Grazus ir paskutinieji labai tortai
Ir man labai idomu,kaip teisingai reikia gelinius dazus skiesti?
kaip keista, vakar parasiau i foruma, klausiau patarimo del dekoravimo tortu, bet snd pasiziuriu mano zinute istrinta, , o tema vadinasi rodome, aiskiname, kazin kodel mane istryne?
QUOTE(Nike*** @ 2012 03 13, 15:06)
kaip keista, vakar parasiau i foruma, klausiau patarimo del dekoravimo tortu, bet snd pasiziuriu mano zinute istrinta, , o tema vadinasi rodome, aiskiname, kazin kodel mane istryne?
todel kad parasei temoje kurioje TIK rodoma kaip puosti, o ne KOMENTUOJAMA, viskas ka domina reikia klausti cia.
oi kaip cia as taip tai gal tada galiu paklausti? bandom gaiminti is mases figureles visokias ant torto, ir viskas ok, gaunasi, bet kad nesilaiko detales, su kuo jas suklijuoti? kazkokie klijai gal yra? kur ju gauti? ar pasidaryti?
Aš paprasčiausiai pastilažo gabaliuka išsitirpinu su vandeniu
Nu dabar jau tikrai paskutini karta Darkart atsiprasau kad taip triznioju bet norejau normaliai kaip priklauso prisidet prie jusu su vaizdine medziaga
Prasau jusu teismui mano pirmieji puosti tortai
Rafaelo puostas Meian mase(bet ne mmg) nezinau kaip inai ten vadinasi detales is pirktines cukrines kociojamos mases
Sokoladinis su kavos ir sokoladiniu pertepimais, puostas svietinu kremu ir sokoladinem gelem( bandziau kazka i bijunus )
Prasau jusu teismui mano pirmieji puosti tortai
Rafaelo puostas Meian mase(bet ne mmg) nezinau kaip inai ten vadinasi detales is pirktines cukrines kociojamos mases
Sokoladinis su kavos ir sokoladiniu pertepimais, puostas svietinu kremu ir sokoladinem gelem( bandziau kazka i bijunus )
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 13, 15:18)
Aš paprasčiausiai pastilažo gabaliuka išsitirpinu su vandeniu
kazkaip nelaiko
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 15:23)
Nu dabar jau tikrai paskutini karta
abu labai grazus tvarkingi tortukai.bet jau antras man koks ispudingas! bet jis ne vien sviestiniu kremu apteptas?kazkokiu dar ''auksu''apipirkstas?ar ne?
Papildyta:
QUOTE(Nike*** @ 2012 03 13, 15:26)
kazkaip nelaiko
o jus detales viena prie kitos klijuojat jas apdziovinus,ar iskart? as kai viska iskart klijuoju,tai man uztenka tik vos vos su paprastu vandenuku padrekinti ir viskas puikiai sulimpa
QUOTE(Nike*** @ 2012 03 13, 13:14)
oi kaip cia as taip tai gal tada galiu paklausti? bandom gaiminti is mases figureles visokias ant torto, ir viskas ok, gaunasi, bet kad nesilaiko detales, su kuo jas suklijuoti? kazkokie klijai gal yra? kur ju gauti? ar pasidaryti?
O kokios butent figureles?gal pabandykit siek tiek palaikyti ,kad apkietetu,ir tada priklijuoti su vandeniu ar baltymu
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 03 13, 17:27)
abu labai grazus tvarkingi tortukai.bet jau antras man koks ispudingas! bet jis ne vien sviestiniu kremu apteptas?kazkokiu dar ''auksu''apipirkstas?ar ne?
Aciu. dziaugiuosi kad pirmas blynas neprisvilo nes labiausiai baiminaus del baltos mases uzdengimo lygiai.
O kaip as taip dabar pamirsau parasyti jo jo dar apipurskiau auksiuku viska.
QUOTE(O-RE-AR @ 2012 03 13, 15:31)
O kokios butent figureles?gal pabandykit siek tiek palaikyti ,kad apkietetu,ir tada priklijuoti su vandeniu ar baltymu
mekas pekas ir iglis piglis bandysiu viska aciu uz patarimus
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 14:23)
Rafaelo puostas Meian mase(bet ne mmg) nezinau kaip inai ten vadinasi
Meian mase ir yra mmg
Grazus tortai