Merginos,turiu klausimą.Dovanų gavau šitą rinkinį antgalių http://www.sal2.pusl...t/rinkiniai.htm Gal galit patarti,kokius man dabar reik užsisakyt laikiklius ir maišelius? Aš nerandu jokio užrašo rinkinyj apie diametrus,pagal ką galėčiau užsakinėt
čia standartiniai antgaliai, jiems tinka standartiniai kapleriai ir adapteriai
nu tortai tai pasakiski visu
o kur adrija dingusi, kodel ji nerodo savo sedevru?
o kur adrija dingusi, kodel ji nerodo savo sedevru?
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 19, 21:56)
Merginos,turiu klausimą.Dovanų gavau šitą rinkinį antgalių http://www.sal2.pusl...t/rinkiniai.htm Gal galit patarti,kokius man dabar reik užsisakyt laikiklius ir maišelius? Aš nerandu jokio užrašo rinkinyj apie diametrus,pagal ką galėčiau užsakinėt
galiu patart ka man viena iš čia patarė ir džiaugiuos, labai gerai yra įmautės ir nei plaut nei ka, ir nebrangu pasiemi įmautę, nupjauni galiuka tokio dydžio kad antgalis tilpotu ir dedi
Asseni tai elgtis yra labai žiauru ir nepadoru
sėdžiu ANT dietos , net košės dar nevalgiau , o čia bac imk braškių su šokoladu , įtariu pjūvius pamačius tai išvis apsiverkčiau , einu dirbt o tai dar monitorių surysiu
sėdžiu ANT dietos , net košės dar nevalgiau , o čia bac imk braškių su šokoladu , įtariu pjūvius pamačius tai išvis apsiverkčiau , einu dirbt o tai dar monitorių surysiu
QUOTE(linette @ 2012 03 20, 10:40)
Asseni tai elgtis yra labai žiauru ir nepadoru
, oj, prisijuokiau
O įmautė skirta liestis su maistu ? Greičiausiai įmautės pagamintos iš PVC (polivinilchlorido)...PVC sudėtyje yra daug chloro. Gaminant PVC yra naudojami įvairūs priedai (ir švinas). Jei plastikas liečiasi su riebiu maistu, toksinių medžiagų išsiskyrimas dar intensyvesnis...
Neramuole, nuostabus Tavo minimalistinis tortukas
Asseni, net iš vaisių gebi kurti šedevrus, žaviuosi!
Asseni, net iš vaisių gebi kurti šedevrus, žaviuosi!