Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(miskouoga @ 2012 03 13, 15:51)
Meian mase ir yra mmg

Grazus tortai  thumbup.gif

kokie niukses tortai.. afigiet..

o mmg yra meian mase su gliukoze. yra ir be gliuokozės
Atsakyti
niukse labai grazus tavo tortukai thumbup.gif
man labai patiko batukai, ten is sokolado jie taip israizgioti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 03 13, 17:51)
Meian mase ir yra mmg

Grazus tortai  thumbup.gif

Ane rolleyes.gif As maniau kad ne nes ne su gliukozes milteliais dariau o sirupa is cukraus viriau ir su zelatina sumaisius i pudra pyliau.
Papildyta:
QUOTE(gizzmuke @ 2012 03 13, 18:04)
niukse labai grazus tavo tortukai  thumbup.gif 
man labai patiko batukai, ten is sokolado jie taip israizgioti?  blush2.gif

Aciu mergaites uz grazius zodzius smile.gif
O batukai ne is sokolado o is icingo israizgaliota ant balto tiulio o padukai is cukrines mases mirksiukas.gif
Atsakyti
NIUKSE,superiniai wub.gif
Atsakyti
as atnesu savo treciaji tortuka, medutis, papuosimai is saldainiu mases 4u.gif kita tortuka darysiu sestadieniui blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 15:33)
O kaip as taip dabar pamirsau parasyti  doh.gif jo jo dar apipurskiau auksiuku viska.

o kuo butent purskete? ax.gif
Atsakyti
''O batukai ne is sokolado o is icingo israizgaliota ant balto tiulio o padukai is cukrines mases mirksiukas.gif''
niukse aciu uz atsakyma, pati nedaproteciau smile.gif
va atnesu as pirmaji savo blyna, na gal dabar pavyks ikelt doh.gif
Snikersas, saldainiu mase
user posted image
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif

Oi kiek gražių tortų smile.gif

Ar kas nors patars, kokias geriau raideles pirkti reikėtų?
Dar ten temos pradžioje kažkuri mamytė rašė kad sviestinį kremą reiškia aptepti ant torto su karšyu peiliu. Kaip suprasti? Ar aš čia kažką ne taip supratau? ir kaip jį karštą padaryti, ant ugnies pasvilinti? biggrin.gif blush2.gif kokia nauda?

Atsakyti
QUOTE(jumakavec @ 2012 03 13, 14:51)
Sveikos,

Norėjau paklaust, kodėl man skiedžiant dažus jie sušoko į gumuliukus tokius, as juos maišiau maišiau, kazkiek išsimaišė, bet nelabai gražiai ant torto užsidažė. g.gif Kame reikalas. Jūsų taip gražiai nusidažo... g.gif Norėjau padaryti barbei violetinį sijoną, dažiau su REGAL PURPLE, rodos dažėsi violetine spalva, bet tuoj pat pamėlynuodavo g.gif gal as per daug praskiedžiau.. g.gif Ir iš vis, kokia yra grazi violetinė spalva? g.gif

Dailus tortukai smile.gif

O kuo tu skiedei? man buna kai gelinius dazus skiedziu su maistiu spiritu ir spalva netokia gaunasi ir gumuliukus susoka tai as dazniausia vandenuku dabar skiedziu.. Jei skiedziu sausus degtine tai visai kita spalva gaunasi tai velgi skiedziu vandenuku 4u.gif

Niukse tikrai labai dailus tortukai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarka-Li @ 2012 03 13, 15:58)
Sveikos  mirksiukas.gif

Oi kiek gražių tortų  smile.gif

Ar kas nors patars, kokias geriau raideles pirkti reikėtų?
Dar ten temos pradžioje kažkuri mamytė rašė kad sviestinį kremą reiškia aptepti ant torto su karšyu peiliu. Kaip suprasti? Ar aš čia kažką ne taip supratau? ir kaip jį karštą padaryti, ant ugnies pasvilinti?  biggrin.gif  blush2.gif kokia nauda?

Prie salto peilio sviestinis kremas prilima ir "velkasi" nesitepa, graziai, o su krastu peiliu tokios problemos nelieka. Pabandykit taip ir taip pamatysit, kaip jums geriau. As peili karstam vandeny palaikau ir nusausiniu.
Atsakyti
ACIU JUMS MERGAITES uz mano tortuka ivertinima 4u.gif
labai malonu kad kaskam patiko smile.gif
tortukas buvo darytas ne vaikui, o mano vyreliui 30 metu proga biggrin.gif begalo liko patenkintas thumbup.gif , nors niekada mano tortu jis negyre verysad.gif jam tortas kaip tortas ir tiek doh.gif

------------

Reduke27, macvinas puikiai pavyko thumbup.gif wub.gif

jumakavec, Grazus tortukai, patiko kamuolys wub.gif ar ji su spec .forma darei ? kad toks ligus, grazus thumbup.gif wub.gif wub.gif

niukse, nesitiki kad tai tavo pirmieji tortukai smile.gif Bet tortai kaip pirmieji, tai NEREALUS bigsmile.gif tas antrasis SUPERINIS wub.gif wub.gif wub.gif

(:Buziukas paprastutis bet mielas tortukas thumbup.gif wub.gif

-----------

QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 13, 07:38)
brandis tau jau nelabai tinka prie vaikisko torto 

Kad as nerasiau nieko apie brendi Ten Medutis pagal cipciuka, tik dadejau riesutu smulkintu arachisu , o su brendziu dariau keksiukus, tai apie tai rasiau keksiuku temoje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 13 kovo 2012 - 16:44
ateinu su klausimu del "skaniausio pasaulyje" torto puosimo. Jei apatini biskvita dedi morengu i apacia- tai viskas ok, o kaip su virsutiniu g.gif jei desi morengu i virsu, tai ji apdengti mase bus neimanoma, nes jis visas nelygus, o jei lyginti su kokiu kremu, tai jo ten bus l.daug g.gif kaip darot? maciau, kad kazkuri daznai ji kepa ir puosia mase, bet nicko nepamenu...
Atsakyti