Aciu visoms uz grazius zodzius
Svekos Sauniosios Kepejeles, visos jus superines rankeles turit
puse metu dziaugdamasi jusu grozybem, nusprendziau ir as pabandyti ir tik tada supratau kaip tokie tortukai reikalauja pastangu Laaabbbaaaiii noriu prisijungti i jusu gretas, kartu mokytis ir tobuleti, tai tikiuosi neisvarysit
jei pavyks ikelsiu pirmajii savo "blyna", sveika kritika man tik i nauda
prasau padekit, kaip ikelti nuotrauka aciu labai
puse metu dziaugdamasi jusu grozybem, nusprendziau ir as pabandyti ir tik tada supratau kaip tokie tortukai reikalauja pastangu Laaabbbaaaiii noriu prisijungti i jusu gretas, kartu mokytis ir tobuleti, tai tikiuosi neisvarysit
jei pavyks ikelsiu pirmajii savo "blyna", sveika kritika man tik i nauda
prasau padekit, kaip ikelti nuotrauka aciu labai
Sveikos
kai norint pvz. aisingo ar slapios beze mazus taskiukus det ar rasyt, koki prietaisa naudojat? Vakar per iki vireju kovas kazkoki nematyta daikta naudojo. Is kur toki gaut?
kai norint pvz. aisingo ar slapios beze mazus taskiukus det ar rasyt, koki prietaisa naudojat? Vakar per iki vireju kovas kazkoki nematyta daikta naudojo. Is kur toki gaut?
Snikersas, dengtas saldainiu mase
IMAG1114.jpg[/IMG]
IMAG1114.jpg[/IMG]
QUOTE(ddovilux @ 2012 03 12, 15:50)
Sveikos
Man, iš pirmo vaizdo, tai toks buteliukas pasirodė
O gal ne apie šita
QUOTE(Bijuna @ 2012 03 12, 17:00)
Aciu, manau, apie sita
Labas,merginos,as su prasymu-gal kuri turite issisaugosjusi nuoroda,kaip taupiau supjaustyti apvalu biskvita ivairiu skaiciu formomis,kazkada buvo ideta tokia,o papuosimu temoje nerandu
Aš rusaičių forume buvau radusi,jei padės
http://www.kuharka.r...#message_598327
http://www.kuharka.r...#message_598327
Gal galit patikslinti dėl AmeriColor dažų? Parduotuvėje sal2 rašo, kad jie maistinai, o cake deko, kad nemaistinai Ar čia skirtingi dažai?
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 12, 18:03)
praso salptazodzio ir prisijungimo
QUOTE(Pintikė @ 2012 03 12, 18:29)
praso salptazodzio ir prisijungimo
susikurk useri savo su slaptazodziu ir leis prisijungti
QUOTE(AIRA @ 2012 03 12, 19:12)
Gal galit patikslinti dėl AmeriColor dažų? Parduotuvėje sal2 rašo, kad jie maistinai, o cake deko, kad nemaistinai Ar čia skirtingi dažai?
Cake-deco neturi sertifikato del to raso kad nemaistiniai, bet siaip tai jie maistiniai