Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

user posted image

na gal dabar pavyks, pirmas blynas tai dar ir isikelti nenori doh.gif
Papildyta:
labai atsiprasau, bet gal kas galetu paaiskinti kaip ta foto ideti, baigiu nuproteti verysad.gif paspaudziu IMG, isoka langelis nukopinu nuoroda ir istatau, bet kazkodeltai nesigauna, gal kokiu skliausteliu reikia ar dar ko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 13, 23:15)
user posted image

na gal dabar pavyks, pirmas blynas tai dar ir isikelti nenori  doh.gif
Papildyta:
labai atsiprasau, bet gal kas galetu paaiskinti kaip ta foto ideti, baigiu nuproteti  verysad.gif paspaudziu IMG, isoka langelis nukopinu nuoroda ir istatau, bet kazkodeltai nesigauna, gal kokiu skliausteliu reikia ar dar ko?  g.gif

nueikit į radikal.ru, pasirinkite norimą foto, padarykite skaičiukus 550, tada zagruzit ar kaip ten, na, išsaugoti ir nukopijuokite žalia nuorodą (antra) "kartinka v tekste" į savo žinutę čia, supermamose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simisimi84: 13 kovo 2012 - 22:22
Merginos patarkit kaip padaryti kriaukle perliukui is kokios nors mases g.gif formeles specealios neturiu tai galvoju kaip isformuoti tokia, gal kas jau daret ar kokia nuoroda turit 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif
noriu paklausti apie geles ant vieluciu.kiek bandziau tiek man ta vielute iskrenta nors uzlenkiu gale unsure.gif galvoju gal per greit noriu smile.gif gal man uzdeti ta burbuliuka ant vielutes (su klijais patepus) ir palikti kelioms valandoms kad sustingtu ir sukibtu? kaip jus darot? as nelaukiu, o iskart bandau lipdyt lapelius ant jo, gal tame problema g.gif didelis aciu jei kuri patarsit 4u.gif turiu biski laisvo laiko tai noreciau ismokti daryti puoksteles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 13, 18:12)
Tai specialiai del taves paziurejau, norejau nuoroda ideti kad paskaitytum, cia daug kam aktualu butu, nes man daug kas i az raso i klausyneja doh.gif
O cia viska graziai Diana paaiskino ir foto idejo, ir as rasiau ax.gif
Papildyta:
Radau, pasirodo ne ta tema ziurejau doh.gif  blush2.gif

skaityk nuo cia http://www.supermama...?...&p=53872308

nu jetau jetau kaip aciu 4u.gif isbrokavau si karta savo iskeptus to skaniausio torto biskvitus naminiam suvartojimui, nes vieno virsus visai ne trapus gavos, o kazkoks guminis, o be to savaitgaliui reik idealiai lygaus torto virsaus ax.gif
Atsakyti
RIMVILMA, pailgus lapelius darykite taip kaip ir mažus, tik konusą pasivoliokite pailgą ir plonesnį, nei įprastiems lapukams, pabandykite keletą variantų ir tikrai turėtų pavykti 4u.gif

Niukse, būna pirkti keraminių kriauklių, ant tokios kriauklės galit iškočiotos pastilažo masės gabaliuką uždengti, apipjauti formas, sausu puskiečiu teptuku padaryti rėžius, išdžiovinkite masę ant kriauklės ir tada beliks tik padažyti 4u.gif

niekur aš nedingau, šeima pagausėjo, tai analogiškai laiko pamažėjo, nuotraukas tai peržiūriu, kad ir paskubomis bet visas, matau kaip nuostabiai kepate, tobulėjate 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tortų bekepu labai mažai, bet Jūsiškiais pasidžiaugti visada užlekiu nors minutėlei...keletas mano, nukentėjusių nuo laiko stokos doh.gif

kriaušinis karamelinis, pastilažas
user posted image

juodas miškas, pastilažas

user posted image

torto vidaus nebepamenu labai senai darytas jau

user posted image

juodas miškas, pastilažas
user posted image
Atsakyti
Olesta, nepaisant, kad iš mamos, tu tapai daugiavaike mama ir pečius užgulė daugybė rūpesčių, tavo tortai tokie pat nuostabūs, fantastiški, atpažįstami. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pora pavasarinių torčiukų
user posted image
vaisinis,pastilažas

antrasis irgi vaisinis tik su avietėm,dengta šokoladine saldainių mase
user posted image
user posted image

dėl gėlyčių,tai butinai ant vielutės padarykit burbuliuka ir leiskit išdžiuti,tik tada galima kažka toliau daryt.......
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 03 13, 21:09)
biskvitus kepiau kvadratinėje formoje, paskui joje ir sutepinėjau tortą , kai susistovėjo (per naktį) apipjausčiau. Nėra sudėtinga, tik reikia bandyti ir tikrai pavyks  mirksiukas.gif 
Manau tikrai galima pakeisti bet kokiais konservuotais vaisiais ir bus vaisinis - karamelinis  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Klausykite, o vat kaip pagaminta būna Orchidėja pvz, tai čia ir su rankom galima ar tik su formele? O tas žalias stiebelis, tai is to pirktinio kuokelio darosi, ir paskui žalia mase jį apdengia ar ne taip aš suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 14, 08:32)
Ačiū  4u.gif

Klausykite, o vat kaip pagaminta būna Orchidėja pvz, tai čia ir su rankom galima ar tik su formele? O tas žalias stiebelis, tai is to pirktinio kuokelio darosi, ir paskui žalia mase jį apdengia ar ne taip aš suprantu?

tas žalias stiebelis tai spec vielutė apvyniota specialia juostele-teipu.....
o ziedus galima padaryti ir be formeles....tiesiog uztruks truputy ilgiau ir kantrbes prireiks truputy daugiau
Atsakyti
Kirbe, nuostabi pavasariška san paulija wub.gif ir vzonėlis įspūdingai gražus wub.gif wub.gif wub.gif mokytojai skirtas tortas taip pat puikus thumbup.gif
Atsakyti
o aš pagalvojau , kad ten žibutės blush2.gif , bet vistiek labai gražu kirbe wub.gif

olesta aš jau buvau tavęs pasigedus wub.gif , kažkaip trūksta čia tavo patarimų ir auksinės kantrybės tą patį vis aiškint ir aiškint ir vis naujų receptų , idėjų .Vaikučių pas tave matau tikrai pagausėjo , sėkmės tau dideliausios visuose varguose su tokiu būriu ir kiek įmanoma dažniau vis čia užsuk ir pasidalink savo kūryba smile.gif , tortukai kaip visada puikūs smile.gif
Atsakyti