*Keila* nuostabus maišas , dabar jau man aišku kokiam reikalui tarkos buvo išrastos
*saules_zuikutis* o tam pirmam torte tas tipo semas , tai tavo rankų darbo kūrinys ar koks plastmasinis , aš aišku manau , kad dirbtinis , nes taip gražiai nulipdyt tai nebent tik aš moku
Aciu visoms
saules zuikuti - visi lb lb, bet daugiausiai tai Jam ir Jai
Negaliu pasakyti del sito kaip butu, nes tikrai nieko neglosciau. Jus ant mazo gabalelio mases pabandykit prasieiti su tarka ir tada apglostyti, ir paziurekit ar pasikeis rezultatas
Deja, kaip ir labai noretusi, ne man medali kabinkit uz isradinguma kazkada kazkur viena ausim girdejau apie toki prasiejima
Aciu. va butent tokiam reikalui. As dar keketa minciu turiu kaip panaudoti kai kuriuos pridmietus, kurie skirti namu apdailai, bet tiks ir tortams
saules zuikuti - visi lb lb, bet daugiausiai tai Jam ir Jai
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 16, 17:30)
Na bet kai reikia apglosty torta,tai neissilygina tie ispaudai?na gal maisui ne tiek aktualu,bet tarkim su kocelu ispaudus daryt ir tada lygiai padengt torta
Negaliu pasakyti del sito kaip butu, nes tikrai nieko neglosciau. Jus ant mazo gabalelio mases pabandykit prasieiti su tarka ir tada apglostyti, ir paziurekit ar pasikeis rezultatas
QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 17:54)
Nu bet ir isradingumas pacios nu man nedasustu
Deja, kaip ir labai noretusi, ne man medali kabinkit uz isradinguma kazkada kazkur viena ausim girdejau apie toki prasiejima
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 22:59)
*Keila* nuostabus maišas , dabar jau man aišku kokiam reikalui tarkos buvo išrastos
Aciu. va butent tokiam reikalui. As dar keketa minciu turiu kaip panaudoti kai kuriuos pridmietus, kurie skirti namu apdailai, bet tiks ir tortams
*Keila* o gal pavyzdžiui būtų galima tas paslaptis ir mintis apie tuos paslaptingus pridmietus išgirst , nes bijau , kad su mano amžium galiu ir nebesulaukt kada išbandysi
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 23:16)
*Keila* o gal pavyzdžiui būtų galima tas paslaptis ir mintis apie tuos paslaptingus pridmietus išgirst , nes bijau , kad su mano amžium galiu ir nebesulaukt kada išbandysi
Tai, kad dar neisbandziusi, tai nedrystu nieko pasakoti . Pagal jusu mintis, matau, kad sirdy dar nesutema, taip, kad tikrai dar gyvensit iki kol isbandysiu apie ka galvoju
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 23:20)
Tai, kad dar neisbandziusi, tai nedrystu nieko pasakoti . Pagal jusu mintis, matau, kad sirdy dar nesutema, taip, kad tikrai dar gyvensit iki kol isbandysiu apie ka galvoju
nu jo tai kur čia dabar apie sutemas galvosi , nebent iš smalsumo pakrisčiau
kadangi aš labai nemandagi ir jus sėkmingai ištujinau gal ateity galit į mane tu
saulės zuikuti jūsų tortai visada tokie šilti gražu žiūrėti
QUOTE(linette @ 2012 03 16, 22:59)
*saules_zuikutis* o tam pirmam torte tas tipo semas , tai tavo rankų darbo kūrinys ar koks plastmasinis , aš aišku manau , kad dirbtinis , nes taip gražiai nulipdyt tai nebent tik aš moku
nu net grizau i ta savo Sema paziureti is mases jis-pastilazas dengimui
aciu visoms
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 16, 23:38)
ne nu reik sąžinės turėt , kaži kur ,po kokiais blatais , ir užkieik taip išmokai , vėl grįžau pažiūrėt , nu šypsena seksuali man to semo , tik užpakaliukas per mažas , bet kai užrašą pamačiau , tai mažne sąžinė suėdė
jei rimtai tai vienas iš gražiausių personažų
mergaitės nebūkit babaužiai užsukit į sos temą
QUOTE(linette @ 2012 03 17, 00:09)
nu šypsena seksuali man to semo
ujeeei!
Mergaites, reikia pagalbos Noriu Jusu paklausti kuo daromi tokie burbuliukai (tik beze ar ir aisingu) kai uzdengus torta pastilazu reikia aptvarkyti apacia Ne tie pastilaziniai rutuliukai, bet is maisialio spaudziami ir "galvytes" smailios teptuku "suapvalinamos". Na tikiuosi supratote nes nuotraukos greitai nerasiu.
Apdengiau torta pastilazu bet zinoma gi kad apacios sutvarkyti nemokejau tai kai kur pridirbau o dabar noriu paslepti
Apdengiau torta pastilazu bet zinoma gi kad apacios sutvarkyti nemokejau tai kai kur pridirbau o dabar noriu paslepti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 17, 00:36)
ujeeei!
dar ir žandukai papudrinti , labai labai man tas semukas
a ką tas ujeeei reiškia , čia gal tipo ačiū už pagyras
bijuna dėk kokios vaizdinės medžiagos , nes bent aš nelabai supratau , bijau nusišnekėt
as viska maskuoju su slape beze