Merginos viską supratau Ačiū
Bet krūtinė
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 13:42)
Labai puikus Manau kad jusu draugus jis tikrai gerai nuteike skrydziui
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 17, 16:27)
bet tai koks gražus...
Aciukas merginos,na tikiuos patiks draugams,vakare nesiuosi
Krutine ispudinga-tiek dydziu,tiek groziu rubelio
! | Primenu, kad nuotraukos yra NECITUOJAMOS. Visos žinutės, kuriose paliktos cituojamos nuotraukos, yra trinamos be išankstinio perspėjimo. |
Gaila nemaciau krutines
Vietoj DDD krūtinės tegul D įkelia, manau daugeliui iš mūsų ji vis tiek bus įspūdinga
Bijuna,o lapelius darei is plaktos grietineles
Nea, vis dėl to pasidariau šl.beze iš 2 kiaušinių Nes iš vieno net neįsivaizdavau kokio puodo reikia
Bijuna liabai fainas jusu bijunelis (ar cia ne tokia gele ?) ir tortukas toks tvarkingas
Sakiau reiks ir man megint daryti tokias geles nes baisiai jau grazios
O dabar merginos as biski gal ne i tema noriu paklaust bet cia dazniausiai vis snikers snikers o jus ta torta darot pagal Daividijos recepta tortu temoj ar koki kita dar turit, nes noreciau ji pasidaryt bet tik sita viena varianta Tortuose radau
O dabar merginos as biski gal ne i tema noriu paklaust bet cia dazniausiai vis snikers snikers o jus ta torta darot pagal Daividijos recepta tortu temoj ar koki kita dar turit, nes noreciau ji pasidaryt bet tik sita viena varianta Tortuose radau
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 21:04)
Bijuna liabai fainas jusu bijunelis (ar cia ne tokia gele ?) ir tortukas toks tvarkingas
Ačiū niukse, čia mano pirmasis bijūnėlis Gali bandyti, gausis ir tau
Ną Snikeri tai aš tik tokį gaminu. Labai skanus tortas, tik aš migdolų riešutus dedu.
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 15:42)
Saules_zuikuti nu kaip apvalu ir keturkampi torta apdengti pastilazu suprantu nu bet kaip tokia forma? ar cia deta dalimis?
pradzioj galvojau dengti dalimis,bet del laiko stokos,dengiau visa gabala mases iskart ir ''apsiuvau''. torta sutepiau iskart ant padeklo,ant jo ir dengiauQUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 16:49)
kokia gele
-----------------------
snikeri darau pagal daividija ir kito tikrai ieskoti nereikia,nes sitas superinis