Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Koks dailus batas 4u.gif
Atsakyti
[quote=*saules_zuikutis*,2012 03 17, 14:15]as tai siandien svecius batais vaisinsiu  biggrin.gif
kavos tortukas 970gr.pastilazas.dazai deti i brinkinama zelatina

Saules_zuikuti - Oi koks fainas!!! bigsmile.gif ir kaip taip tikroviskai padaret? Kiek dazu dejot kad gautusi beveik jau juoda? Ir kuom tepet kad taip blizga lens.gif viska viska prasom detaliai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 17 kovo 2012 - 12:10
superinis bato modelis thumbup.gif
Atsakyti
bigsmile.gif koks fainas batas, ir maišiukai abu thumbup.gif , aš į vyrišką temą tongue.gif su bačkute ateinu biggrin.gif
Medutis, 2,5 kg
user posted image
Atsakyti
Elentari labai daili barbė wub.gif
*saules_zuikutis* batas tai superinis wub.gif , ir mane labai domintų kaip jis padarytas, akd tai blizga ax.gif , tik svečių gaila , bus vargšiukai batais apšerti biggrin.gif
Rasa_zyk bačkutės spalva labai man patiko , tokia maskirovanaja smile.gif

bijuna , prekybcentiuose būna tokių servetėlių pirkt tipo guminės tipo plastmasinės , aš turiu nuo vienos tokios pakraštį nusikirpus , ant jos tą patį pastilažą, kuriuo apdengiu tortą ,iškočioju , apipjaunu ir su vandenuku apie torto apačią apklijuoju , nereikia papildomai nieko gamint ir visai dailiai atrodo , neturiu foto , kad aiškiau matytus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 17 kovo 2012 - 12:32
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 13:07)
Kiek dazu dejot kad gautusi beveik jau juoda? Ir kuom tepet kad taip blizga lens.gif  viska viska prasom detaliai  smile.gif

i puse normos pastilazo dejau 2gerus lasus americolor juodu geliniu dazu(dazus dejau i brinkinama zelatina).o aptepta tai tiesiog paprastu vandenuku :-)

aciu visoms.vakare ragausim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 13:28)

laaabaio grazu
Atsakyti
Koks batas!!! nu geras, atrodo tikrai kaip tikras thumbup.gif labai gerai padaryta 4u.gif

Linette siltas tortukas, labai graziai atrodo smile.gif

Arkliukas grazu ir bokalas thumbup.gif wub.gif saunuoles smile.gif
Atsakyti
kooks batas bigsmile.gif
Atsakyti
Kadangi bato nematau verysad.gif tai rodau savaji.
Paprastutis,Medutis puostas grietinele apie 2.5kg. draugams isleistuviu proga cool.gif
Atsakyti
Koks nerealus batas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 17, 14:42)
Kadangi bato nematau  verysad.gif  tai rodau savaji.

http://www.facebook....9...e=1
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 17, 12:52)

bigsmile.gif Vau bigsmile.gif !
Atsakyti