Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 13, 19:01)
Mane irgi domina tie padekliukai, ieskojau ebay pigiau, bet kazko neradau arb aieskot nemoku doh.gif  Gal kepejos pasidalins kur ju gauti? Mane domina sidarbriniai ir storesni didelio diametro padekliukai 4u.gif

cia paziurekit padekliukai

niukse - lb grazus tortai, o kur pirkot ta oetkor purskiakli?
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 03 13, 17:35)

(:Buziukas paprastutis bet mielas tortukas thumbup.gif  wub.gif

-----------
Kad as nerasiau nieko apie brendi  Ten Medutis pagal cipciuka, tik dadejau riesutu smulkintu arachisu , o su brendziu dariau keksiukus, tai apie tai rasiau keksiuku temoje

tavo pilis labai labai labai smile.gif o apie brendį, spėju mintis tokia, kad fotkėje jis matosi prie Jūsų vaiko ir tortuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasa_zyk @ 2012 03 13, 18:28)

WOW kiek grozybiu bigsmile.gif labai patiko keksiukai su gyvunais thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 13, 18:55)
tavo pilis labai labai labai smile.gif o apie brendį, spėju mintis tokia, kad fotkėje jis matosi prie Jūsų vaiko ir tortuko smile.gif

OJ doh.gif net nepagalvojau, tiksliau nepastebejau kad fotoje matosi blush2.gif
Dabar aisku ax.gif , tai balius buvo ne vaiku, o mano vyrelio biggrin.gif , tai buteli kaskas pastate dovanu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 kovo 2012 - 19:01
QUOTE(...Pikciurniene... @ 2012 03 13, 19:01)
Cia trupuciuka pigiau http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54 4u.gif

Mane irgi domina tie padekliukai, ieskojau ebay pigiau, bet kazko neradau arb aieskot nemoku doh.gif  Gal kepejos pasidalins kur ju gauti? Mane domina sidarbriniai ir storesni didelio diametro padekliukai 4u.gif

aha, aciu, toje internetineje parduotuveje daug gerio uzmaciau. Net glicerina. Tik toks durnokas klausimas: ar glicerinas sensta (jei jis atidarytas)?

Niukse - super torciukai, ypac tos sokoladines geles. Jauciu daug sokolado suejo smile.gif
Rasa zyk - irgi grazuliai, labiausiai man tai ta pagalvele ax.gif
Atsakyti
Kokiu stebuklingu budu sis kiausas padarytas blink.gif Man taip grazu, bet klausimas kaip?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 03 13, 18:46)
cia paziurekit padekliukai

niukse - lb grazus tortai, o kur pirkot ta oetkor purskiakli?

Aciu, bet ebay net pigiausius variantus ziurint su siuntimu i Lietuva gaunasi vistiek brangiau nei musiskese el.parduotuvese doh.gif Noretusi pigiau ax.gif
Atsakyti
Rasa-zyk - faini torciukai o ypatingai tai ta pagalvele su karuna wub.gif Kaip ta pagalv suformavot? bigsmile.gif

Keila - purskiakli as pirkau maisto pardej prie kepimo priedu visokiu bet cia ne Lietuvoj o UK (Tesco)

[quote=~♥KaipTaiKaip♥~,2012 03 13, 22:09]
Kokiu stebuklingu budu sis kiausas padarytas blink.gif Man taip grazu, bet klausimas kaip?
O taip padaro manau su tuo Air-brush maciau you tube kaip daro purskia dazus su tokiu aparaciuku laaabai fainas dalykas super atrodo
Papildyta:
Niukse - super torciukai, ypac tos sokoladines geles. Jauciu daug sokolado suejo smile.gif

Tai kad ne tiek ir daug 200g tiesiog ziedlabiai susigarbanoje o nesusiglaude kaip roziu tai maziau ju reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Nežinau ar galiu čia paklausti - kaip manote, ar tiktų vietoj kriaušių (kriaušiniam - karameliniam tortui) karamelė su ananasais pvz?
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 19:38)
  Kaip ta pagalv suformavot? bigsmile.gif

biskvitus kepiau kvadratinėje formoje, paskui joje ir sutepinėjau tortą , kai susistovėjo (per naktį) apipjausčiau. Nėra sudėtinga, tik reikia bandyti ir tikrai pavyks mirksiukas.gif

QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 13, 19:48)
Nežinau ar galiu čia paklausti - kaip manote, ar tiktų vietoj kriaušių (kriaušiniam - karameliniam tortui) karamelė su ananasais pvz?

Manau tikrai galima pakeisti bet kokiais konservuotais vaisiais ir bus vaisinis - karamelinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzokada @ 2012 03 13, 00:49)
nu ka jus dabar,perkat kazkokia saldyta ir atsildyta varske....fe....nebegaliu tokios valgyti,issivirkite namuose! Uzverdi pieno is parduotuves 2L melynu kamsteliu,primazini ugni,sumeti 1kg natural yoghurt,pamaisai,dar truputi paverdi ant mazos ugnies,viskas graziai iskyla i pavirsiu,nugriebiam,paliekam sietelyje nusivarveti,ir vsio! Sakute paskui pramaigai,ir gaunasi kuo puikiausia,skaniausia namine varskyte  thumbup.gif

aciu uz patarima, reiks isbandyti. thumbup.gif
siaip as perku normalioj parduotuvej, ne lietuviu tai ne nezinau ar ji ten buvo saldyta ar ne.
Atsakyti
labas merginos.Tortuku gausa ir visi vienas uz kita grazesni.O tas su sokoladiniais bijunais tai labai jau traukiantis aki tikrai grazus.
MERGAITES PAKARTOSIU KLAUSIMELI.prasau kas esate dariusios bukite geros patarkite kaip reikia is plikytos teslos padaryti pailgos formos lapelius.Maziukai tai yra virsutineje temojeo kaip tuos ilgus isgauti.Labai grazi forma kaip reiketu juos daryti ACIUKAS LABAI KAS ATRASYS
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 14:23)
Nu dabar jau tikrai paskutini karta  biggrin.gif Darkart atsiprasau kad taip triznioju bet norejau normaliai kaip priklauso prisidet prie jusu su vaizdine medziaga  blush2.gif

nu fantastika...super.....
QUOTE(RIMVILMA @ 2012 03 13, 20:45)

MERGAITES PAKARTOSIU KLAUSIMELI.prasau kas esate dariusios bukite geros patarkite kaip reikia is plikytos teslos padaryti pailgos formos lapelius.Maziukai tai yra virsutineje temojeo kaip tuos ilgus isgauti.Labai grazi forma kaip reiketu juos daryti ACIUKAS LABAI KAS ATRASYS

aš darau tiesiog panašiai kaip tuos mažus,tik kocioju ilgesny ta toky voliuka ir neištampau kraščiukų.......

dėl raidelių kazkas klausė,tai tiesiog reik išsirinkti kokios formos jums labiau patinka,o naudojimas praktiškai visų vienodas.....
Atsakyti