Saules_zuikuti tai jei iskart ant padeklo tai labai svariai reiskia mokat dirbt nes man tai visur aplink apsimaknoja sviestiniu kremu
O ir sukamsytas pastilazas po apacia kaip graziai kaip tikras batas siektiek priekis pakiles nu negaliu as uzsiciaupt apie ta bata
O del snikerso tai aciu merginos reiks tada sita daryt ir nesibaimint
linette - sutariam, eisim ant tu
Batas - 10 balu
Bijuna - jusu bijunas nerealaus grozio, tie lapeliai tokie trapus atrodo
ir kitu mergaiciu lb grazus, ir backute ir kur pas draugus nesites, deja nepamaciau Divios torto, bet is visu reakcijos supratau, kad ispudingas
Papildyta:
Nors ne manes klauste, bet as irgi pasisakysiu, as irgi surinkineju ir puosiu torta jau ant pdeklo. O visus "alia perteklius" nuvalau popieriniais virtuviniais ranksluosciais
Batas - 10 balu
Bijuna - jusu bijunas nerealaus grozio, tie lapeliai tokie trapus atrodo
ir kitu mergaiciu lb grazus, ir backute ir kur pas draugus nesites, deja nepamaciau Divios torto, bet is visu reakcijos supratau, kad ispudingas
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 22:27)
Saules_zuikuti tai jei iskart ant padeklo tai labai svariai reiskia mokat dirbt nes man tai visur aplink apsimaknoja sviestiniu kremu
O ir sukamsytas pastilazas po apacia kaip graziai kaip tikras batas siektiek priekis pakiles nu negaliu as uzsiciaupt apie ta bata
Nors ne manes klauste, bet as irgi pasisakysiu, as irgi surinkineju ir puosiu torta jau ant pdeklo. O visus "alia perteklius" nuvalau popieriniais virtuviniais ranksluosciais
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 17, 22:31)
as irgi surinkineju ir puosiu torta jau ant pdeklo. O visus "alia perteklius" nuvalau popieriniais virtuviniais ranksluosciais
va butent,kad juk nuvalyti viska galima
Nu visi tortai grazus, bet batas tai NEREALUS
Atnesu parodyt siandienos savo darba. Pirma karta kazka lipdziau ir dariau gelytes. Napaleonas, Meian dengimo mase.
Atnesu parodyt siandienos savo darba. Pirma karta kazka lipdziau ir dariau gelytes. Napaleonas, Meian dengimo mase.
O pasirodo kiek merginu svajoja apie jogurtine krutine.. O man nors iki kokio B nuleisti.. Kagi,pabandysiu sumazintiki to D,nors anoji ziurejos geriau..
Kausriuk,fainas tavo Pukuotukas lapausiukas ,manes ir uzsiprase su Mike tortuko,tik nori aplikacijos-teks ir cia jegas izbandyt
Kausriuk,fainas tavo Pukuotukas lapausiukas ,manes ir uzsiprase su Mike tortuko,tik nori aplikacijos-teks ir cia jegas izbandyt
[quote=*saules_zuikutis*,2012 03 18, 01:54]
Tai nuvalyti tai taip taip bet as jau maniau kad as tik viena tokia peckele tepu valau tepu valau uztai bijau deti tortus ant tu popieriniu tokiu kaip nertu serveteliu nes nuo ju tai nenusivalo
[quote=Kausriukas,2012 03 18, 02:20]
Koks mielas ir detales tokios jau maziukes krupscias rankeles turit
Papildyta:
Divia - iskirpte!!!!
Tai nuvalyti tai taip taip bet as jau maniau kad as tik viena tokia peckele tepu valau tepu valau uztai bijau deti tortus ant tu popieriniu tokiu kaip nertu serveteliu nes nuo ju tai nenusivalo
[quote=Kausriukas,2012 03 18, 02:20]
Koks mielas ir detales tokios jau maziukes krupscias rankeles turit
Papildyta:
Divia - iskirpte!!!!
WOW kiek graziu tortuku
Elentari labai daili barbė
*saules_zuikutis* tavo tortai nuostabus jau kaip profe esi, viskas puikiai tau iseina batas tai NEPAKARTOJAMAS
Rasa_zyk bačkutė FANTASTISKA
O-RE-AR labai labai grazus tortukas
Bijuna, gele NUOSTABI
Kausriukas, Tortukas nuostabus
Divia krutine FANTASTISKA viskas grazu ir forma ir spalvos
Elentari labai daili barbė
*saules_zuikutis* tavo tortai nuostabus jau kaip profe esi, viskas puikiai tau iseina batas tai NEPAKARTOJAMAS
Rasa_zyk bačkutė FANTASTISKA
O-RE-AR labai labai grazus tortukas
Bijuna, gele NUOSTABI
Kausriukas, Tortukas nuostabus
Divia krutine FANTASTISKA viskas grazu ir forma ir spalvos
Aciu uz liaupsas
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 21:10)
Ačiū niukse, čia mano pirmasis bijūnėlis Gali bandyti, gausis ir tau
Ną Snikeri tai aš tik tokį gaminu. Labai skanus tortas, tik aš migdolų riešutus dedu.
Ną Snikeri tai aš tik tokį gaminu. Labai skanus tortas, tik aš migdolų riešutus dedu.
Tai cia bus jau ne snikersas
Divia - krutine fantastiska Zinosim, kur kreiptis
Kausriuk - lb kruopstu, daug detaliu. grazu
Kausriuk - lb kruopstu, daug detaliu. grazu
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 18, 06:21)
Tai cia bus jau ne snikersas
čia Manija jau bus ir aš taip darau
Žinau kad nebe snikersas bus, bet aš tų arachisų bijau, jie labai alergizuoja ir neduok dieve užvalgytų tortą koks alergiškas žmogus, nerizikuoju
O ir šiaip arachisai labai nesveiki riešutai, juose daug radiacijos
O ir šiaip arachisai labai nesveiki riešutai, juose daug radiacijos