linette labai grazios gelytes
Saules_zuikuti nu kaip apvalu ir keturkampi torta apdengti pastilazu suprantu nu bet kaip tokia forma? ar cia deta dalimis? nepykit kad tiek daug klausineju nu bet kad suzavejo mene tas jusu batas truksta ideju vyriskiem tortam o cia nuostabus variantas jei galima nusikopinciau .Ir dar as taip suprantu kad jus pirma visa torta papuosiat iki galo ir tik tada dedat ant to grazaus padeklo, o tai tada pastilazas nesusigadina, nu nenusibrozdina sonai?
Papildyta:
[quote=O-RE-AR,2012 03 17, 16:42]
Kadangi bato nematau tai rodau savaji.
Paprastutis,Medutis puostas grietinele apie 2.5kg. draugams isleistuviu proga
Labai puikus Manau kad jusu draugus jis tikrai gerai nuteike skrydziui
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 17, 11:15)
as tai siandien svecius batais vaisinsiu
Vaje, čia ne batas, čia batų batas ,įdomu, kaip jis ant stalo atrodys
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 12:28)
bijuna , prekybcentiuose būna tokių servetėlių pirkt tipo guminės tipo plastmasinės , aš turiu nuo vienos tokios pakraštį nusikirpus , ant jos tą patį pastilažą, kuriuo apdengiu tortą ,iškočioju , apipjaunu ir su vandenuku apie torto apačią apklijuoju , nereikia papildomai nieko gamint ir visai dailiai atrodo , neturiu foto , kad aiškiau matytus
Supratau apie ką pasakoji, bet aš tų pastilažinių tiek nedaug darau, kad kažkaip neprisireikė, bet vis dėl to isigysiu, matyt jau laikas Ačiū
Na o čia tai, kas gavosi :
"Varškinis gaivumėlis", 2,5 kg
Išlyginti kaip visada dar nepavyko gerai , bet aš mokinuosi
Tiesa, man dar lyg kažko trūksta, bet bijau perkrauti, norejosi tokios švaros pojūčio
Cia tik mano nuomone Bijuna,galejo tie lapeliai prie geles buti didesni ir daugiau nieko nereikia
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 17, 17:36)
Cia tik mano nuomone Bijuna,galejo tie lapeliai prie geles buti didesni ir daugiau nieko nereikia
as lapeliu visai nepastebejau
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 17, 16:36)
Iš tikro tai tie lapeliai tik gėlytės įkišimo vietos paslėpimui, aš ir jų būčiau nedariusi, bet reikėjo Ačiū už komentarus, man, kaip mokinei, jie visi (ir geri ir blogi) reikalingi
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 17, 14:42)
Kadangi bato nematau tai rodau savaji.
bet tai koks gražus...
Zuikeli-batas superinis,visiskai tikras atrodo..
patiko linettes puokstele-labai paskutiniu metu jos mane "veza"..
bijuna-nuostabi gelute,bet man tokia vienisa atrodo ant tokio nemazo torciuko..
ir kitu mergaiciu torciukai puikus,saunuoles!
o as sestadienio vakareliui inesu truputi sexo-varskinis/jogurtinis;dengta saldainiu mase,3,8 kg(sakyciau kokio DDD dydzio )
o as sestadienio vakareliui inesu truputi sexo-varskinis/jogurtinis;dengta saldainiu mase,3,8 kg(sakyciau kokio DDD dydzio )
! | Per didelio formato nuotrauka pašalinta. Dėkite ne didesnes nei 500-640 pixelių nuotraukas. |
moderatorė irmulia
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 16:49)
Išlyginti kaip visada dar nepavyko gerai , bet aš mokinuosi
Tiesa, man dar lyg kažko trūksta, bet bijau perkrauti, norejosi tokios švaros pojūčio
mano akimis, kurios namie dažnai mato neišlygintą tortą, tai visai lygu, atrodo...
tik man gerokai per mažai gėlių.. jei jau aš vieną dėčiau, tai dėčiau ogogo kokio dydžio.. o dabar pridėčiau dar lapelių... bet šiaip gražu, gėlė graži, nemoku aš tokių (nors nieks ir nedariau..), su kokia formele darėt?
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 17, 14:49)
"Varškinis gaivumėlis", 2,5 kg
Labai grazi gele,as gal is tos geles kazkokiu einanciu ornamentu papaisyciau is to pacio kas dzibuota apacioj
O jau tortu gausumas ir grazumas Isimine tas su taskiukais raudonais,nevutes,Olestos nieko sau 'ant greicio' toks...ir dar buvo daug graziu,bet aisku paskutinysis batas tai wau!
Papildyta:
QUOTE(Divia @ 2012 03 17, 16:31)
o as sestadienio vakareliui inesu truputi sexo-varskinis/jogurtinis;dengta saldainiu mase,3,8 kg(sakyciau kokio DDD dydzio
OHO toks per visa ekrana man kad isdygo! bet liuxiskas!
QUOTE(Divia @ 2012 03 17, 18:31)
Zuikeli-batas superinis,visiskai tikras atrodo..
oh... man tokią DDD dydžio....
kaip tikra!
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 17, 16:35)
siais laikais ner problemu-visada prasom-jums ko ikresti-varskinio ar jogurtinio silikono?
QUOTE(Divia @ 2012 03 17, 18:38)
siais laikais ner problemu-visada prasom-jums ko ikresti-varskinio ar jogurtinio silikono?
a žinokit nejaučiu skirtumo, svarbu, kad būtų DDD