Ne mano reikalas turbut, taciau man atrodo, kad jeigu keliama cia nuotraukas, tai tikimasi ne tik liaupsiu, bet ir pastebejimu, bei kritikos Ar as klystu?
Na suprantu kritika butina ir viskas cia gerai,bet lieka bet.....
Labukas merginos,lygiai 4 menesius as nebuvau nei Jusu mielojo nepakartojamoje temuteje nei is viso SM kazkas buvo nutike,bet kaip nutiko staiga taip netiketai ir atsigavo ir mano namuose vel veikia SM ... Senosios merginos kaip visada nerealios su savo torciukais,spejau dabar tik kelis puslapiukus perversti nes is laimes nebezinau kaip bepradeti vel isilieti i jusu saunu bureli... Na o as aisku per ta laika ir toliau vis bandziau torciukus su dengimo mase ir vis labiau pradejau nusivilti savo papuosimais kadangi nu nebesigaudavo taip man gerai kaip palyginus pirmieji mano dengimai... As itariu ir kaltinu cukraus pudra,nes prisipirkau toki dideli kieki tipo sutaupiau cukraus pudros nes sudetis kaip jau nebedariaupamaciau jo yra cukrus ir kukuruzu krakmolas.idomu ar visose cukraus pudrose yra kukuruzu krakmolas...?
Labukas merginos,lygiai 4 menesius as nebuvau nei Jusu mielojo nepakartojamoje temuteje nei is viso SM kazkas buvo nutike,bet kaip nutiko staiga taip netiketai ir atsigavo ir mano namuose vel veikia SM ... Senosios merginos kaip visada nerealios su savo torciukais,spejau dabar tik kelis puslapiukus perversti nes is laimes nebezinau kaip bepradeti vel isilieti i jusu saunu bureli...
Na o as aisku per ta laika ir toliau vis bandziau torciukus su dengimo mase ir vis labiau pradejau nusivilti savo papuosimais kadangi nu nebesigaudavo taip man gerai kaip palyginus pirmieji mano dengimai... As itariu ir kaltinu cukraus pudra,nes prisipirkau toki dideli kieki tipo sutaupiau cukraus pudros nes sudetis kaip jau nebedariaupamaciau jo yra cukrus ir kukuruzu krakmolas.idomu ar visose cukraus pudrose yra kukuruzu krakmolas...?
nezinau, bet jei siek tiek palengvins tai pasakysiu jog as daugiau jokio kitokio nevartoju kaip kukuruzu krakmola, nes bulviu krakmolo nera pirkti kur as gyvenu. tik nebent lietuviu parduotuvese, bet ten ju kainos kartais kandziojasi.
zuikuti neskaitant to , kad tortukas nuostabus norėčiau paklaust o kodėl pelės uodegos nesimato ir kodėl gėlytės puokštelėj tik trys ir tos pačios dar nekvepia
akvilyte matau vyniuką , matau sūrio gabalą , o kur tas mėtinis -šokoladinis , jei rimtai tai tu nuostabiai tuos forminius sukonstruoji , net patikėt neina , kad taip įmanoma