiau super rezultatai smile.gif aš tai va jau porą mėnesių sporto klube plušu - rezultatas + 2 kg  lotuliukas.gif 

na aš turiu iš ko mest ir ant treniruoklių nesportuoju, aš šokius lankau. o jei ant treniruoklių dažniausiai raumenys auga.
Atsakyti
Sveikos,
Merginos nebeimsiu si karta,nes dezute jau uzpakuota. Jei galima kita karta daugiau paimsiu, o jei ne tai ne...
Vakar adresa gavau,tad siandien dezele iskeliauja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 04, 08:12)
Sveikos,
Merginos nebeimsiu si karta,nes dezute jau uzpakuota. Jei galima kita karta daugiau paimsiu, o jei ne tai ne...

gali,tik primink mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2012 05 04, 08:12)
Sveikos,

Taniuta kaip pavyko išsiųsti ar kaip mažą siuntinį ar kaip didelį, kuris atsiimamas pašte? ir jei gali numeriuką man siuntos parašyk wink.gif
Atsakyti