Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Saules_zuikuti tai jei iskart ant padeklo tai labai svariai reiskia mokat dirbt nes man tai visur aplink apsimaknoja sviestiniu kremu doh.gif biggrin.gif
O ir sukamsytas pastilazas po apacia kaip graziai kaip tikras batas siektiek priekis pakiles bigsmile.gif nu negaliu as uzsiciaupt apie ta bata biggrin.gif biggrin.gif

O del snikerso tai aciu merginos reiks tada sita daryt ir nesibaimint smile.gif
Atsakyti
linette - sutariam, eisim ant tu biggrin.gif

Batas - 10 balu thumbup.gif

Bijuna - jusu bijunas nerealaus grozio, tie lapeliai tokie trapus atrodo thumbup.gif

ir kitu mergaiciu lb grazus, ir backute ir kur pas draugus nesites, deja nepamaciau Divios torto, bet is visu reakcijos supratau, kad ispudingas bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 22:27)
Saules_zuikuti tai jei iskart ant padeklo tai labai svariai reiskia mokat dirbt nes man tai visur aplink apsimaknoja sviestiniu kremu  doh.gif  biggrin.gif
O ir sukamsytas pastilazas po apacia kaip graziai kaip tikras batas siektiek priekis pakiles  bigsmile.gif nu negaliu as uzsiciaupt apie ta bata  biggrin.gif  biggrin.gif

O del snikerso tai aciu merginos reiks tada sita daryt ir nesibaimint  smile.gif

Nors ne manes klauste, bet as irgi pasisakysiu, as irgi surinkineju ir puosiu torta jau ant pdeklo. O visus "alia perteklius" nuvalau popieriniais virtuviniais ranksluosciais
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 17, 22:31)
as irgi surinkineju ir puosiu torta jau ant pdeklo. O visus "alia perteklius" nuvalau popieriniais virtuviniais ranksluosciais

va butent,kad juk nuvalyti viska galima smile.gif
Atsakyti
Nu visi tortai grazus, bet batas tai NEREALUS smile.gif

Atnesu parodyt siandienos savo darba. Pirma karta kazka lipdziau ir dariau gelytes. Napaleonas, Meian dengimo mase.

user posted image
Atsakyti
O pasirodo kiek merginu svajoja apie jogurtine krutine.. lotuliukas.gif O man nors iki kokio B nuleisti.. schmoll.gif Kagi,pabandysiu sumazintiki to D,nors anoji ziurejos geriau.. mirksiukas.gif
user posted image
Kausriuk,fainas tavo Pukuotukas lapausiukas tongue.gif ,manes ir uzsiprase su Mike tortuko,tik nori aplikacijos-teks ir cia jegas izbandyt g.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 03 18, 01:54]
va butent,kad juk nuvalyti viska galima smile.gif

Tai nuvalyti tai taip taip bet as jau maniau kad as tik viena tokia peckele tepu valau tepu valau biggrin.gif uztai bijau deti tortus ant tu popieriniu tokiu kaip nertu serveteliu nes nuo ju tai nenusivalo doh.gif

[quote=Kausriukas,2012 03 18, 02:20]
Atnesu parodyt siandienos savo darba. Pirma karta kazka lipdziau ir dariau gelytes. Napaleonas, Meian dengimo mase.

Koks mielas wub.gif ir detales tokios jau maziukes krupscias rankeles turit smile.gif
Papildyta:
Divia - iskirpte!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
WOW kiek graziu tortuku bigsmile.gif thumbup.gif

Elentari
labai daili barbė wub.gif
*saules_zuikutis* tavo tortai nuostabus thumbup.gif jau kaip profe esi, viskas puikiai tau iseina bigsmile.gif batas tai NEPAKARTOJAMAS bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Rasa_zyk bačkutė FANTASTISKA wub.gif
O-RE-AR labai labai grazus tortukas thumbup.gif wub.gif
Bijuna, gele NUOSTABI thumbup.gif wub.gif
Kausriukas, Tortukas nuostabus wub.gif
Divia krutine FANTASTISKA bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif viskas grazu ir forma ir spalvos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 kovo 2012 - 01:08
Aciu uz liaupsas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 21:10)
Ačiū niukse, čia mano pirmasis bijūnėlis  mirksiukas.gif Gali bandyti, gausis ir tau  smile.gif
Ną Snikeri tai aš tik tokį gaminu. Labai skanus tortas, tik aš migdolų riešutus dedu.

Tai cia bus jau ne snikersas biggrin.gif
Atsakyti
Divia - krutine fantastiska bigsmile.gif bigsmile.gif Zinosim, kur kreiptis lotuliukas.gif

Kausriuk - lb kruopstu, daug detaliu. grazu
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 18, 06:21)
Tai cia bus jau ne snikersas biggrin.gif

čia Manija jau bus biggrin.gif ir aš taip darau blush2.gif
Atsakyti
Žinau kad nebe snikersas bus, bet aš tų arachisų bijau, jie labai alergizuoja ir neduok dieve užvalgytų tortą koks alergiškas žmogus, nerizikuoju schmoll.gif
O ir šiaip arachisai labai nesveiki riešutai, juose daug radiacijos cool.gif
Atsakyti