Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

NEVUTE,labai grazus abu.

O tas su zuvytem,tai grietinele dengtas?
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 15, 22:11)
NEVUTE,labai grazus abu.

O tas su zuvytem,tai grietinele dengtas?

Nea, cia beze kremas rolleyes.gif
Atsakyti
Tinulia, Nevute, žaviuosi wub.gif wub.gif wub.gif labai gražūs abiejų tortai 4u.gif

mano šiandienos darbeliai po naktinio budėjimo...
kriaušinis karamelinis, šlapia bezė, pastilažas
user posted image

vaisinis persikinis, šlapia bezė, pastilažas, kaimynė šiaip ne taip prisiprašė, nieko papuošimų neturėjau apart rožių lišnų, tai toks greitukas tortukas jai į svečius neštis...
user posted image

Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 15, 19:46)

kokia pasakiskai grazi knyga wub.gif

QUOTE(Nevute @ 2012 03 15, 21:22)
Norejo ko nors su zuvim, gal pataikiau  g.gif

Ir vel pukuotukas tik jau su puodyne medaus  biggrin.gif

koks linksmas,spalvingas tortukas bigsmile.gif

o situ jau nebegiriu biggrin.gif o koks 1aukstas? toks suspaustas tortukas atrodo smile.gif
------------------------------
olesta,tu nuostabi rolleyes.gif
Atsakyti
Nevute, su žuvytėm ir man patiko thumbup.gif labai dailus.
O su Mike, tai irgi fainas. O ta puodynė tuščia? blush2.gif 4u.gif

Aš irgi galvoju, kaip papuošti rytoj savo tortą, kaip čia kokiį kvietką suraityti g.gif
turiu dar prisiminiau saldinių masės.

Olesta, kaip greitukas, tai žiauriai gražus, man ir stengiantis labai tokia gėlė neišeis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 15, 23:24)
Nevute, su žuvytėm ir man patiko  thumbup.gif  labai dailus.
O su Mike, tai irgi fainas. O ta puodynė tuščia?  blush2.gif  4u.gif

*saules_zuikutis* suspaustas ir yra, net issigandau, ta puodyne tai ne tusciavidure smile.gif tai tokia sunkesne, pradejo spaust ir pusle mest blush2.gif bet tikiuosi nieko blogo nebus jam biggrin.gif bent jau kad pasiektu reikiamus namus, o po to jau kaip nors
ir siaip man ji bedarant visokiu nelaimiu buvo, tai labai tikiuosi kad daugiau nelaimiu nebus biggrin.gif
Atsakyti
Atnesu siandieni savo darbeli ir lekiu ziuret, ka grazaus visos prikelet bigsmile.gif
Tortas skirtas Mamytes gimtadieniui.
Sokoladinis su kriausem ir mandarinais. Apie 3kg, pastilazas, slapia beze. Spalvos electric green ir electric purple is Americolor. Man jos laaabai patiko
user posted image
o cia sonai gal kiek kitaip, nei iprastai -man asmeniskai labai grazu blush2.gif
user posted image

Papildyta:
Nevutes abu be priekaistu, o Olestos tas greitukas man labai net fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 16, 00:28)
Atnesu siandieni savo darbeli ir lekiu ziuret, ka grazaus visos prikelet  bigsmile.gif

isimylejau torto sonus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 16, 00:28)
Atnesu siandieni savo darbeli ir lekiu ziuret, ka grazaus visos prikelet  bigsmile.gif
Tortas skirtas Mamytes gimtadieniui.
Sokoladinis su kriausem ir mandarinais. Apie 3kg, pastilazas, slapia beze. Spalvos electric green ir electric purple is Americolor. Man jos laaabai patiko

Labai grazu... Bet norejau del dazu paklausti, jie gi nemaistiniai ? Bent jau prie ju taip raso . Ar jie visgi valgomi?
Atsakyti
Auksiuke nuostabus tortukas, kvepia pavasariu wub.gif
Atsakyti
aciu visoms uz grazius zodzius mano pavasariniam tortukui 4u.gif
QUOTE(Whatever? @ 2012 03 16, 00:41)
Labai grazu... Bet norejau del dazu paklausti, jie gi nemaistiniai ? Bent jau prie ju taip raso .  Ar jie visgi valgomi?

dar sioj temoj kalbejo mergaites sita tema, kad vienas is internetiniu pardaveju neturi licensijos, todel paprasciau taip parasyti, nei skintis kelius tai licensijai gauti. Ant buteliuku paciu yra uzrasyta kad jie maistui tinkami.
O ir siaip- nu juk su medvilnes ar plauku dazais tortu negamintumem, ane?
nu va bent nuo cia tema paskaitinek- rasi atsakyma mirksiukas.gif
http://www.supermama...;#entry54117606
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksiuke: 15 kovo 2012 - 23:51
user posted image
vyro broliui, pastilažas, ir marshmalow viską ką turėjau smile.gif
auksiuke, labai gražu smile.gif fantastiški šonai smile.gif
Atsakyti