super tortukai
o tas bangavimas koks fainas
Su Svente-Mielosios!!! Visu saldziausiu ir skaniausiu svajoniu issipildymo!!!
Visu tortukai nuostabus, o Irme fantastiskas kirmeliukas vinesa superines rozes ir tulpes
Laba diena.
Aš gal su klausimu nelabai į temą, bet gal pagelbėsit
Kaip kuo paprasčiau galima papuošti tortą OTELAS? Su tom masėm neturiu laiko mokytis žaisti, noriu paprasčių paprasčiausio kokio būdo. Gal žinote?
Kaip kuo paprasčiau galima papuošti tortą OTELAS? Su tom masėm neturiu laiko mokytis žaisti, noriu paprasčių paprasčiausio kokio būdo. Gal žinote?
aš tai noriu ŠNIOBELIO premiją skirt tai, kuri pasiūlė raideles spaust per maistinę plėvelę nerealu!!!! šimtas ačiū jums [/b][/color]
Sakykit o norint pasidaryti raideles,kaip suprantu paprasčiausiai pastilažą dedu į norimos raidės vidurį,aišku jį išsikočioju prieš tai
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 08, 14:04)
aš tai noriu ŠNIOBELIO premiją skirt tai, kuri pasiūlė raideles spaust per maistinę plėvelę nerealu!!!! šimtas ačiū jums [/b][/color]
Sakykit o norint pasidaryti raideles,kaip suprantu paprasčiausiai pastilažą dedu į norimos raidės vidurį,aišku jį išsikočioju prieš tai
Iskocioju,dedu plevele ir ispaudziu raide.Atkeliu ir raide graziai paimu
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 16:28)
bet labai grazu taip kukliai prabangu
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 16:28)
Kirmeliukas - lb grazus
o tulpes
Visas su kovo 8
Ir dar vienas vaisinis
O tas kremo puosimas yra sunkus ir lb reikia atmusti ranka
o tulpes
Visas su kovo 8
Ir dar vienas vaisinis
O tas kremo puosimas yra sunkus ir lb reikia atmusti ranka
ooo
o dėl to kremo, na, reiks pabandyti, jau bandžiau, bet grybavau, mėginsiu kol gausis
QUOTE(Pamaiva @ 2012 03 08, 15:02)
Laba diena.
kol nemokejau puosti pastilazu, tai paprastai trupinukais apibarstydavau arba glajumi is pokelio kur galima nusipirkti, daugiau nieko nemokejau
QUOTE(AIRA @ 2012 03 08, 08:20)
Mergaitės gal galit atsakyti į klausimą dėl pastiliažo. Ar yra skirtumas kokį krakmolą naudoti, bulvių ar kukurūzų? Ir dar klausimukas, kai padengi tortuką sviestiniu kremu, ar reikia kad jis pastovėtų šaltai, ar galima iš karto dengti pastiliažu? Ačiū iš anksto
Niekas negali man atsakyti? Ar aš ne šioje temoje klausiu?
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 08, 15:28)
kremines rozes o traktoriukas su saldainiais superinis
Papildyta:
QUOTE(AIRA @ 2012 03 08, 08:20)
Mergaitės gal galit atsakyti į klausimą dėl pastiliažo. Ar yra skirtumas kokį krakmolą naudoti, bulvių ar kukurūzų? Ir dar klausimukas, kai padengi tortuką sviestiniu kremu, ar reikia kad jis pastovėtų šaltai, ar galima iš karto dengti pastiliažu? Ačiū iš anksto
naudoju pastoviai bulviu krachmola, nors skaiciau kaskur kad kukuruzu geresnis
kai istepi kremu galima iskart ir dengti (taip rase mergaites), nors as dedu i saldytuva, bet ant salto blogiau limpa, kita syki jau dengsiu iskart