Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

[quote=O-RE-AR,2012 03 09, 14:52]
Turiu pagrindines 8 spalvas,rudos nera,o jos man reikia.Kaip pasidaryti ruda?

Ruda spalva tikrai turėjote išgauti maišant raudona su žalia,gal nevienodom proporcijom dėjote? g.gif
Atsakyti
3,4kg
user posted image
2,8kg
user posted image
3,7kg
user posted image user posted image
40vnt
user posted image
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emmy @ 2012 03 09, 12:34)

Tam reikia:
1. Masės, maistinių dažų (galima pirkti arba pasidaryti). Kaip žinoti kiek masės tortui daryti, kokio storio kočioti, kokio dydžio kočioti kad užtektų. Kaip paruošti tortą masės uždėjimui, jis turi būt ne tik lygus bet visas turbūt apteptas kremu gausiai?
ar reikia būtinai torto pagrindo (padėklo) artinka tortinės.
2. volelio kočioti, gal tinka ir buitinis košėlas?
3. modeliavimo įrankiai, lazdelės.
4. formelės, gėlytės, širdytės, drugeliai ir t.t.
5. teptukas (ar tinka bet koks)
6. maistiniai klijai detalėm prilipdyti arba pudra su vandeniu, gerai supratau?
7. lygintuvas masei kai uždedi, ar geriau lygus ar su kampu? Ar dydis svarbu? geriau mažesnis ar didesnis?

nežinau kam reikia tokių

1. masės pasidarykit tarkim viena norma pastilažo...vienam tortui pakaks ir dar liks......sutepta ir susistovėjusy torta aptepkit sviestiniu kremuku.....tam tiks pvz pokelis sviesto išplaktas iki purumo ir 2-3 v.š kondencuoto pieno su cukrum.....stenkitės kuo gražiau išlyginbt torta su sviestiniu kremuku,tada ir mase apguls gražiai.... tortinė tinka kuo puikiausiai.....
2.lig šiol naudoju buitiny mediny kočėla
3vėliau jų prireiks...pradžiai nebutina.....
4irgi pravers......
5tinka bet koks
6 lig šiol jų neturiu....klijuoju vandeniu,pastilažu ištirpintu ir t.t
7 irgi nebutina...galima kuo puikiausiai rankelem apglostyt torta....

nuotraukėlėj parodyti yrankiai tinka darbui su kremu.....

Atsakyti
[quote=munca,2012 03 09, 14:37]
[quote=O-RE-AR,2012 03 09, 14:52]
Turiu pagrindines 8 spalvas,rudos nera,o jos man reikia.Kaip pasidaryti ruda?

Ruda spalva tikrai turėjote išgauti maišant raudona su žalia,gal nevienodom proporcijom dėjote? g.gif
[/quote]
Gal,reiks vel bandyt ax.gif

SAULES ZUIKUTI-tortai,kaip visada nuostabus,o tas su karve,toks nerealus lotuliukas.gif ir kantrybes turejimas tiek keksiuku papuost karunelem doh.gif
Atsakyti
Saulės zuikuti,o kokie tortai viduje?
Atsakyti
Niu karve bigsmile.gif , gerule, superine. Labai nuotaika pakele thumbup.gif
Atsakyti
1.varskinis su vysniom ir zele
kiti du vysniniai karameliniai

ACIU visoms smile.gif
Atsakyti
Zuikuti ne tik daug , bet ir labai dailu wub.gif , o tas su vištaliu tokiu laabai geltonu ,muset o ne oranžiniu lotuliukas.gif išvis pasakiškas wub.gif
tik man gal karūna , kad ne pilna nepatiko ax.gif , išviršaus kur fotkinta biškutį nedailiai atrodo blush2.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 09, 11:21)
smile.gif
Papildyta:
o aš nelabai supratau prie ko čia tokia ironija.. žmogus paklausė ir tiek.. na, neparašė miesto...  g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:

aš suprantu , kad yra problema norint užsisakyti naminį tortą , bet ši tema gi skirta puošimui , galima ir mandagiai atsiprašyt , kad ne visai į temą parašai, galiausiai juk nėr taip sunku 20 psl perverst , susirast kepėją , kuri yra iš tavo miesto ir parašyt jai į až , nereiks tada pusei Lietuvos skaityt , kad kažkam torto reikia , užgaut tikrai nieko nenorėjau , bet matyt mano humoro suvokimas labai jau kaimietiškas lotuliukas.gif

QUOTE(vinesa @ 2012 03 09, 16:11)
Linete,sitie tortai tikrai neuzsakyti,o valgiau juos ir as smile.gif bet pagalvoju jeigu kaip tu gauni po 70lt uz kg  blink.gif  gal verta pabandyt  rolleyes.gif  smile.gif

už 70 lt tai tik saviškiams kepu lotuliukas.gif , taip jamu daug brangiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 09 kovo 2012 - 16:25
Aciu uz nuomones.
o karuna man tokia graziau ziurisi,nei kad matytusi sujungimas(o kad nesimatytu ,nemoku biggrin.gif )
Atsakyti
Saules zuikuti, su karve tai nerealus :DDD Cia trisdesimteciui kaip suprantu? Super kad yra tokiu uzsakovu su fantazija thumbup.gif

Uz keksiukus su karunom tai medalis Jums 4u.gif Isivaizduoju kiek reikejo kantrybes sugrabineti tiek mazyciu karuneliu bigsmile.gif O ir uzsakovui manau keksiukai atsiejo daugiau nei pats tortas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 09, 15:20)
tik man gal karūna , kad ne pilna nepatiko  ax.gif , išviršaus kur fotkinta biškutį nedailiai atrodo  blush2.gif

blink.gif sorry,bet ar neatrodo,kad aplamai kepejoms keliami per dideli reikalavimai?Nu man kazkaip taip susisviete paklaust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 09, 17:12)
blink.gif sorry,bet ar neatrodo,kad aplamai kepejoms keliami per dideli reikalavimai?Nu man kazkaip taip susisviete paklaust ax.gif

Ne mano reikalas turbut, taciau man atrodo, kad jeigu keliama cia nuotraukas, tai tikimasi ne tik liaupsiu, bet ir pastebejimu, bei kritikos ax.gif Ar as klystu?

O cia i ta pacia keksiuku tema smile.gif Kriika ir pastebejimus mielai ir lengvai priimu 4u.gif user posted image
Atsakyti