Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 15, 15:13)
Mase nebuvo tikrai plonai iskociota. Va del sviestinio tikrai galejo but, nes noredama kad butu lygus tortas vietomis tik vos vos tepiau kremo.

Del pirmo torto spalvos: uzsiminkiau pilnai balta dengimo mase ir i ja dejau Americolor Super Red geliniu dazu. Isminkiau, buvo per sviesi. Tai taip turbut dar kokius 3 kartus lasinau ir minkiau ta mase.

bet kaip gražu...
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 15, 17:13)
Del pirmo torto spalvos: uzsiminkiau pilnai balta dengimo mase ir i ja dejau Americolor Super Red geliniu dazu. Isminkiau, buvo per sviesi. Tai taip turbut dar kokius 3 kartus lasinau ir minkiau ta mase.

Va va kazkas tokio kaip man reikia bigsmile.gif super red reiks tada tokius bandyt pirkt aciu 4u.gif Laaabai mieli zirniukai smile.gif
Nu kaip sunku man su tom spalvom ir atspalviais doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niukse: 15 kovo 2012 - 14:48
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 13:07)
galite ir baibokus daryti, jie sukietės, bus kieti kai išdžius. o šia mase dengtas tortas bus puikiausias, ir mase lengvai pjaustysis, nebijokite
Papildyta:

manau užtektų, bet dėl visa ko daryčiausi 1,5 normos (750 gr pudros), tada kažkiek liks, sunaudosite ateityje likučius smile.gif

Aciu labai merginos uz patarimus, nes jau pasidare baisu, kad nesigaus doh.gif
Atsakyti
Šarka-Li aciu uz nuoroda del bezes. 4u.gif

simisimi84 nu nieko sau keleta, cia man tai butu kruva jau, labai grazuciai tortukai, ir tie paukstukai tokie mieli thumbup.gif

Atsakyti

simisimi84 nu tas melsvas su paukštukais tai nerealus wub.gif , nu tikrai pavasariu pakvipo biggrin.gif

Kausriukas net nežinau kas gražiau ar suknutė ar tortukas g.gif biggrin.gif

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 15, 11:22)
Ups, ir vėl ne ten paklausiau.  doh.gif

pavasaris šarkute pavasaris lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kausriukas @ 2012 03 15, 14:49)

nu jau tas derinukas koks wub.gif

simsim paukstukai kokie mieli :-)
Atsakyti
ar labai skiriasi kremas (jo skonis konsistensija ir pan.), jei plaksiu grietinėlę ir pabaigoje įplaksiu rududu nuo kremo, kai užvirinama grietinėlė, ištirpdomas rududu, atšadoma ir išplakama (na, nuo ganašo)? čia bus torto pertepimui.

kaip manot?
Atsakyti
simsim, kokios papūgos wub.gif
mano knygutė, saldaini masė, bezė smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tinulia84 @ 2012 03 15, 19:46)
simsim, kokios papūgos wub.gif
mano knygutė, saldaini masė, bezė smile.gif

labai graziai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif , kiek reiketu grietineles imti sokoladiniui ganasui, kad uztektu apdzibuoti 23cm tortuka?(tortukas snikersas)
recepte raso grietineles ir sokolado 1:1, speju labai saldus ganasas gaunasi? ax.gif
arba,kaip dar paprastai papuosti?
seniau esu dariusi karamelini ganasa pagal du receptus(su rududu, kita karta su cukraus sirupu), abu sykius neisejo, neissiplake verysad.gif
Atsakyti
Koks grazus tas su taskuciais!!!! wub.gif thumbup.gif labai labai! smile.gif toks paprastas bet kai matosi ir mazoji su suknele tai is vis pasaka 4u.gif

Dar labai patiko tinulia84 knyga, tas rastas ir geles wub.gif

O cia manieji smile.gif

Norejo ko nors su zuvim, gal pataikiau g.gif

user posted image

Ir vel pukuotukas tik jau su puodyne medaus biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
nevute, superiski jusu darbeliai wub.gif
Atsakyti