Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

*Keila* nuostabus maišas wub.gif , dabar jau man aišku kokiam reikalui tarkos buvo išrastos biggrin.gif

*saules_zuikutis* o tam pirmam torte tas tipo semas , tai tavo rankų darbo kūrinys ar koks plastmasinis g.gif , aš aišku manau , kad dirbtinis , nes taip gražiai nulipdyt tai nebent tik aš moku biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif

saules zuikuti - visi lb lb, bet daugiausiai tai Jam ir Jai wub.gif

QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 16, 17:30)
Na bet kai reikia apglosty torta,tai neissilygina tie ispaudai?na gal maisui ne tiek aktualu,bet tarkim su kocelu ispaudus daryt ir tada lygiai padengt torta  ax.gif

Negaliu pasakyti del sito kaip butu, nes tikrai nieko neglosciau. Jus ant mazo gabalelio mases pabandykit prasieiti su tarka ir tada apglostyti, ir paziurekit ar pasikeis rezultatas mirksiukas.gif

QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 17:54)
Nu bet ir isradingumas pacios  bigsmile.gif nu man nedasustu  blush2.gif

Deja, kaip ir labai noretusi, ne man medali kabinkit uz isradinguma biggrin.gif kazkada kazkur viena ausim girdejau apie toki prasiejima lotuliukas.gif

QUOTE(linette @ 2012 03 16, 22:59)
*Keila* nuostabus maišas  wub.gif , dabar jau man aišku kokiam reikalui tarkos buvo išrastos  biggrin.gif

Aciu. va butent tokiam reikalui. As dar keketa minciu turiu kaip panaudoti kai kuriuos pridmietus, kurie skirti namu apdailai, bet tiks ir tortams biggrin.gif
Atsakyti
*Keila* o gal pavyzdžiui būtų galima tas paslaptis ir mintis apie tuos paslaptingus pridmietus išgirst ax.gif biggrin.gif , nes bijau , kad su mano amžium galiu ir nebesulaukt kada išbandysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 23:16)
*Keila* o gal pavyzdžiui būtų galima tas paslaptis ir mintis apie tuos paslaptingus pridmietus išgirst  ax.gif  biggrin.gif , nes bijau , kad su mano amžium galiu ir nebesulaukt kada išbandysi  biggrin.gif

Tai, kad dar neisbandziusi, tai nedrystu nieko pasakoti biggrin.gif . Pagal jusu mintis, matau, kad sirdy dar nesutema, taip, kad tikrai dar gyvensit iki kol isbandysiu apie ka galvoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 23:20)
Tai, kad dar neisbandziusi, tai nedrystu nieko pasakoti biggrin.gif . Pagal jusu mintis, matau, kad sirdy dar nesutema, taip, kad tikrai dar gyvensit iki kol isbandysiu apie ka galvoju biggrin.gif

lotuliukas.gif nu jo tai kur čia dabar apie sutemas galvosi lotuliukas.gif , nebent iš smalsumo pakrisčiau lotuliukas.gif
kadangi aš labai nemandagi blush2.gif ir jus sėkmingai ištujinau blush2.gif biggrin.gif gal ateity galit į mane tu ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
saulės zuikuti jūsų tortai visada tokie šilti 4u.gif gražu žiūrėti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 22:59)
*saules_zuikutis*  o tam pirmam torte tas tipo semas , tai tavo rankų darbo kūrinys  ar koks plastmasinis  g.gif , aš aišku manau , kad dirbtinis , nes taip gražiai nulipdyt tai nebent tik aš moku  biggrin.gif  blink.gif

nu net grizau i ta savo Sema paziureti lotuliukas.gif is mases jis-pastilazas dengimui smile.gif

aciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 16, 23:38)
nu net grizau i ta savo Sema paziureti  lotuliukas.gif  is mases jis-pastilazas dengimui  smile.gif

ne nu reik sąžinės turėt , kaži kur ,po kokiais blatais , ir užkieik taip išmokai g.gif biggrin.gif , vėl grįžau pažiūrėt , nu šypsena seksuali man to semo biggrin.gif , tik užpakaliukas per mažas , bet kai užrašą pamačiau , tai mažne sąžinė suėdė
blush2.gif smile.gif
jei rimtai tai vienas iš gražiausių personažų wub.gif wub.gif

mergaitės nebūkit babaužiai užsukit į sos temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 16 kovo 2012 - 23:14
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 00:09)
nu šypsena seksuali man to semo  biggrin.gif

ujeeei! bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, reikia pagalbos unsure.gif Noriu Jusu paklausti kuo daromi tokie burbuliukai (tik beze ar ir aisingu) kai uzdengus torta pastilazu reikia aptvarkyti apacia g.gif Ne tie pastilaziniai rutuliukai, bet is maisialio spaudziami ir "galvytes" smailios teptuku "suapvalinamos". Na tikiuosi supratote nes nuotraukos greitai nerasiu.
Apdengiau torta pastilazu bet zinoma gi kad apacios sutvarkyti nemokejau tai kai kur pridirbau o dabar noriu paslepti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 17, 00:36)
ujeeei!  bigsmile.gif  biggrin.gif

dar ir žandukai papudrinti biggrin.gif , labai labai man tas semukas lotuliukas.gif wub.gif
a ką tas ujeeei reiškia lotuliukas.gif , čia gal tipo ačiū už pagyras lotuliukas.gif lotuliukas.gif

bijuna dėk kokios vaizdinės medžiagos , nes bent aš nelabai supratau , bijau nusišnekėt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linette: 16 kovo 2012 - 23:55
as viska maskuoju su slape beze ax.gif
Atsakyti