Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 11:56)
kalbejo cia kazkas kad rudai spalvai naudoja vietoj keliu saukstu pudrosk deda kakavos nu tai idejau as tos kakavos  doh.gif o siaube viskas pradejo trupet katastrofiskai sugadinau dengimo mase to del torta puosiau iki paryciu 

Vat vat, ir aš taip bandžiau, irgi siaubingai trupėjo doh.gif Bet pats pynimas tai gražiai gavos, man taip neišėjo. As pyniau jau ant paties torto, nu ne kas gavos blush2.gif švietė tarpai labai, nesuprantu, kaip kitos tai gražiai nupina g.gif
Atsakyti
niukse tikrai gražus tavo tortas 4u.gif

O šiaip aš paklausiu - čia galima pasirodyti tik tortus labai gražius, ar galima ir nelabai gražius? biggrin.gif blush2.gif ar čia tik profės rodosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 03 16, 16:50)
Vat vat, ir aš taip bandžiau, irgi siaubingai trupėjo doh.gif Bet pats pynimas tai gražiai gavos, man taip neišėjo. As pyniau jau ant paties torto, nu ne kas gavos blush2.gif švietė tarpai labai, nesuprantu, kaip kitos tai gražiai nupina g.gif

Siaip tai tas pynimas nesunkus tiesiog su peiliu vienodai ank kiekvienos juosteles ispaudus padarai kad kaip juos su abu suglaudus kaip eglute gautusi ir tada jas abi suklijuoji ir tai su visom, tik vat tu juosteliu(siulu) vienodu susirutuliot man neisejo tai ir mezginys sleivas kreivas gavosi blush2.gif Uztai dabar turiu klausima patyrusiom - kazkada kuritai mergina adrijos klause ar inai su kazkokiu tais sautuvu tuos "makaronus" dare, sake kad su juo tai vat dabar man baisiai reikia suzinot kas cia per prietaisas bigsmile.gif as tokio nemacius o daugkur man tokiu lygiu juosteliu reikia.Taigi kas zino labai prasau pasipasakot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 13:03)
Siaip tai tas pynimas nesunkus tiesiog su peiliu vienodai ank kiekvienos juosteles ispaudus padarai kad kaip juos su abu suglaudus kaip eglute gautusi ir tada jas abi suklijuoji ir tai su visom, tik vat tu juosteliu(siulu) vienodu susirutuliot man neisejo tai ir mezginys sleivas kreivas gavosi blush2.gif  Uztai dabar turiu klausima patyrusiom - kazkada kuritai mergina adrijos klause ar inai su kazkokiu tais sautuvu tuos "makaronus" dare, sake kad su juo tai vat dabar man baisiai reikia suzinot kas cia per prietaisas  bigsmile.gif as tokio nemacius o daugkur man tokiu lygiu juosteliu reikia.Taigi kas zino labai prasau pasipasakot  4u.gif

Nesupratau.. blush2.gif paaiskink dar...kokius ispaudus padarai

|O tas šautuvas esu ebay mačiusi, jis ne pigiai kainuoja, jei tik apie ta pati kalbu g.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 16, 14:03)

man ką tik sutepusiai antrąjį savo gyvenimo tortą pirma mintis kilo apie mėsmalę doh.gif

Radau spintukėj tokio cukraus user posted image
Kodėl jis pas mane tai velnias žino, nes jaučiu,kad skonis sintetins arba iš vis be skonis.
bet bala nematė. Ant ko jį tept? Ant šarlot? nes šiaip ant nelygių kraštų ko gero nesiteps...

O tortas su nepateptais kraštais... netinkamas? ar čia nėra jokio etiketo?
Atsakyti
Aš įsivaizduoju kad ir toks tinka visokioms virvutėms
http://www.ebay.co.u...=item4600d7b023
Bet esu mačiusi ir brangesnių

Bet čia ko gero tik kremui skirta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianaaa1215: 16 kovo 2012 - 14:31
QUOTE(jumakavec @ 2012 03 16, 17:14)
Nesupratau.. blush2.gif paaiskink dar...kokius ispaudus padarai

|O tas šautuvas esu ebay mačiusi, jis ne pigiai kainuoja, jei tik apie ta pati kalbu g.gif

Nu nezinau net kaip aiskiau paaiskint , zinok nueik tu gal i virsutine tema gal 4 ar 5 puslapy yra sitas tortukas parodytas ir zingsnis po zingsnio kaip ta mezgini padaryti ten labai aiskiai viskas parodyta bus aiskiau nei as pasakoju mirksiukas.gif siaip tai fainas dalykas ir ne sunku bet ne 3 ryto reiktu daryti kaip as vakar doh.gif
Papildyta:
[quote=Cukraus pudra,2012 03 16, 17:15]
[i]man ką tik sutepusiai antrąjį savo gyvenimo tortą pirma mintis kilo apie mėsmalę doh.gif

O gal reiktu ir pabandyt, gal ir gerai eitusi g.gif
Atsakyti
Sveikutes, atnesu savo maisiuka biggrin.gif
Snikersas, pastilazas smile.gif
user posted image

Bandziau pastilaza su sokoladine cukraus pudra daryt, tai ismeciau doh.gif teko spalvom zaist, kad ruda gauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiene @ 2012 03 16, 17:55)
Sveikutes, atnesu savo maisiuka  biggrin.gif
Snikersas, pastilazas  smile.gif
Bandziau pastilaza su sokoladine cukraus pudra daryt, tai ismeciau  doh.gif teko spalvom zaist, kad ruda gauti  ax.gif

Fainas maisiokas smile.gif

As sakau kad su ta kakava kazkoks blefas cia ziuriu niekam nesigauna tik produktu ir nervu gadinimas eisiu dazu pirkt
Atsakyti
Ir as atitempiu maisa biggrin.gif
Snickers, pastilazas

user posted image
Atsakyti
[quote=*Keila*,2012 03 16, 18:40]
Snickers, pastilazas

Grazus maisiokas.toks tvarkingas smile.gif
O su kuo tokius yspaudus ant viso maiso daret? o pinigelius visos tai turbut pirktinius dedat ane g.gif
Atsakyti
[quote=niukse,2012 03 16, 16:52]
[quote=*Keila*,2012 03 16, 18:40]
Snickers, pastilazas

Grazus maisiokas.toks tvarkingas smile.gif
O su kuo tokius yspaudus ant viso maiso daret? o pinigelius visos tai turbut pirktinius dedat ane g.gif
[/quote]

Aciu. Spaudziau mase su morkine tarka biggrin.gif , o pinigeliai pirktiniai
Atsakyti