Įkraunama...
Įkraunama...

Akmenėlių swapas

Likę:
user posted image

Paimta:
user posted image

Įdėta:
user posted image

Jei negerai kas tuomet sakykit 4u.gif
Atsakyti
siųsti gali,bet jei sutinkat,kad išsiųsiu tik į savaitės galą,ar iki švenčių tikrai,nes kitaip nelabai išeina verysad.gif o jei žvaigždulytė rato nepraleis tai dar geriau,perduoti man jai paprasčiau 4u.gif
Atsakyti
Man tai netrugdo, kad savaitės gale 4u.gif ir manau, kad vistiek kelias dienas swapas judės į kitą miestą mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū Davulytei už staigmenėlę 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 04 01, 21:17)
siųsti gali,bet jei sutinkat,kad išsiųsiu tik į savaitės galą,ar iki švenčių tikrai,nes kitaip nelabai išeina  verysad.gif  o jei žvaigždulytė rato nepraleis tai dar geriau,perduoti man jai paprasčiau 4u.gif

labux, siuo metu apsirges vaikiukas yra, bet tikiuosi kad iki kol pas tave ateitu jis isgis, tada tikrai ratuko nepraleisciau 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutės, na ką gi siuntinukas šiandien per pietus pradėjo keliaut link mmergytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2012 04 03, 16:30)
Sveikutės, na ką gi siuntinukas šiandien per pietus pradėjo keliaut link mmergytes  mirksiukas.gif

super,vadinas reik paruošti paštininkui dovanėlę velykoms,kaip tik sukau galvą kaip jį prisivilioti iki velykų dar lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas,gavau dėžę..neplėšiau dar..bet kol kas esu pasimetusi verysad.gif unsure.gif žiūrėkit kokią dėžę gavau verysad.gif verysad.gif

user posted image

dėžė lyg gerokai buvus suspausta,plėšta..nu žodžiu..bijau ir atidarinėt unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
O tai čia namo ją tokią atnešė? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 06, 13:54)
O tai čia namo ją tokią atnešė? unsure.gif

taip pas mane į namus atnešė paštininkas... verysad.gif verysad.gif tiesa,esu gavusi dar kraupesnių siuntinukų,bet ir tas nėra malonios išvaizdos... schmoll.gif tiesa,kiek turi būti pingėlių ir pan,žiūriu užsimirštama parašyti kiek buvo,kiek lieka.. unsure.gif dėžės vis dar neplėšiu unsure.gif
Atsakyti
Niekada nesu gavus tokio siaubo unsure.gif

Tai plėšk, jei ką ir pritrėškė, tai nieko jau nepadarysi, draustas jis nėra. O jei paėmei, paštininkas sakys, kad nieko nežino, jei kokius priekaištus ir reikši g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2012 04 06, 14:14)
Niekada nesu gavus tokio siaubo unsure.gif

Tai plėšk, jei ką ir pritrėškė, tai nieko jau nepadarysi, draustas jis nėra. O jei paėmei, paštininkas sakys, kad nieko nežino, jei kokius priekaištus ir reikši g.gif

galiu papasakot vieną nutikimą su paštu...laukiau ganėtinai brangaus siuntinio,atneša paštininkas vieną dėžę,sako buvo antra,bet sudrąskytą todėl nenešiau blink.gif sakau tai ka daryt,sako nežinau,nuvažiuoju ant greitųjų į paštą,sakau ptrašau man atiduoti siuntinį,sako NE blink.gif sakau kaip suprasti..sako mes siųsim i Klp kad jie ten pažeidimus surašytų ir pan,sakau palaukit,tai dabar aš nežinau ar nieko netrūksta,o nusiuntus gali pusė nebepareiti,sako nu visko gali būti,visokių žmonių yra blink.gif doh.gif žodžiu išsireikalavau apžiūrėti dėžę ir prisiėmus atsakomybę ją pasiėmiau,galvoju jau geriau trūks man vieno daikto,nei pusės doh.gif ačiū D,nieko netrūko... rolleyes.gif

na ką,atidarius dėžę,foto nedariau,bet galiu garantuoti,kažkas bandė patikrinti kas viduje unsure.gif nes sudėti,kad ir kaip netvarkingai dėtum taip neįmanoma,net maišeliai palaidi kai kur doh.gif doh.gif žodžiu...tiesa,maišelyje 8lt 4u.gif perduosiu jau tik po švenčių 4u.gif
Atsakyti