Sakykite, o su šiais antgaliais dirbti, koks turi būti pats konditerinis maišelis kad jie tiktų? PVz šioje parduotuvėje yra, tik nežinau kas tiktų.
Ir dar: gal vis dėlto kas nors atsakys, kokias geriau raideles pirkti, nes jų yra įvairių
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 11:55)
Sakykite, o su šiais antgaliais dirbti, koks turi būti pats konditerinis maišelis kad jie tiktų? PVz šioje parduotuvėje yra, tik nežinau kas tiktų.
Ir dar: gal vis dėlto kas nors atsakys, kokias geriau raideles pirkti, nes jų yra įvairių
O kur tie antgaliai
Wau wau wau,kiek graziu tortu maciau!
Galit kas imest linka,kas cia per 'pats skaniausias pasaulyje' tortas? Pirma karta toki girdziu
Galit kas imest linka,kas cia per 'pats skaniausias pasaulyje' tortas? Pirma karta toki girdziu
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 14, 11:21)
manau neturi reiksmes, svarbu kad butu ne maziau nei 30% riebumo, ir svarbu plakti pastovejusia kambario temperaturoj
Grietinele turi buti salta,tik istraukus is saldytuvo plakti.
QUOTE(sweetsosweet @ 2012 03 14, 00:36)
Labas visoms
noriu paklausti apie geles ant vieluciu.kiek bandziau tiek man ta vielute iskrenta nors uzlenkiu gale galvoju gal per greit noriu gal man uzdeti ta burbuliuka ant vielutes (su klijais patepus) ir palikti kelioms valandoms kad sustingtu ir sukibtu? kaip jus darot? as nelaukiu, o iskart bandau lipdyt lapelius ant jo, gal tame problema didelis aciu jei kuri patarsit turiu biski laisvo laiko tai noreciau ismokti daryti puoksteles
noriu paklausti apie geles ant vieluciu.kiek bandziau tiek man ta vielute iskrenta nors uzlenkiu gale galvoju gal per greit noriu gal man uzdeti ta burbuliuka ant vielutes (su klijais patepus) ir palikti kelioms valandoms kad sustingtu ir sukibtu? kaip jus darot? as nelaukiu, o iskart bandau lipdyt lapelius ant jo, gal tame problema didelis aciu jei kuri patarsit turiu biski laisvo laiko tai noreciau ismokti daryti puoksteles
nu kad man irgi panasiai
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 12:03)
kažakda kažkas klausė kokio storio vielutes naudoja gėlytėms, visokių bitučių iškelimui ir pan.. aišku aš tų kalbų neberandu..
gal kas išsisaugojote? ir iš kur žinoti, kokios storio va šios vielutės? http://www_cake-deco...c...t&Itemid=64
gal kas išsisaugojote? ir iš kur žinoti, kokios storio va šios vielutės? http://www_cake-deco...c...t&Itemid=64
as pirkau 32 nr, tai tokia plona, bet orchidejos ziedelius laike ir rozes lapialiams buvo kaip tik
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 14, 12:21)
manau neturi reiksmes, svarbu kad butu ne maziau nei 30% riebumo, ir svarbu plakti pastovejusia kambario temperaturoj
Del grietineles pastovejimo kambaryje nesutinku. Grietinele turi buti kuo saltesne - tik is saldytuvo. Net siuloma pati bliuda, kuriame plaksite grietinele pasaldyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 12:55)
as turiu is tokiu, tik kad mano didziosios raides
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
Olesta - o tavo lagaminas bene su tikrais pinigais ?
[quote=Olesta,2012 03 14, 10:26]
Niukse, būna pirkti keraminių kriauklių, ant tokios kriauklės galit iškočiotos pastilažo masės gabaliuką uždengti, apipjauti formas, sausu puskiečiu teptuku padaryti rėžius, išdžiovinkite masę ant kriauklės ir tada beliks tik padažyti
niekur aš nedingau, šeima pagausėjo, tai analogiškai laiko pamažėjo, nuotraukas tai peržiūriu, kad ir paskubomis bet visas, matau kaip nuostabiai kepate, tobulėjate
Aciu Olesta bandysiu ieskot tokios plastikines
O jus saunuole tiek vaikiuku ir vistiek randat laiko tokius grozius sukurt as cia galvoju kad su vienu nespeju tik kai miega darau viska Medali jum!
Niukse, būna pirkti keraminių kriauklių, ant tokios kriauklės galit iškočiotos pastilažo masės gabaliuką uždengti, apipjauti formas, sausu puskiečiu teptuku padaryti rėžius, išdžiovinkite masę ant kriauklės ir tada beliks tik padažyti
niekur aš nedingau, šeima pagausėjo, tai analogiškai laiko pamažėjo, nuotraukas tai peržiūriu, kad ir paskubomis bet visas, matau kaip nuostabiai kepate, tobulėjate
Aciu Olesta bandysiu ieskot tokios plastikines
O jus saunuole tiek vaikiuku ir vistiek randat laiko tokius grozius sukurt as cia galvoju kad su vienu nespeju tik kai miega darau viska Medali jum!
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 13, 00:36)
Sveiki,
maniskiui darytas tortukas be jokiu formeliu
(labai pergyvenau kad nespejau ispaudo nupirkti )
aplink langus, beveik po viena plyta lipdziau
o zmogucio nespejau sulipdyti, ir veleve vaikai sulauze
Tortas Gedimino pilis Ar panasi ???
3-ju aukstu ( Medaus arachiso ) apie 4,5 kg.
pastilazas pagal cipciuka
maniskiui darytas tortukas be jokiu formeliu
(labai pergyvenau kad nespejau ispaudo nupirkti )
aplink langus, beveik po viena plyta lipdziau
o zmogucio nespejau sulipdyti, ir veleve vaikai sulauze
Tortas Gedimino pilis Ar panasi ???
3-ju aukstu ( Medaus arachiso ) apie 4,5 kg.
pastilazas pagal cipciuka
Šauni pilaitė
Su įspaudu nebūtų tokio sendinto, nuo amžių kiek aptrupėjusio mųro, o tik banali šiuolaikinė kopija kaip Valdovų rūmai
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 14, 14:45)
kaip padaryti tokias gėlytes kaip ant šio torto?
yra formelės... jas reikėtų įsigyti..
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 14:48)
yra formelės... jas reikėtų įsigyti..
as gal netiksliai suformulavau klausima. As suprantu, kad formelių reikia, tačiau iš kokių produktų jas padaryti? Ogal žinote kur jų galima įsigyti?
QUOTE(dome @ 2012 03 14, 13:38)
Grietinele turi buti salta,tik istraukus is saldytuvo plakti.
dabar visai susipainiojau o kodel turi buti salta? nes as kai salta plakiau man i sviesta pavirto, o pastovejusia kambari graziai issiplake. arba as jau kazko nesupratau
Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 14, 14:54)
as gal netiksliai suformulavau klausima. As suprantu, kad formelių reikia, tačiau iš kokių produktų jas padaryti? Ogal žinote kur jų galima įsigyti?
as isigijau per cake-deko.lt, maciau tastyfun.lt irgi yra
Papildyta:
sakykit merginos, o beze ir slapia beze tai skirtingi dalykai? jei taip tai gal kas galit nuoroda ar recepta slapios bezes
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 14, 13:06)
O kur tie antgaliai
Oi, atsiprašau
Antgaliai čia: http://www.tastyfun....mones/Antgaliai
Ną, kadangi įdėtas mano tortas , tai pasakysiu kaip padaryti "tinginio" raides Paimti masę, iškočioti, išspausti gėlytes ir rankytėm paploninti, pagražinti, pakoreguoti. Išdžiovinti.
Tokioje temoje, pasakoti, kaip daromos TOKIOS gėlės man žiauriai gėda, palyginus su visais grožiais aš jas vadinu "Tinginio gėlėmis". Jos pačios paprasčiausios, nors laiko joms padaryti vis tiek reikia
Tokioje temoje, pasakoti, kaip daromos TOKIOS gėlės man žiauriai gėda, palyginus su visais grožiais aš jas vadinu "Tinginio gėlėmis". Jos pačios paprasčiausios, nors laiko joms padaryti vis tiek reikia