Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

super tortukai bigsmile.gif
o tas bangavimas koks fainas bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

Su Svente-Mielosios!!! Visu saldziausiu ir skaniausiu svajoniu issipildymo!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 08 kovo 2012 - 14:40
Visu tortukai nuostabus, o Irme fantastiskas kirmeliukas wub.gif wub.gif wub.gif vinesa superines rozes ir tulpes thumbup.gif wub.gif

Atsakyti
Laba diena.
Aš gal su klausimu nelabai į temą, bet gal pagelbėsit blush2.gif
Kaip kuo paprasčiau galima papuošti tortą OTELAS? blush2.gif Su tom masėm neturiu laiko mokytis žaisti, noriu paprasčių paprasčiausio kokio būdo. Gal žinote? ax.gif
Atsakyti

aš tai noriu ŠNIOBELIO premiją skirt tai, kuri pasiūlė raideles spaust per maistinę plėvelę bigsmile.gif nerealu!!!! šimtas ačiū jums 4u.gif 4u.gif 4u.gif [/b][/color]

Sakykit o norint pasidaryti raideles,kaip suprantu paprasčiausiai pastilažą dedu į norimos raidės vidurį,aišku jį išsikočioju prieš tai
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 08, 14:04)
aš tai noriu ŠNIOBELIO premiją skirt tai, kuri pasiūlė raideles spaust per maistinę plėvelę bigsmile.gif  nerealu!!!! šimtas ačiū jums  4u.gif  4u.gif  4u.gif [/b][/color]

Sakykit o norint pasidaryti raideles,kaip suprantu paprasčiausiai pastilažą dedu į norimos raidės vidurį,aišku jį išsikočioju prieš tai

Iskocioju,dedu plevele ir ispaudziu raide.Atkeliu ir raide graziai paimu ax.gif
Atsakyti
Kirmeliukas - lb grazus wub.gif
o tulpes wub.gif wub.gif wub.gif

Visas su kovo 8
user posted image

Ir dar vienas vaisinis
user posted image

O tas kremo puosimas yra sunkus ir lb reikia atmusti ranka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 16:28)

bet labai grazu wub.gif taip kukliai prabangu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 16:28)
Kirmeliukas - lb grazus wub.gif
o tulpes wub.gif  wub.gif  wub.gif

Visas su kovo 8

Ir dar vienas vaisinis

ooo wub.gif

o dėl to kremo, na, reiks pabandyti, jau bandžiau, bet grybavau, mėginsiu kol gausis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pamaiva @ 2012 03 08, 15:02)
Laba diena.
Aš gal su klausimu nelabai į temą, bet gal pagelbėsit  blush2.gif
Kaip kuo paprasčiau galima papuošti tortą OTELAS?  blush2.gif  Su tom masėm neturiu laiko mokytis žaisti, noriu paprasčių paprasčiausio kokio būdo. Gal žinote?  ax.gif

kol nemokejau puosti pastilazu, tai paprastai trupinukais apibarstydavau arba glajumi is pokelio kur galima nusipirkti, daugiau nieko nemokejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 03 08, 08:20)
Mergaitės 4u.gif  gal galit atsakyti į klausimą dėl pastiliažo. Ar yra skirtumas kokį krakmolą naudoti, bulvių ar kukurūzų? Ir dar klausimukas, kai padengi tortuką sviestiniu kremu, ar reikia kad jis pastovėtų šaltai, ar galima iš karto dengti pastiliažu? Ačiū iš anksto 4u.gif

Niekas negali man atsakyti? unsure.gif Ar aš ne šioje temoje klausiu?
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 15:28)

kremines rozes wub.gif wub.gif wub.gif o traktoriukas su saldainiais superinis wub.gif
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2012 03 08, 08:20)
Mergaitės 4u.gif  gal galit atsakyti į klausimą dėl pastiliažo. Ar yra skirtumas kokį krakmolą naudoti, bulvių ar kukurūzų? Ir dar klausimukas, kai padengi tortuką sviestiniu kremu, ar reikia kad jis pastovėtų šaltai, ar galima iš karto dengti pastiliažu? Ačiū iš anksto 4u.gif

naudoju pastoviai bulviu krachmola, nors skaiciau kaskur kad kukuruzu geresnis
kai istepi kremu galima iskart ir dengti (taip rase mergaites), nors as dedu i saldytuva, bet ant salto blogiau limpa, kita syki jau dengsiu iskart ax.gif
Atsakyti