Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(k.lapelyte @ 2012 03 13, 07:38)
brandis tau jau nelabai tinka prie vaikisko torto  smile.gif

Kuo cia susije su tortu puosimu? biggrin.gif
Atsakyti
labai grazi pilis.o kad daryta be spec formeles,kaiptik tokio tikroviskumo,senumo priduoda
Atsakyti
Asseni, o koks ten tortas kur suris su veneliu? Labai jau skaniai atrodo ax.gif
Ir merginos, gal galit man patarti, kaip apdengti Makvyna, kad nesiraukletu.
Dariau pirma karta toki torta, tai dengiau ir puosiau gal 5 valandas doh.gif
Idedu foto
user posted image
Atsakyti
Divia aciu uz atsakyma 4u.gif

erikiuxxx tiesiog puiki pilis ir man tikrai geriau gavosi nei butu su ispaudais mirksiukas.gif nors aisku darbo gerokai daugiau, saunuole thumbup.gif
Atsakyti
REDUKE27 visai sauniai gavosi 4u.gif

ERIKIUXXX,manau manau tb liko patenkintas tokiu tortu.Saunuole! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zibute77 @ 2012 03 13, 03:06)
as dariau paprastai, nusipirkau varskes, i ja ipyliau siektiek pieno ir su blenderiu suplakiau, ji pasidare vientisa, be jokiu gumuliuku, idejau cukraus ir buvo tikrai nuostabaus skonio. matai nezinau kokia ta plombyrine, bet galiu issivaizduoti, nes vis kai griztu i Lt vasara tai vaikui nuperka mociute, tai teko ragauti kazkokia smile.gif
tortas jau paruko,dar i ji idejau siek tiek zeles ir avieciu, aisku ir grietineles ( viska dariau mazdaug pagal recepta tik reikejo suzinoti  varskes kieki, nes galvojau jog pokelis gali butu mazdaug apie 200g, bet pasirodo 180g smile.gif) kadangi buvo naminiam vartojimui tai nepuosiau niekuo tik paprastai uogom. tikrai labai skanus. aciu uz jo recepta 4u.gif

Aciu, reiks ir man bandyt kazkaip panasiai daryt o dabar pirmam bandymui nusipirkau lietuviu pardej tokiu kaip varskes sureliu desertiniu (buna braskiniu, persikiniu ir vaniliniu) bet jie be jokio sokolado ant virsaus kaip paprasta varskyte i folginius pokelius suvyniota po 100g pasiemiau keturis meginsiu kas gausis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzokada @ 2012 03 13, 04:49)
nu ka jus dabar,perkat kazkokia saldyta ir atsildyta varske....fe....nebegaliu tokios valgyti,issivirkite namuose! Uzverdi pieno is parduotuves 2L melynu kamsteliu,primazini ugni,sumeti 1kg natural yoghurt,pamaisai,dar truputi paverdi ant mazos ugnies,viskas graziai iskyla i pavirsiu,nugriebiam,paliekam sietelyje nusivarveti,ir vsio! Sakute paskui pramaigai,ir gaunasi kuo puikiausia,skaniausia namine varskyte  thumbup.gif

Tortus kasdien kaip sventa rasta isijungiu paziureti,bet nelabai yra laiko komentuoti,bet tiesiog nuostabiai dirbate merginos!  thumbup.gif
O kur Olesta pradingo? Kazkaip nemaciau ilgai? g.gif

Aciu uz ideja paciai darytis varske bigsmile.gif As siaip dazniausiai perku vietine grudeta bet tortam tai inai nelabai o lietuvynese pasirinkimo kito nelabai buna tai ir perki kas yra.reiks megint virti paciai mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos noriu visom laabai padekoti uz patarimus ir idejas bei ikvepima puosiant savo pirmuosiu tortukus(nes jusu visu tortukai tiesiog fantastiski kaip dailininkui reikia muzos kad galetu tapyt tai man sita tema su jusu tortai geriausia ikvepimas). 4u.gif kepdavau bet nepuosdavau seniau. Vargau vargau visa praeita savaite bet rezultatu likau patenkinta ax.gif o ir sveciams patiko turejom dviguba svente savaitgali- 30meti ir krikstynas tai dariau krikstynu tortuka savo krikstaduktei ir jubiliejini tortuka draugei.bandau ikelt nuotraukeles kad ivertintumet blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 14:38)
Na merginos noriu visom laabai padekoti uz patarimus ir idejas bei ikvepima puosiant savo pirmuosiu tortukus(nes jusu visu tortukai tiesiog fantastiski kaip dailininkui reikia muzos kad galetu tapyt tai man sita tema su jusu tortai geriausia ikvepimas). 4u.gif kepdavau bet nepuosdavau seniau. Vargau vargau visa praeita savaite bet rezultatu likau patenkinta  ax.gif o ir sveciams patiko turejom dviguba svente savaitgali- 30meti ir krikstynas tai dariau krikstynu tortuka savo krikstaduktei ir jubiliejini tortuka draugei.bandau ikelt nuotraukeles kad ivertintumet blush2.gif

Oi nesigavo kazkas g.gif einu ziureti kaip ikelti nuotraukas
Atsakyti
vau, erikiuxxx, kokia pilis smile.gif mano vaikiui irgi tokia patiktu biggrin.gif
Turiu klausima, ar cia skaitosi brangiai uz padekla ar ne?
http://www.tastyfun....klas_4mm_27-5cm

Is kur mergaites, jus perkate tuos padeklus? As nuo miesto toli gyvenu, tai visas prekes tenka uzsisakineti internetu.
Papildyta:
dar klausimelis, ar kas bandete dirbti su juostomis sokoladui, pvz.,
http://www_cake-deco...o...t&Itemid=54
Ar lengvai iseina
Tie margi sokoladiniai kaspinai ant torto man labai gazus, tik padaryk juos. kazi kaip is tiesu?
Atsakyti
Tikiuosi gavosi ikelt
4u.gif
http://public.fotki....i/dsc00464.html
http://public.fotki....i/dsc00445.html
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 16:06)

Hmm g.gif o kodel tik nuorodos o ne paveiksliukai? unsure.gif Ne nu as tai siaubingai netikus su kompais doh.gif
Atsakyti
Darkart doh.gif
http://images51.fotk...DSC00464-vi.jpg
Papildyta:
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 16:27)

O siaubekas doh.gif nesuprantu kodel nuoroda tiktai o ne paveiksliukas verysad.gif
Labai labai atsiprasau uz temos tersima bet kad noriu su jum pasidziaugt o nesigauna verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niukse @ 2012 03 13, 13:39)
Darkart  doh.gif
http://images51.fotk...DSC00464-vi.jpg
Papildyta:

O siaubekas  doh.gif nesuprantu kodel nuoroda tiktai o ne paveiksliukas  verysad.gif
Labai labai atsiprasau uz temos tersima bet kad noriu su jum pasidziaugt o nesigauna  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Nuorodą dėkit perIMG (mygtukas,viršuj,kai rašot žinutę)
Atsakyti
Sveikos,

Erikiuxxx, išvertei iš koto mane, negalėjau nepagirti. Super thumbup.gif tai su kuo tas plytas beisspaudei? g.gif

niukse, grazus tortčiukai 4u.gif

Norėjau paklaust, kodėl man skiedžiant dažus jie sušoko į gumuliukus tokius, as juos maišiau maišiau, kazkiek išsimaišė, bet nelabai gražiai ant torto užsidažė. g.gif Kame reikalas. Jūsų taip gražiai nusidažo... g.gif Norėjau padaryti barbei violetinį sijoną, dažiau su REGAL PURPLE, rodos dažėsi violetine spalva, bet tuoj pat pamėlynuodavo g.gif gal as per daug praskiedžiau.. g.gif Ir iš vis, kokia yra grazi violetinė spalva? g.gif

Va, parodau kas gavosi...
user posted image

O čia šiap keli, tik parodai, kad dirbu,... biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Tik jau fonas ne koks... ax.gif dovanokit... smile.gif
Atsakyti