Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 13:38)
Labas,gavau dėžę..neplėšiau dar..bet kol kas esu pasimetusi  verysad.gif  unsure.gif  žiūrėkit kokią dėžę gavau  verysad.gif  verysad.gif

user posted image

dėžė lyg gerokai buvus suspausta,plėšta..nu žodžiu..bijau ir atidarinėt unsure.gif  verysad.gif

labux 4u.gif ogo tikrai nukentejusi dezute skaudziai verysad.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 15:04)
galiu papasakot vieną nutikimą su paštu...laukiau ganėtinai brangaus siuntinio,atneša paštininkas vieną dėžę,sako buvo antra,bet sudrąskytą todėl nenešiau blink.gif  sakau tai ka daryt,sako nežinau,nuvažiuoju ant greitųjų į paštą,sakau ptrašau man atiduoti siuntinį,sako NE blink.gif  sakau kaip suprasti..sako mes siųsim i Klp kad jie ten pažeidimus surašytų ir pan,sakau palaukit,tai dabar aš nežinau ar nieko netrūksta,o nusiuntus gali pusė nebepareiti,sako nu visko gali būti,visokių žmonių yra blink.gif  doh.gif  žodžiu išsireikalavau apžiūrėti dėžę ir prisiėmus atsakomybę ją pasiėmiau,galvoju jau geriau trūks man vieno daikto,nei pusės doh.gif  ačiū D,nieko netrūko... rolleyes.gif

na ką,atidarius dėžę,foto nedariau,bet galiu garantuoti,kažkas bandė patikrinti kas viduje unsure.gif  nes sudėti,kad ir kaip netvarkingai dėtum taip neįmanoma,net maišeliai palaidi kai kur doh.gif  doh.gif  žodžiu...tiesa,maišelyje 8lt 4u.gif  perduosiu jau tik po švenčių 4u.gif

ok.mergyt po svenciu ir man super bus 4u.gif uzjauciu kad pries sventes gavai sugadinta siuntinuka "bardakeli" doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu jo, panašu, kad ją atlupt kažkas bandė unsure.gif Ot parazitai unsure.gif Dėmėtąją šiltinę tam nedorėliui pasiųst reikia devil.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 06, 15:30)
Nu jo, panašu, kad ją atlupt kažkas bandė unsure.gif Ot parazitai unsure.gif Dėmėtąją šiltinę tam nedorėliui pasiųst reikia devil.gif

labai keista yra tai,kad yra net palaidų maišelių...tomutia,ar galėtum patvirtinti,kad tai tavo lipni juosta ant popieriaus užklijuota? g.gif ir gal žinai kiek svėrė siunta?pasverčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 14:48)
labai keista yra tai,kad yra net palaidų maišelių...tomutia,ar galėtum patvirtinti,kad tai tavo lipni juosta ant popieriaus užklijuota? g.gif  ir gal žinai kiek svėrė siunta?pasverčiau 4u.gif

Tai matomai ranka pašmirinėjo viduj neblogai, kad net palaidi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 06, 15:52)
Tai matomai ranka pašmirinėjo viduj neblogai, kad net palaidi g.gif

nežinau kaip dabar sutikrinti ar nieko netrūksta unsure.gif pagal foto gal kažkaip ar ką.. g.gif o iš tikro tai pasakysiu kodėl dar pykstu...jau senai buvau prašiusi,jei siunčiat pačia dėžutę,susukit kad ir paprasta kopijavimo popierių...bet mačiau kad niekas to neišgirdo..va kaip nutinka su dėžėmis,o jei ji būtų supakuota į popierių nemanau,kad taip būtų.. schmoll.gif čia ne vienai taikau,o visoms biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 16:03)
nežinau kaip dabar sutikrinti ar nieko netrūksta unsure.gif  pagal foto gal kažkaip ar ką.. g.gif  o iš tikro tai pasakysiu kodėl dar pykstu...jau senai buvau prašiusi,jei siunčiat pačia dėžutę,susukit kad ir paprasta kopijavimo popierių...bet mačiau kad niekas to neišgirdo..va kaip nutinka su dėžėmis,o jei ji būtų supakuota į popierių nemanau,kad taip būtų.. schmoll.gif  čia ne vienai taikau,o visoms biggrin.gif  4u.gif

nemanau, ka pavyks sutikrinti, tiksliau, tai gal ir pavyktu pagal nuotraukas, bet abejoju, ar to darbo nauda bus proporcinga sugaistam laikui, nevark, jau kaip bus, taip bus 4u.gif

Kelis kartus esu gavusi sudarkytus siuntinukus, tai parasiau rasta pastui, prisegiau foto, gavau atsakyma - atsiprasom, bet nieko nebegalim padaryti bla bla, bet daugiau tokie bajeriai nesikartojo, matyt visgi kazkam velniu buvo atrasyta smile.gif

Labas vakaras 4u.gif
Atsakyti
biškelį keistai atrodo mano maišelis,tuščias blink.gif likęs tik šniūrėlis telfono pakabukui,biškutį bandysiu pasekti kaip vyko mainai...bet sakau nuliūdino ta sugurinta dėžė kai pamačiau nerealiai verysad.gif

aš esu ir kitokių cirkų gavusi pažeistų...

user posted image

user posted image

tas lapelis ne nuo šio siuntinio,bet buvo ir prie šito toks... atsiklijavusi dėžė ania? bigsmile.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 06, 22:11)
biškelį keistai atrodo mano maišelis,tuščias blink.gif  likęs tik šniūrėlis telfono pakabukui,biškutį bandysiu pasekti kaip vyko mainai...bet sakau nuliūdino ta sugurinta dėžė kai pamačiau nerealiai verysad.gif

aš esu ir kitokių cirkų gavusi pažeistų...

tas lapelis ne nuo šio siuntinio,bet buvo ir prie šito toks... atsiklijavusi dėžė ania? bigsmile.gif  doh.gif

sikniai, parasyk butinai jiems 4u.gif

Tavo maiselyje jau pas mane buvo tik tas sniutelis, vadinasi labai gerai idejai, kad nieko neliko 4u.gif
Atsakyti
tiesa,labai dėkui Tomutia,už pavasarį wub.gif
Atsakyti
jo gerule dėžutė, man paste tai net neprieme , tokios baisios , buciau pakeitusi i kita deže , bet lyg tycia jokios namie neturejau , tai tikiu rudu popierium pati pastininke apklijavo. thumbup.gif
Atsakyti
Vajėj, kažkas gerai pasicekavino swapo dėžutėj unsure.gif . Ar pasvėrei gavusi? Pas Tomutią ant čekio turėtų būti užrašytas svoris.
Jei toks nepirmas bajeris - gal eitų pasikeisti paštą? Aš nekeičiau, bet į saviškį paštą jau seniai einu tik atsiimti - tokios ten nemalonios paštininkės. Pora stotelių toliau man kitas, bet paštininkės visada paskaičiuoja kaip pigiau, geros dienos palinki wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Borri @ 2012 04 07, 16:13)
Vajėj, kažkas gerai pasicekavino swapo dėžutėj unsure.gif . Ar pasvėrei gavusi? Pas Tomutią ant čekio turėtų būti užrašytas svoris.
Jei toks nepirmas bajeris - gal eitų pasikeisti paštą? Aš nekeičiau, bet į saviškį paštą jau seniai einu tik atsiimti - tokios ten nemalonios paštininkės. Pora stotelių toliau man kitas, bet paštininkės visada paskaičiuoja kaip pigiau, geros dienos palinki wub.gif

mano kaime anas vienas tėra doh.gif nesvėriau,bet kadangi nieko neišėmiau tai galiu pasverti lotuliukas.gif
Atsakyti