Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 13:38)
Labas,gavau dėžę..neplėšiau dar..bet kol kas esu pasimetusi  verysad.gif  unsure.gif  žiūrėkit kokią dėžę gavau  verysad.gif  verysad.gif

user posted image

dėžė lyg gerokai buvus suspausta,plėšta..nu žodžiu..bijau ir atidarinėt unsure.gif  verysad.gif

Eina sau kokia dežė, baisu blink.gif

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 15:48)
labai keista yra tai,kad yra net palaidų maišelių...tomutia,ar galėtum patvirtinti,kad tai tavo lipni juosta ant popieriaus užklijuota? g.gif  ir gal žinai kiek svėrė siunta?pasverčiau 4u.gif

Pailaidų maišelių buvo ir pas mane kai gavau tai galbūt pasimetė 4u.gif lipni juosta mano, bet dar turėtų būt paštininkės užklijuota ruda. Gerai, kad turiu išsisaugojus tą kvituką tai parašyta, kad svėrė 1495g.

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 22:34)
tiesa,labai dėkui Tomutia,už pavasarį  wub.gif

Nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
paziurejau ir isiziojau kad tokios dezutes buna,nors nedalyvauju bet baisu butu tokia gauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2012 04 07, 16:13)
Vajėj, kažkas gerai pasicekavino swapo dėžutėj unsure.gif . Ar pasvėrei gavusi? Pas Tomutią ant čekio turėtų būti užrašytas svoris.
Jei toks nepirmas bajeris - gal eitų pasikeisti paštą? Aš nekeičiau, bet į saviškį paštą jau seniai einu tik atsiimti - tokios ten nemalonios paštininkės. Pora stotelių toliau man kitas, bet paštininkės visada paskaičiuoja kaip pigiau, geros dienos palinki wub.gif

Speju, kad Luksio g tas baisusis? smile.gif o kur gerasis?
Atsakyti
Taip, lukšio. Nežinau, gal kas pasikeitė jau - senokai ten nebesilankau smile.gif. O tas "gerasis" - prie kalniečių turgelio to apvalaus. 42 paštas.
Atsakyti
einu guldyti mažių ir bandysiu kelti foto,nors mažius perkando laidą blink.gif doh.gif gal pavyks unsure.gif
Atsakyti
taigi bigsmile.gif

LIKO:

user posted image

PAIMTA:

user posted image

ĮDĖTA:

user posted image

svarovskio kristalai,opalitai (dviejų dydžių),stikliukai,koralas,oniksas(dviejų dydžių),turkis(dviejų dydžių),juostelė,metalinės detalės (sagei į plaukus,pakabučiai),skalda (krištolas,mokaito berods),žalių ir violetinių nežinau pavadinimo blush2.gif

ar viskas atrodo lygu,ar nelabai unsure.gif g.gif

maišelyje buvo 8lt,man įdėjus prieš perduodant žvaigždulytei 11lt

Sąrašas

1. LeeLu (Kaunas)
2. Sauluutte (Kaunas)
3.*Sausainiukas* (Kaunas)
4. Pacific(Kaunas)
5.Daivulyte(Kaunas)
6. Tomutia (Šiauliai)
7.Susidėliojusi mozaika (Skuodas) praleidžiu ratą
8. mmergyte (Klaipėdos raj.)
9.Zvaigdulyte 777(Klaipeda)

10. walpurgija (Ukmergė)
11. DianaS (Vilnius)
12. Nelika (Vilnius)
13. Taniuta (Vilnius)
14. Gegyte (Vilnius)
15.Enigm@(Vilnius)
16.Rebeke (Kazlu Ruda)
17. julina (Panevėžys)
18. Žvaigždėta (Mažeikiai)

jergau,tiek mažinau foto,o tokios arklinės doh.gif doh.gif blink.gif atsiprašau blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
labas rytas, man viskas normaliai atrodo wink.gif bet nieko sau ciudai buna su tuo pastu verysad.gif doh.gif
Atsakyti
ačiū moderatorei už sumažinimą nuotraukų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2012 04 08, 17:39)
Taip, lukšio. Nežinau, gal kas pasikeitė jau - senokai ten nebesilankau smile.gif. O tas "gerasis" - prie kalniečių turgelio to apvalaus. 42 paštas.

Nepasikeitė tongue.gif

Labas rytas, su praėjusiom šventėm 4u.gif

mmergyte, gerai pridėjai 4u.gif o kiek tu čia tų vaikiukų pamigdei? pagal įrašus tai 1, bet gal reikia sveikint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sausainiukas* @ 2012 04 10, 09:46)
mmergyte, gerai pridėjai  4u.gif  o kiek tu čia tų vaikiukų pamigdei? pagal įrašus tai 1, bet gal reikia sveikint? g.gif

blink.gif lotuliukas.gif šokiravai mane biggrin.gif vieną..nors vakar abu mano "mažučiai" smigo greit nuvargę lotuliukas.gif

ryt perduodu žvaigždulytei 4u.gif
Atsakyti
labux visoms 4u.gif

Su praejusiomis sventemis visas jus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Manau geraj mmergyte idejai 4u.gif Tai labai lauksiu siuntinuko, o kada mazdaug orientuotis, vakarop ane?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zvaigzdulyte777 @ 2012 04 10, 11:49)
labux visoms  4u.gif 

Su praejusiomis sventemis visas jus 4u.gif  4u.gif  4u.gif
Manau geraj mmergyte idejai 4u.gif  Tai labai lauksiu siuntinuko, o kada mazdaug orientuotis, vakarop ane?smile.gif

manau,kad taipo šiandien būtų kas namie?jei tektų važiuot užvažiuočiau gal ax.gif o jei ryt,tai arba po 8 ryto,arba po 20.30 4u.gif
Atsakyti