Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Merginos viską supratau mirksiukas.gif Ačiū aciuks.gif
Bet krūtinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 13:42)
Labai puikus  smile.gif Manau kad jusu draugus jis tikrai gerai nuteike skrydziui  mirksiukas.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 17, 16:27)
bet tai koks gražus...

Aciukas merginos,na tikiuos patiks draugams,vakare nesiuosi biggrin.gif

Krutine ispudinga-tiek dydziu,tiek groziu rubelio thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O-RE-AR: 17 kovo 2012 - 18:19

! 
Primenu, kad nuotraukos yra NECITUOJAMOS.  Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio perspėjimo.
Atsakyti
Gaila nemaciau krutines doh.gif
Atsakyti
Vietoj DDD krūtinės tegul D įkelia, manau daugeliui iš mūsų ji vis tiek bus įspūdinga lotuliukas.gif
Atsakyti
Bijuna,o lapelius darei is plaktos grietineles
Atsakyti
Nea, vis dėl to pasidariau šl.beze iš 2 kiaušinių mirksiukas.gif Nes iš vieno net neįsivaizdavau kokio puodo reikia biggrin.gif
Atsakyti
Simisimi,ar atradot kuo skiriasi tie du kremai su rududu?Kuris geriau issiplaka ir kuris skanesnis?
Atsakyti
Bijuna liabai fainas jusu bijunelis (ar cia ne tokia gele blush2.gif ?) ir tortukas toks tvarkingas
Sakiau reiks ir man megint daryti tokias geles nes baisiai jau grazios wub.gif

O dabar merginos as biski gal ne i tema noriu paklaust bet cia dazniausiai vis snikers snikers o jus ta torta darot pagal Daividijos recepta tortu temoj ar koki kita dar turit, nes noreciau ji pasidaryt bet tik sita viena varianta Tortuose radau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 21:04)
Bijuna liabai fainas jusu bijunelis (ar cia ne tokia gele  blush2.gif ?) ir tortukas toks tvarkingas
Sakiau reiks ir man megint daryti tokias geles nes baisiai jau grazios  wub.gif
O dabar merginos as biski gal ne i tema noriu paklaust bet cia dazniausiai vis snikers snikers o jus ta torta darot pagal Daividijos recepta tortu temoj ar koki kita dar turit, nes noreciau ji pasidaryt bet tik sita viena varianta Tortuose radau  unsure.gif

Ačiū niukse, čia mano pirmasis bijūnėlis mirksiukas.gif Gali bandyti, gausis ir tau smile.gif
Ną Snikeri tai aš tik tokį gaminu. Labai skanus tortas, tik aš migdolų riešutus dedu.
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 15:42)
Saules_zuikuti nu kaip apvalu ir keturkampi torta apdengti pastilazu suprantu nu bet kaip tokia forma? blink.gif  ar cia deta dalimis?
pradzioj galvojau dengti dalimis,bet del laiko stokos,dengiau visa gabala mases iskart ir ''apsiuvau''. torta sutepiau iskart ant padeklo,ant jo ir dengiau
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 16:49)

kokia gele bigsmile.gif
-----------------------
snikeri darau pagal daividija ir kito tikrai ieskoti nereikia,nes sitas superinis
Atsakyti
Na nepamaciau to moterisko grozio....Istryne!
Atsakyti