Koks dailus batas
[quote=*saules_zuikutis*,2012 03 17, 14:15]as tai siandien svecius batais vaisinsiu
kavos tortukas 970gr.pastilazas.dazai deti i brinkinama zelatina
Saules_zuikuti - Oi koks fainas!!! ir kaip taip tikroviskai padaret? Kiek dazu dejot kad gautusi beveik jau juoda? Ir kuom tepet kad taip blizga viska viska prasom detaliai
kavos tortukas 970gr.pastilazas.dazai deti i brinkinama zelatina
Saules_zuikuti - Oi koks fainas!!! ir kaip taip tikroviskai padaret? Kiek dazu dejot kad gautusi beveik jau juoda? Ir kuom tepet kad taip blizga viska viska prasom detaliai
superinis bato modelis
Elentari labai daili barbė
*saules_zuikutis* batas tai superinis , ir mane labai domintų kaip jis padarytas, akd tai blizga , tik svečių gaila , bus vargšiukai batais apšerti
Rasa_zyk bačkutės spalva labai man patiko , tokia maskirovanaja
bijuna , prekybcentiuose būna tokių servetėlių pirkt tipo guminės tipo plastmasinės , aš turiu nuo vienos tokios pakraštį nusikirpus , ant jos tą patį pastilažą, kuriuo apdengiu tortą ,iškočioju , apipjaunu ir su vandenuku apie torto apačią apklijuoju , nereikia papildomai nieko gamint ir visai dailiai atrodo , neturiu foto , kad aiškiau matytus
*saules_zuikutis* batas tai superinis , ir mane labai domintų kaip jis padarytas, akd tai blizga , tik svečių gaila , bus vargšiukai batais apšerti
Rasa_zyk bačkutės spalva labai man patiko , tokia maskirovanaja
bijuna , prekybcentiuose būna tokių servetėlių pirkt tipo guminės tipo plastmasinės , aš turiu nuo vienos tokios pakraštį nusikirpus , ant jos tą patį pastilažą, kuriuo apdengiu tortą ,iškočioju , apipjaunu ir su vandenuku apie torto apačią apklijuoju , nereikia papildomai nieko gamint ir visai dailiai atrodo , neturiu foto , kad aiškiau matytus
QUOTE(niukse @ 2012 03 17, 13:07)
Kiek dazu dejot kad gautusi beveik jau juoda? Ir kuom tepet kad taip blizga viska viska prasom detaliai
i puse normos pastilazo dejau 2gerus lasus americolor juodu geliniu dazu(dazus dejau i brinkinama zelatina).o aptepta tai tiesiog paprastu vandenuku :-)
aciu visoms.vakare ragausim
Papildyta:
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 13:28)
laaabaio grazu
Koks batas!!! nu geras, atrodo tikrai kaip tikras labai gerai padaryta
Linette siltas tortukas, labai graziai atrodo
Arkliukas grazu ir bokalas saunuoles
Linette siltas tortukas, labai graziai atrodo
Arkliukas grazu ir bokalas saunuoles
kooks batas
Kadangi bato nematau tai rodau savaji.
Paprastutis,Medutis puostas grietinele apie 2.5kg. draugams isleistuviu proga