Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 15:04)
Aciu. Spaudziau mase su morkine tarka biggrin.gif , o pinigeliai pirktiniai

O kada spaudziat su tarka,kai jau apglostytas tortas?
Atsakyti
Nu mergaites saunuoles thumbup.gif nepykit kad nevardinsiu-pacios zinot biggrin.gif
QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 15:03)
Uztai dabar turiu klausima patyrusiom - kazkada kuritai mergina adrijos klause ar inai su kazkokiu tais sautuvu tuos "makaronus" dare, sake kad su juo tai vat dabar man baisiai reikia suzinot kas cia per prietaisas  bigsmile.gif as tokio nemacius o daugkur man tokiu lygiu juosteliu reikia.Taigi kas zino labai prasau pasipasakot  4u.gif

as nelabai patyrusi biggrin.gif bet gal pades smile.gif cia ivairios rusys http://www.google.lt...m...170&bih=776
prasom rinktis smile.gif

o del tos KAKAVOS, tai kaip tik norejau brukstelti kad merginos daro su sokoladine pudra, bet ziuriu jau erikiuxxx spejo biggrin.gif

maisiukai superiniai, labai patiko Keila mintis su tarka thumbup.gif ACIU nes kaip tik masciau ka cia tokio isgauti, reiks man maisa konstruoti, pinigeliai jau nupirkti lotuliukas.gif
erikiuxxx as pinigiukus pirkausi parduotuveje "Saldus majai" ar kaip ten ji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 kovo 2012 - 16:23
QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 12:56)
Ateinu ir as su vienu darytas drauges mociutei labai megstanciai megzti.labai knietejo padaryti ta krepseli su siulais is virsutines temos tai praeitos nakties darbelis  biggrin.gif su traaagiskai nesigavusiu krepseliu kalbejo cia kazkas kad rudai spalvai naudoja vietoj keliu saukstu pudrosk deda kakavos nu tai idejau as tos kakavos  doh.gif o siaube viskas pradejo trupet katastrofiskai sugadinau dengimo mase to del torta puosiau iki paryciu   blush2.gif ir rezultatas nekoks  verysad.gif

Labai grazus krepselis su siulais thumbup.gif bet pats krepselis kad patrukinejo tai ne beda, man dar graziau atrodo , toks tikroviskesnis wub.gif wub.gif wub.gif
su kakava daug kam neiseina doh.gif
As tik bandziau su sokoladine cukraus pudra, tai pavyko puikiai thumbup.gif

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 16, 14:01)
O šiaip aš paklausiu - čia galima pasirodyti tik tortus labai gražius, ar galima ir nelabai gražius?  biggrin.gif   blush2.gif ar čia tik profės rodosi?  4u.gif

Zinoma rodyk savo tortukus 4u.gif

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 16, 14:30)
Aš įsivaizduoju kad ir toks tinka visokioms virvutėms
http://www.ebay.co.u...=item4600d7b023
Bet esu mačiusi ir brangesnių

Bet čia ko gero tik kremui skirta blush2.gif

per toki pastilaza neispausi doh.gif , reiktu tokio irankio, kur reiktu sukti rankenele, o ne spausti ax.gif

Papildyta:
QUOTE(kristiene @ 2012 03 16, 14:55)
Sveikutes, atnesu savo maisiuka  biggrin.gif
Snikersas, pastilazas  smile.gif

Bandziau pastilaza su sokoladine cukraus pudra daryt, tai ismeciau  doh.gif teko spalvom zaist, kad ruda gauti  ax.gif

keista kad tau nepavyko su cukraus pudra, gal per daug idejai unsure.gif
Man puikiai isejo, ir labai man patiko wub.gif
Bet maisiukas thumbup.gif

QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 15:40)
Ir as atitempiu maisa biggrin.gif
Snickers, pastilazas

Labai mielas maisiukas wub.gif o kur pirkai tas monetas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 kovo 2012 - 16:16
Monetas pirkau Saldziuose majuose
O su tarka dariau kai iskociojau mase, tada su tarka prasiejau biggrin.gif , ir tada ant torto jau
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 15:23)
O su tarka dariau kai iskociojau mase, tada su tarka prasiejau biggrin.gif , ir tada ant torto jau

Na bet kai reikia apglosty torta,tai neissilygina tie ispaudai?na gal maisui ne tiek aktualu,bet tarkim su kocelu ispaudus daryt ir tada lygiai padengt torta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cukraus pudra @ 2012 03 16, 14:15)
man ką tik sutepusiai antrąjį savo gyvenimo tortą pirma mintis kilo apie  mėsmalę  doh.gif
Radau spintukėj tokio cukraus user posted image
Kodėl jis pas mane tai velnias žino, nes jaučiu,kad skonis sintetins arba iš vis be skonis.
bet bala nematė. Ant ko jį tept? Ant šarlot? nes šiaip ant nelygių kraštų ko gero nesiteps...

O tortas su nepateptais kraštais... netinkamas? ar čia nėra jokio etiketo?

Manau kad su mesmale galima butu, ir puikiai iseitu, bet ten skylutes lig per dideles ax.gif

as tokia cukraus pudra sokoladine naudojau pastilazui, kai reikejo rudos spalvos, tai man labai kvepantis ir skanus pastilazas isejo thumbup.gif

O kaip glaju naudoti, tai nepatarsiu, nes nedariau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 16 kovo 2012 - 16:32
Ta glaju reik naudoti ant islyginto torto, islyginkit bet kokiu sviestiniu ir tada atsargiai su glajumi puosiat. Arba jei jusu tortas laaabai lygus galit is kart-jis prilips mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 16 kovo 2012 - 16:42
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 19:23)

Nu bet ir isradingumas pacios bigsmile.gif nu man nedasustu blush2.gif
Atsakyti
Fireman Sam. juodasis miskas
user posted image
mikes chebra.snikers
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
jam ir jai. snikers
user posted image
user posted image
Atsakyti
saulės zuikuti,kokie puikus tortai...... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 15, 23:28)

Kokia pasakaaaaa....... 4u.gif 4u.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 16, 17:17)
*keista kad tau nepavyko su cukraus pudra, gal per daug idejai unsure.gif
Man puikiai isejo, ir labai man patiko wub.gif
Bet maisiukas thumbup.gif
**Labai mielas maisiukas wub.gif o kur pirkai tas monetas?

*gal ir per daug ax.gif bet esme, kad pagal recepta pastilazui reikia 500g pudros, o as net 300g suminkyt nesugebejau, o paskuj ismest teko ir iki parduotuves kulniuot paprastos pudros biggrin.gif
**as irgi SALDUS MAJAI pirakau ax.gif
Atsakyti