Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 14, 13:54)
as gal netiksliai suformulavau klausima. As suprantu, kad formelių reikia, tačiau iš kokių produktų jas padaryti? Ogal žinote kur jų galima įsigyti?

gėlės daromos iš masių, pastiliažo. žiūrėkit va čia. http://www.supermama...?...378104&st=0
Atsakyti
simisimi84 aciu uz pagalba, bandysim kaip nors ikelti smile.gif
olesta tu saunuole, tortai super, nes as ir kaip kazkuri mama net su vienu vaikiuku nieko nespeju, o tu thumbup.gif
kirbe tos zibutes kaip tikros, graziau nei grazu thumbup.gif
Atsakyti
Dar noriu paklausti, o MMG masė daroma turi būti BŪTINAI su glicerinu? Nežinau kur tokio gauti.
Ir jeigu nesunku, gal kas patikslins, prieš kiek dienų puošiant tortą aš galiu pasidaryti pastiliažą torto apdengimui? Kažkada nepavyko, tai nebežinau ką bandyti pasidaryti.
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 13:17)
Dar noriu paklausti, o MMG masė daroma turi būti BŪTINAI su glicerinu? Nežinau kur tokio gauti.
Ir jeigu nesunku, gal kas patikslins, prieš kiek dienų puošiant tortą aš galiu pasidaryti pastiliažą torto apdengimui? Kažkada nepavyko, tai nebežinau ką bandyti pasidaryti.

Neuspykit,bet ar jus i tema is karto ateinat su klausimais,ar bunat perskaite bent 3 atgalines temas? g.gif Pasiskaitykit,tikrai simta kartu kartoti klausimai ir paaiskinimai,net su nuorodom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 14, 15:48)
Neuspykit,bet ar jus i tema is karto ateinat su klausimais,ar bunat perskaite bent 3 atgalines temas? g.gif Pasiskaitykit,tikrai simta kartu kartoti klausimai ir paaiskinimai,net su nuorodom 4u.gif

Jeigu taip piktinatės, kam tada atrašote. Atrodo, tam tema ir yra skirta, kad galima būtų klausti. O jeigu apie tai yra kalbėta prieš kažkiek temų aš negaliu visko prisiminti, bet kad skaičiau tai pati tą žinau, tik mintinai dar neišmokau g.gif o gal reikėtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(smailyttte @ 2012 03 13, 15:23)
O kuo tu skiedei? man buna kai gelinius dazus skiedziu su maistiu spiritu ir spalva netokia gaunasi ir gumuliukus susoka tai as dazniausia vandenuku dabar skiedziu.. Jei skiedziu sausus degtine tai visai kita spalva gaunasi tai velgi skiedziu vandenuku 

Jo, skiedžiau degtine...Aciu, kad paaiškinai 4u.gif

QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 13, 15:35)
jumakavec, Grazus tortukai, patiko kamuolys wub.gif  ar ji su spec .forma darei ? kad toks ligus, grazus thumbup.gif  wub.gif  wub.gif

Neturiu spec. formos. Paprasčiausiai sutepinėjau dubenėly apvaliam..
O tu nebepasakei, kaip rankiniu būdu tas plytas darei g.gif smile.gif

QUOTE(Olesta @ 2012 03 14, 06:26)
juodas miškas, pastilažas

Aš irgi norėjau klaust, kokia čia žalia spalva, jau tookia grazi..

Kaip jums įminkius į masę dažus gaunasi graži spalva? nu niekaip, kelis kart bandžiau, gaunasi neryškios, murzinos spalvos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 14, 14:48)

Va va todėl ir bijau klaust doh.gif Gerai, kad yra tiek laiko perskaityt tris temas atgal bigsmile.gif Nors gal čia tėma tik rodyti, grožėtis ir girti, o ne klausti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 14:05)
Jeigu taip piktinatės, kam tada atrašote. Atrodo, tam tema ir yra skirta, kad galima būtų klausti. O jeigu apie tai yra kalbėta prieš kažkiek temų aš negaliu visko prisiminti, bet kad skaičiau tai pati tą žinau, tik mintinai dar neišmokau  g.gif  o gal reikėtų  g.gif

Tikrai nesipiktinu,tiesiog keista skaityt tema.As irgi neatsimenu visko,tai worda atsidarau ir pasidarau patarimu ir receptu aplanka ir pasiskaitau viska vienoj vietoj,kai reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 14, 16:13)
Tikrai nesipiktinu,tiesiog keista skaityt tema.As irgi neatsimenu visko,tai worda atsidarau ir pasidarau patarimu ir receptu aplanka ir pasiskaitau viska vienoj vietoj,kai reikia  mirksiukas.gif

žinokite, po Jūsų žinutės man irgi tas atėjo į galvą, ačiū už patarimą, reikės pradėti daryti tokį dalyką ax.gif
Bet vistiek išimčių manau pasitaikys, juk jeigu vieną kart kažkokiu papuošimu ar pan. nesidomėjai, kitą kartą jau gali pasidomėti... ir jeigu viskas būtų išsakyta, gal jau ir tokio pavadinimo temai nebereikėtų.
Papildyta:
QUOTE(Jogailė @ 2012 03 14, 16:13)
Va va todėl ir bijau klaust doh.gif Gerai, kad yra tiek laiko perskaityt tris temas atgal bigsmile.gif Nors gal čia tėma tik rodyti, grožėtis ir girti, o ne klausti g.gif

Vat vat g.gif

P.S O galima būtų ko nors pasiteirauti nuomonės - jeigu sugalvoju daryti tortą Varškinį gaivumėlį (man reikia šeštadieniui) tai kurią dieną daryti ankščiausiai galiu? Tik penktadienį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarka-Li: 14 kovo 2012 - 15:32
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 15:28)
žinokite, po Jūsų žinutės man irgi tas atėjo į galvą, ačiū už patarimą, reikės pradėti daryti tokį dalyką  ax.gif
Bet vistiek išimčių manau pasitaikys, juk jeigu vieną kart kažkokiu papuošimu ar pan. nesidomėjai, kitą kartą jau gali pasidomėti... ir jeigu viskas būtų išsakyta, gal jau ir tokio pavadinimo temai nebereikėtų.
Papildyta:

Vat vat  g.gif
P.S O galima būtų ko nors pasiteirauti nuomonės - jeigu sugalvoju daryti tortą Varškinį gaivumėlį (man reikia šeštadieniui) tai kurią dieną daryti ankščiausiai galiu? Tik penktadienį?

Turbut ketvirtadieni drasiai jau galit susitept
Atsakyti
Aš rytoj darysiu "Varškini gaivumėli", penktadieni puošiu o šeštadieni valgys smile.gif Jam susistovėti ilgai nereikia.
Atsakyti
Ačiū mergaitės 4u.gif aš gal irgi tada rytoj - jeigu visgi nuspręsiu jį daryti. P.S O šiaip smalsu, jūs dedate dar kokių kons. vaisių kaip rašo? O ta plombyrinė varškė- tai ta saldi pirktinė tiesiog plombyro skonio, taip? O želė aišku galima jau šiandien pagaminti? Atsiprašau už tokius blondiniškus klausimus blush2.gif
Atsakyti