Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti
Svekos Sauniosios Kepejeles, visos jus superines rankeles turit 4u.gif 4u.gif 4u.gif
puse metu dziaugdamasi jusu grozybem, nusprendziau ir as pabandyti blush2.gif ir tik tada supratau kaip tokie tortukai reikalauja pastangu doh.gif Laaabbbaaaiii noriu prisijungti i jusu gretas, kartu mokytis ir tobuleti, tai tikiuosi neisvarysit blush2.gif
jei pavyks ikelsiu pirmajii savo "blyna", sveika kritika man tik i nauda thumbup.gif

prasau padekit, kaip ikelti nuotrauka ax.gif aciu labai
Atsakyti
Sveikos ax.gif

kai norint pvz. aisingo ar slapios beze mazus taskiukus det ar rasyt, koki prietaisa naudojat? Vakar per iki vireju kovas kazkoki nematyta daikta naudojo. Is kur toki gaut? blush2.gif
Atsakyti
Snikersas, dengtas saldainiu mase blush2.gif

IMAG1114.jpg[/IMG]
Atsakyti
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 12, 15:50)
Sveikos  ax.gif

kai norint pvz. aisingo ar slapios beze mazus taskiukus det ar rasyt, koki prietaisa naudojat? Vakar per iki vireju kovas kazkoki nematyta daikta naudojo. Is kur toki gaut?  blush2.gif

Man, iš pirmo vaizdo, tai toks buteliukas pasirodė g.gif
O gal ne apie šita blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 12, 17:00)
Man, iš pirmo vaizdo, tai toks buteliukas pasirodė  g.gif
O gal ne apie šita  blush2.gif

Aciu, manau, apie sita drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas,merginos,as su prasymu-gal kuri turite issisaugosjusi nuoroda,kaip taupiau supjaustyti apvalu biskvita ivairiu skaiciu formomis,kazkada buvo ideta tokia,o papuosimu temoje nerandu
Atsakyti
Aš rusaičių forume buvau radusi,jei padės
http://www.kuharka.r...#message_598327
Atsakyti
Gal galit patikslinti dėl AmeriColor dažų? Parduotuvėje sal2 rašo, kad jie maistinai, o cake deko, kad nemaistinai g.gif Ar čia skirtingi dažai?
Atsakyti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 12, 18:03)
Aš rusaičių forume buvau radusi,jei padės
http://www.kuharka.r...#message_598327

praso salptazodzio ir prisijungimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pintikė @ 2012 03 12, 18:29)
praso salptazodzio ir prisijungimo g.gif

susikurk useri savo su slaptazodziu ir leis prisijungti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AIRA @ 2012 03 12, 19:12)
Gal galit patikslinti dėl AmeriColor dažų? Parduotuvėje sal2 rašo, kad jie maistinai, o cake deko, kad nemaistinai g.gif Ar čia skirtingi dažai?

Cake-deco neturi sertifikato del to raso kad nemaistiniai, bet siaip tai jie maistiniai smile.gif
Atsakyti