Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 09, 17:12)
blink.gif sorry,bet ar neatrodo,kad aplamai kepejoms keliami per dideli reikalavimai?Nu man kazkaip taip susisviete paklaust ax.gif

drinks_cheers.gif cia ir geles turi kvepet, ir bites dugzt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 09, 16:20)

už 70 lt tai tik saviškiams kepu  lotuliukas.gif , taip jamu daug brangiau  biggrin.gif

vo cia tai suprantu...cia tai biznis..... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 09, 17:30)
u?

O cia i ta pacia keksiuku tema smile.gif Kriika ir pastebejimus mielai ir lengvai priimu 4u.gif ]

fantastika....

saules zuiki,saunuole...ale ir kantrybes turejimas..... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 09, 16:30)
Ne mano reikalas turbut, taciau man atrodo, kad jeigu keliama cia nuotraukas, tai tikimasi ne tik liaupsiu, bet ir pastebejimu, bei kritikos ax.gif  Ar as klystu?

Na suprantu kritika butina ir viskas cia gerai,bet lieka bet..... smile.gif

O jusu katineliai tikrai mieli ir dailus 4u.gif
QUOTE(rugiagele26 @ 2012 03 09, 17:06)
drinks_cheers.gif cia ir geles turi kvepet, ir bites dugzt  mirksiukas.gif

biggrin.gif nu rimtai
Atsakyti
saulės zuikuti, tavo karvė man labai labai patiko wink.gif
na o aš atnešu torčiuką mažai mergaitei, saldainių masė, gaivus tortas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 09, 18:30)
man atrodo, kad jeigu keliama cia nuotraukas, tai tikimasi ne tik liaupsiu, bet ir pastebejimu, bei kritikos ax.gif  Ar as klystu?

tikrai taip smile.gif
Atsakyti
Labukas merginos,lygiai 4 menesius as nebuvau nei Jusu mielojo nepakartojamoje temuteje nei is viso SM kazkas buvo nutike,bet kaip nutiko staiga taip netiketai ir atsigavo ir mano namuose vel veikia SM ... Senosios merginos kaip visada nerealios su savo torciukais,spejau dabar tik kelis puslapiukus perversti nes is laimes nebezinau kaip bepradeti vel isilieti i jusu saunu bureli...
Na o as aisku per ta laika ir toliau vis bandziau torciukus su dengimo mase ir vis labiau pradejau nusivilti savo papuosimais kadangi nu nebesigaudavo taip man gerai kaip palyginus pirmieji mano dengimai... As itariu ir kaltinu cukraus pudra,nes prisipirkau toki dideli kieki tipo sutaupiau cukraus pudros nes sudetis kaip jau nebedariaupamaciau jo yra cukrus ir kukuruzu krakmolas.idomu ar visose cukraus pudrose yra kukuruzu krakmolas...?
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 09, 19:30)
na o aš atnešu torčiuką mažai mergaitei, saldainių masė, gaivus tortas

jau mergytes grozis! wub.gif

as dar su vienu 2,2kg.dengta pastazu
user posted image user posted image
Atsakyti
kokia gražuolė pelytė smile.gif
Atsakyti
eikit peklon.......viens už kita gražesni tortai.......
Atsakyti
QUOTE(sypseneleee @ 2012 03 09, 18:01)
Labukas merginos,lygiai 4 menesius as nebuvau nei Jusu mielojo nepakartojamoje temuteje nei is viso SM kazkas buvo nutike,bet kaip nutiko staiga taip netiketai ir atsigavo  ir mano namuose vel veikia SM ... Senosios merginos kaip visada nerealios su savo torciukais,spejau dabar tik kelis puslapiukus perversti nes is laimes nebezinau  kaip bepradeti vel isilieti i jusu saunu bureli...
Na o as aisku  per ta laika ir toliau vis bandziau torciukus su dengimo mase ir vis labiau pradejau nusivilti savo papuosimais kadangi nu  nebesigaudavo taip man gerai kaip palyginus pirmieji mano dengimai... As itariu ir kaltinu cukraus pudra,nes prisipirkau toki dideli kieki  tipo sutaupiau cukraus pudros nes sudetis kaip  jau nebedariaupamaciau jo yra cukrus ir kukuruzu krakmolas.idomu ar visose cukraus pudrose yra kukuruzu krakmolas...?

nezinau, bet jei siek tiek palengvins tai pasakysiu jog as daugiau jokio kitokio nevartoju kaip kukuruzu krakmola, nes bulviu krakmolo nera pirkti kur as gyvenu. tik nebent lietuviu parduotuvese, bet ten ju kainos kartais kandziojasi.
Atsakyti
nesipykit smile.gif

gėrimuko ir užkandos prašom biggrin.gif

mėtinis-šokoladinis ir pastilažas... vynas naminis biggrin.gif

idėja nuvogta iš Asseni 4u.gif

user posted image
Atsakyti
zuikuti neskaitant to , kad tortukas nuostabus wub.gif norėčiau paklaust o kodėl pelės uodegos nesimato lens.gif ir kodėl gėlytės puokštelėj tik trys ir tos pačios dar nekvepia biggrin.gif lotuliukas.gif

akvilyte matau vyniuką , matau sūrio gabalą , o kur tas mėtinis -šokoladinis g.gif , jei rimtai tai tu nuostabiai tuos forminius sukonstruoji , net patikėt neina , kad taip įmanoma wub.gif wub.gif
Atsakyti