Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Bijuna @ 2012 03 16, 11:16)
Mergaitės, o jei man liks dengimo pastilažo, tai aš gi galiu iš jo ir papuošimus pasidaryti g.gif
Auksiuke tortas  thumbup.gif

Tai zinoma gali , as tik is pastilazo ir darau smile.gif
Atsakyti
Merginos, ieskau kas gali iskepti torta Vilniuje balandzio 7d. Bandziau asseni kalbinti, bet neatsako...HELP! nenoriu pirktinio vaikams.
Atsakyti
ACIU visoms, kad taip isliaupsinot mano tortuka aciuks.gif
beje, klausimas del slapios beze. Kai pabuna saldytuve ji jukms tampa matine, ar vis tiek blizga? g.gif mano matine g.gif
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 16, 09:05)
Auksiuke - nu sonai ir sketukas fantastika wub.gif . O tie sonai, ten teptuku lapeliai dazyti ant mases?

taip. Americolor, bet kai norejau, kad lapeliai "paplauktu" po truputi teptuka i degtine mirkiau ir is karto i dazus.

QUOTE(Olesta @ 2012 03 16, 09:57)
Auksiuke, nuostabus tortas wub.gif  copy paste, jei galima wub.gif

tai aisku galima-cia baisus pagyrimas, kai profes kopinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 16, 11:17)
Tai zinoma gali , as tik is pastilazo ir darau smile.gif

Bet pastilažas dengimui ir pastilažas dekoracijom mastau.gif Ai manau kad niekuo jie ten labai nesiskiria irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 16, 09:58)
Mergaitės ,kur lapeliai prie gėlių yra iš šlapios beze,su kokiu antgaliu padarot?

as tai su antgaliu is arevitos irangos
http://www.arevitosi...roducts&group=3
MT1132
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 16, 12:32)
Bet pastilažas dengimui ir pastilažas dekoracijom mastau.gif  Ai manau kad niekuo jie ten labai nesiskiria    irnesakyk.gif

Zinokit lb gerai gaunasi, va pati db darau geles, meskiukus is likusios dengimo mases 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, nuraminot mirksiukas.gif
Ir dar toks neaiškumas, vienos pastilažą dažo želatinos metu, kitos jau minkydamos g.gif Kažkaip nėra pas mane tortų mėgėjų su tais pastilažais, tai kai reikia tokį padaryti nerimas ima unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bijuna: 16 kovo 2012 - 11:45
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 16, 12:44)
Ačiū, nuraminot  mirksiukas.gif
Ir dar toks neaiškumas, vienos pastilažą dažo želatinos metu, kitos jau minkydamos  g.gif  Kažkaip nėra pas mane tortų mėgėjų su tais pastilažais, tai kai reikia tokį padaryti nerimas ima  unsure.gif

Kiek suprantu, jei nori ryskesnes spalvos del to ir deda i zelatina. As visada spalvas dedu i jau pagaminta pastilaza, nes man daugiau tu spalvu reikia, tada susiporcijuoju ir dazau 4u.gif

Atsakyti
Vaja kiek visoki groziu pridejot bigsmile.gif
Su zuvytem toks spalvingas, pukuotukai jusu vienas uz kita fainesni 4u.gif
Greitukas liuks! as nezinau kiek laiko toki raityciau biggrin.gif
Knyga labai miela
Nu o tos gelytes an sonu wub.gif zavingas tortukas 4u.gif zaviuosi visada tokiom smulkiom detalem bet jau kiek laiko tam reika doh.gif

Merginos jus viso saunuoles 4u.gif
Atsakyti
Ateinu ir as su vienu darytas drauges mociutei labai megstanciai megzti.labai knietejo padaryti ta krepseli su siulais is virsutines temos tai praeitos nakties darbelis biggrin.gif su traaagiskai nesigavusiu krepseliu kalbejo cia kazkas kad rudai spalvai naudoja vietoj keliu saukstu pudrosk deda kakavos nu tai idejau as tos kakavos doh.gif o siaube viskas pradejo trupet katastrofiskai sugadinau dengimo mase to del torta puosiau iki paryciu blush2.gif ir rezultatas nekoks verysad.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
NIUKSE,zinote,ta mociute bus labai laiminga ir tokio dalyko,kaip sutrukinejusio krepselio nei nepamatys bigsmile.gif Labai faina.Na as dar neisivaizduoju,kaip mezginius padaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 16, 16:26)
NIUKSE,zinote,ta mociute bus labai laiminga ir tokio dalyko,kaip sutrukinejusio krepselio nei nepamatys  bigsmile.gif Labai faina.Na as dar neisivaizduoju,kaip mezginius padaryt  blush2.gif

Aciu biski nuraminot blush2.gif
Atsakyti