Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

Sveikos visos smile.gif
Jau ziuriu i Vilniu swapas keliauja bigsmile.gif Norejau paklausti DianaS, ar dar buni musu krastuose? Jei Vilnietes nepriestarautu, buciau po taves blush2.gif
Atsakyti
Jau deja viskas,nenebunu, pasibaigiau as savo kursus. Siandien buvo paskutine diena.
Atsakyti
Mergaites, vilnietes, jei niekas nepriestarauja gal susideliojam sarasa tarp saves? Mums su Taniuta patogiau buti gale, nes Taniuta anksciau rase, kad jai patogiau siusti pastu, o man patogu jai perduoti ( Taniuta , jei kas pasikeite, sakyk). Ar tinka taip sarasas ar ne? Ir gal zinot ar Gegyte dalyvauja siam ratuke?

1. LeeLu (Kaunas)
2. Sauluutte (Kaunas)
3.*Sausainiukas* (Kaunas)
4. Pacific(Kaunas)
5.Daivulyte(Kaunas)
6. Tomutia (Šiauliai)
7.Susidėliojusi mozaika (Skuodas) praleidžiu ratą
8. mmergyte (Klaipėdos raj.)
9.Zvaigdulyte 777(Klaipeda)
10. DianaS (Vilnius
11. Gegyte (Vilnius)
12. Enigm@(Vilnius)
13. Nelika (Vilnius)
14. Taniuta (Vilnius)
15.Rebeke (Kazlu Ruda)
16. julina (Panevėžys)
17. Žvaigždėta (Mažeikiai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nelika: 14 balandžio 2012 - 18:55
sveikos,

Nelika, pas mane niekas nesikeičia smile.gif Žinai kur mane rasti mirksiukas.gif Jei kartais manęs nebūtų, perduok mano kolegoms ax.gif
Atsakyti
Laba diena.
Tai kaip swp'as keliauja? ar jis sau keliauja, o merginos orais ir saulute megaujates? smile.gif
As truputi neitema, bet sukeliau turgeli, savo nereikalingu akmeneliu, galit pasidairyt 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, as su kavute wink.gif tikrinausi nete, tai swapukas jau 7 ryto paste, tai jei iki pietu nepristatys, nuvaziuosiu pasiimt smile.gif Gegyte ir Enigma dalyvaujat?
Atsakyti
Dalyvauju bigsmile.gif
Atsakyti
ne nu pastas pakales , buvau namie ir tikrint ejau vakar jokio lapelio nepaliko sad.gif
Siuntos nepavyko pristatyti gavėjui į namus. Priežastys gali būti šios: pristatymo metu gavėjo nerasta; nurodytas neteisingas adresas; gavėjas paprašė pristatyti vėliau; gavėjas atsiims siuntą pats ir kt. Vilniaus 10-asis paštas, Šeškinės g. 30, Vilnius 2012-04-19 14:45
Gavėjui išrašytas siuntos gavimo pranešimas pristatomas į gavėjo korespondencijos dėžutę; pranešimas išrašomas tada, kai siuntą reikia atsiimti pašte arba kai kurjeriui/laiškininkui nepavyksta pristatyti siuntos gavėjui. Vilniaus 10-asis paštas, Šeškinės g. 30, Vilnius 2012-04-19 16:47
Vaziuoju siandien pasiimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DianaS: 20 balandžio 2012 - 11:19
labas panos, neįėjau, nepaskaičiau, nepažiūrėjau ir visos pražiopsojot...

Kokio velnio aš kūriau swapo albumą???

zvaigzdulyte, vien is pirmo zvilgsnio uzmetus akį pamačiau, kad sudėjus karoliukų dalį, kurie aname ratuke liko.

Ar taip sunku atsiversti albumą ir pasitikrinti ar nebuvai jau dėjus tų karoliukų ar vėl eilinį kartą bandai prasmukti su jau matytais karoliukais, kurių niekas neėmė praeitą kartą?

Atsakyti
man patinka pikta julina lotuliukas.gif aš kartojau kad reik dėti sąrašą,reik dėti pinigėlių sumas,reik daug ką paminėti..o bet tačiau... doh.gif doh.gif doh.gif LABAI TRŪKSTA MODERATORĖS doh.gif
Atsakyti
ot juokinga jai blush2.gif pamoderuok reikalą geriau wink.gif

nėr tvarkos, nėr tvarkos....

Atsakyti
QUOTE(julina @ 2012 04 21, 22:04)
ot juokinga jai  blush2.gif  pamoderuok reikalą geriau wink.gif

nėr tvarkos, nėr tvarkos....

kaži cool.gif
Atsakyti