Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Jogailė @ 2012 03 14, 16:13)
Nors gal čia tėma tik rodyti, grožėtis ir girti, o ne klausti g.gif

tai aišku , kad tik girti lotuliukas.gif , juk 80 temų jau priklausinėtų smile.gif

šarka gal apie tortukų sudėtį vistik kalbėkim tortų temoj , nes kuriai nors mamytei iškils toks pat klausimas ir ji net nepagalvos , kad atsakymo reik čia ieškot 4u.gif
Atsakyti
Aš dedu tik plombyrine varškę ir persikus, želes nededu, bet čia jau skonio reikalas.
P.S. Apie torto gaminimą eikim į Tortu gaminimo temą topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 14, 15:02)
dabar visai susipainiojau  doh.gif  o kodel turi buti salta? nes as kai salta plakiau man i sviesta pavirto, o pastovejusia kambari graziai issiplake. 

sakykit merginos, o beze ir slapia beze tai skirtingi dalykai?  blush2.gif  jei taip tai gal kas galit nuoroda ar recepta slapios bezes  4u.gif

Jei grietinele pavirto i sviesta, reiskia perplakete. Geriau nedaplakti nei perplakti.

Kaip suprantu, slapia beze yra viena, o paprasta beze - kita
Atsakyti
QUOTE(linette @ 2012 03 14, 16:43)
tai aišku , kad tik girti  lotuliukas.gif , juk 80 temų jau priklausinėtų  smile.gif

šarka gal apie tortukų sudėtį vistik kalbėkim tortų temoj , nes kuriai nors mamytei iškils toks pat klausimas ir ji net nepagalvos , kad atsakymo reik čia ieškot  4u.gif

QUOTE(Bijuna @ 2012 03 14, 16:44)
Aš dedu tik plombyrine varškę ir persikus, želes nededu, bet čia jau skonio reikalas.
P.S. Apie torto gaminimą eikim į Tortu gaminimo temą  topsecret.gif

Oi tikrai, labai atsiprašau, jau iššisaugojau aną temą, ačiū 4u.gif
Papildyta:
gizzmuke, štai čia šlapios bezė receptas: http://www.supermama...?...1046&st=228 231 žinutė.
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2012 03 14, 00:04)
nu jetau jetau kaip aciu  4u.gif isbrokavau si karta savo iskeptus to skaniausio torto biskvitus naminiam suvartojimui, nes vieno virsus visai ne trapus gavos, o kazkoks guminis, o be to savaitgaliui reik idealiai lygaus torto virsaus  ax.gif

Kepiau gal 5 kartus, tai guminio nebuvo ax.gif man visus kartus virsus trupa biggrin.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 03 14, 07:26)

Labai grazus visi tortukai thumbup.gif wub.gif Saunuole jus, sveikinu su seimos pagausejimu 4u.gif 4u.gif

QUOTE(kirbe @ 2012 03 14, 08:29)

Kokios nuostabios puokstes bigsmile.gif wub.gif ir spalvos superines thumbup.gif wub.gif

QUOTE(dailele @ 2012 03 14, 13:12)
Šauni pilaitė  thumbup.gif
Su įspaudu nebūtų tokio sendinto, nuo amžių kiek aptrupėjusio mųro, o tik banali šiuolaikinė kopija kaip Valdovų rūmai  smile.gif

Aciukas 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jumakavec @ 2012 03 14, 15:07)
Jo, skiedžiau degtine...Aciu, kad paaiškinai 4u.gif
Neturiu spec. formos. Paprasčiausiai sutepinėjau dubenėly apvaliam..
O tu nebepasakei, kaip rankiniu būdu tas plytas darei g.gif  smile.gif
Aš irgi norėjau klaust, kokia čia žalia spalva, jau tookia grazi..
Kaip jums įminkius į masę dažus gaunasi graži spalva? nu niekaip, kelis kart bandžiau, gaunasi neryškios, murzinos spalvos doh.gif

Atsiprasau, buvau praleidus blush2.gif
Su liniuote spaudziau horizantaliai, kai kur prie linjotes pjoviau picos peiliuku, nes mase jau buvo padziuvusi kai kur doh.gif o vertikaliai : su skalbiniu segtuku kitu galu, ir kai kur dantu krapstuku taisiau blush2.gif

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 15:39)
Ačiū mergaitės  4u.gif  aš gal irgi tada rytoj - jeigu visgi nuspręsiu jį daryti. P.S O šiaip smalsu, jūs dedate dar kokių kons. vaisių kaip rašo? O ta plombyrinė varškė- tai ta saldi pirktinė tiesiog plombyro skonio, taip? O želė aišku galima jau šiandien pagaminti? Atsiprašau už tokius blondiniškus klausimus  blush2.gif

As dejau ir pwersikus ir zele kartu, zele tarkavau per burokine tarka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 15:17)
Dar noriu paklausti, o MMG masė daroma turi būti BŪTINAI su glicerinu? Nežinau kur tokio gauti.
Ir jeigu nesunku, gal kas patikslins, prieš kiek dienų puošiant tortą aš galiu pasidaryti pastiliažą torto apdengimui? Kažkada nepavyko, tai nebežinau ką bandyti pasidaryti.

pastilažą pasidarykite iš vakaro, per naktį jis subręs. o MMG darau be glicerino, vietoj jo dar aliejaus įpilu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 21:40)
pastilažą pasidarykite iš vakaro, per naktį jis subręs. o MMG darau be glicerino, vietoj jo dar aliejaus įpilu  4u.gif

Ačiū 4u.gif dar taip ir nenusprendžiau kurį man pavyktų geriau pagaminti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 22:31)
Ačiū  4u.gif  dar taip ir nenusprendžiau kurį man pavyktų geriau pagaminti  doh.gif

pavyks abu, jei laikysitės receptų.. šiaip mmg manęs nepavedė, bet su pastilažo buvo visko, ypač, kai dažau jį...
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 23:16)
pavyks abu, jei laikysitės receptų.. šiaip mmg manęs nepavedė, bet su pastilažo buvo visko, ypač, kai dažau jį...

Bet aš neturiu mmg masei to glicerino. Ir iš vis, mmg vienas receptas ar jeigu nemaišau jų yra du?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 15, 07:57)
Bet aš neturiu mmg masei to glicerino. Ir iš vis, mmg vienas receptas ar jeigu nemaišau jų yra du?

taigi sakau, nereikia glicerinos, viskas pavyksta ir be jo, vietoj jo papildomai aliejaus pilkit. MMG yra čia (su gliukoze) http://kristi.erdves...o_gliukoze.html
arab be gliukozės, čia ne MMG http://kristi.erdves.../apdengimo.html
antrojo recepto nebandžiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 15, 07:40)
taigi sakau, nereikia glicerinos, viskas pavyksta ir be jo, vietoj jo papildomai aliejaus pilkit. MMG yra čia (su gliukoze) http://kristi.erdves...o_gliukoze.html

Kadangi tu dirbi su sia mase, tai noriu paklausti, tai si recepta reikia padvigubinti kad apdengti 26cm torta ??? Tai ji reikia storai kocioti ? as taip supratau ax.gif

Tortukai tavo nuostabus, ipac su RIO wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
simisimi84 labai gražūs tortai 4u.gif
Atsakyti