Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Sakykite, o su šiais antgaliais dirbti, koks turi būti pats konditerinis maišelis kad jie tiktų? PVz šioje parduotuvėje yra, tik nežinau kas tiktų.

Ir dar: gal vis dėlto kas nors atsakys, kokias geriau raideles pirkti, nes jų yra įvairių ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šarka-Li: 14 kovo 2012 - 11:57
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 11:55)
Sakykite, o su šiais antgaliais dirbti, koks turi būti pats konditerinis maišelis kad jie tiktų? PVz šioje parduotuvėje yra, tik nežinau kas tiktų.

Ir dar: gal vis dėlto kas nors atsakys, kokias geriau raideles pirkti, nes jų yra įvairių  ax.gif  4u.gif

O kur tie antgaliai g.gif
Atsakyti
Wau wau wau,kiek graziu tortu maciau! wub.gif

Galit kas imest linka,kas cia per 'pats skaniausias pasaulyje' tortas? Pirma karta toki girdziu g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 14, 11:21)
manau neturi reiksmes, svarbu kad butu ne maziau nei 30% riebumo, ir svarbu plakti pastovejusia kambario temperaturoj  4u.gif

Grietinele turi buti salta,tik istraukus is saldytuvo plakti.
Atsakyti
QUOTE(sweetsosweet @ 2012 03 14, 00:36)
Labas visoms  4u.gif
noriu paklausti apie geles ant vieluciu.kiek bandziau tiek man ta vielute iskrenta nors uzlenkiu gale  unsure.gif  galvoju gal per greit noriu  smile.gif  gal man uzdeti ta burbuliuka ant vielutes (su klijais patepus) ir palikti kelioms valandoms kad sustingtu ir sukibtu? kaip jus darot? as nelaukiu, o iskart bandau lipdyt lapelius ant jo, gal tame problema g.gif  didelis aciu jei kuri patarsit  4u.gif  turiu biski laisvo laiko tai noreciau ismokti daryti puoksteles  ax.gif

nu kad man irgi panasiai g.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 12:03)
kažakda kažkas klausė kokio storio vielutes naudoja gėlytėms, visokių bitučių iškelimui ir pan.. aišku aš tų kalbų neberandu..
gal kas išsisaugojote? ir iš kur žinoti, kokios storio va šios vielutės? http://www_cake-deco...c...t&Itemid=64

as pirkau 32 nr, tai tokia plona, bet orchidejos ziedelius laike ir rozes lapialiams buvo kaip tik

QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 14, 12:21)
manau neturi reiksmes, svarbu kad butu ne maziau nei 30% riebumo, ir svarbu plakti pastovejusia kambario temperaturoj  4u.gif

Del grietineles pastovejimo kambaryje nesutinku. Grietinele turi buti kuo saltesne - tik is saldytuvo. Net siuloma pati bliuda, kuriame plaksite grietinele pasaldyti

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 12:55)
Ir dar: gal vis dėlto kas nors atsakys, kokias geriau raideles pirkti, nes jų yra įvairių  ax.gif  4u.gif

as turiu is tokiu, tik kad mano didziosios raides
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54

Olesta - o tavo lagaminas bene su tikrais pinigais smile.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meduvė: 14 kovo 2012 - 12:40
[quote=Olesta,2012 03 14, 10:26]
Niukse, būna pirkti keraminių kriauklių, ant tokios kriauklės galit iškočiotos pastilažo masės gabaliuką uždengti, apipjauti formas, sausu puskiečiu teptuku padaryti rėžius, išdžiovinkite masę ant kriauklės ir tada beliks tik padažyti 4u.gif

niekur aš nedingau, šeima pagausėjo, tai analogiškai laiko pamažėjo, nuotraukas tai peržiūriu, kad ir paskubomis bet visas, matau kaip nuostabiai kepate, tobulėjate 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu Olesta bandysiu ieskot tokios plastikines smile.gif

O jus saunuole tiek vaikiuku ir vistiek randat laiko tokius grozius sukurt bigsmile.gif as cia galvoju kad su vienu nespeju tik kai miega darau viska doh.gif Medali jum! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 13, 00:36)
Sveiki,
maniskiui darytas tortukas biggrin.gif   be jokiu formeliu  mirksiukas.gif 
(labai pergyvenau kad nespejau ispaudo nupirkti blush2.gif )
aplink langus, beveik po viena plyta lipdziau doh.gif  lotuliukas.gif
o zmogucio nespejau sulipdyti, ir veleve vaikai sulauze doh.gif
Tortas Gedimino pilis Ar panasi ??? biggrin.gif
3-ju aukstu ( Medaus arachiso ) apie 4,5 kg.
pastilazas pagal cipciuka mirksiukas.gif

Šauni pilaitė thumbup.gif
Su įspaudu nebūtų tokio sendinto, nuo amžių kiek aptrupėjusio mųro, o tik banali šiuolaikinė kopija kaip Valdovų rūmai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 14 kovo 2012 - 13:14
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 14, 14:45)
kaip padaryti tokias gėlytes kaip ant šio torto?

yra formelės... jas reikėtų įsigyti..
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 14, 14:48)
yra formelės... jas reikėtų įsigyti..

as gal netiksliai suformulavau klausima. As suprantu, kad formelių reikia, tačiau iš kokių produktų jas padaryti? Ogal žinote kur jų galima įsigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolita2: 14 kovo 2012 - 13:54
QUOTE(dome @ 2012 03 14, 13:38)
Grietinele turi buti salta,tik istraukus is saldytuvo plakti.

dabar visai susipainiojau doh.gif o kodel turi buti salta? nes as kai salta plakiau man i sviesta pavirto, o pastovejusia kambari graziai issiplake. arba as jau kazko nesupratau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2012 03 14, 14:54)
as gal netiksliai suformulavau klausima. As suprantu, kad formelių reikia, tačiau iš kokių produktų jas padaryti? Ogal žinote kur jų galima įsigyti?

as isigijau per cake-deko.lt, maciau tastyfun.lt irgi yra
Papildyta:
sakykit merginos, o beze ir slapia beze tai skirtingi dalykai? blush2.gif jei taip tai gal kas galit nuoroda ar recepta slapios bezes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2012 03 14, 13:06)
O kur tie antgaliai  g.gif

Oi, atsiprašau blush2.gif

Antgaliai čia: http://www.tastyfun....mones/Antgaliai
Atsakyti
Ną, kadangi įdėtas mano tortas blush2.gif , tai pasakysiu kaip padaryti "tinginio" raides ax.gif Paimti masę, iškočioti, išspausti gėlytes ir rankytėm paploninti, pagražinti, pakoreguoti. Išdžiovinti.
Tokioje temoje, pasakoti, kaip daromos TOKIOS gėlės man žiauriai gėda, palyginus su visais grožiais aš jas vadinu "Tinginio gėlėmis". Jos pačios paprasčiausios, nors laiko joms padaryti vis tiek reikia smile.gif
Atsakyti