neli kaštonai nuostabūs o jau kirmėlytė tai visai mane papirko
smailytte tikrai papildei , knyga man patiko , tokia tikroviška , net tarpelis yra kur lapai surišti
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 03 12, 10:48)
Aš galvoju kad rafaelo saldainiai
nu jo, kai padariau, tai pagalvojau, kad su rafaelo bučiau papraščiau prasisukus . čia čiupačiupsai baltymo glajus ir paparstyta su cukrum tuo stambiu. galvas padariau iš marcipano. ir aptepiau šokoladu. aišku išdžiūvęs šokoladas pasidarė margas
na, kepėjos, paprotinkite, kas čia man nutiko, išbrinkinau želatiną, įdėjau rūgštelės, kai ją lydžiau, įdėjau miltelinių dažų raudonų, tada sudėjau medų, viskas išsileido, na, užminkiau pastilažą.. per naktį jis tik čiut čiut pastandėjo, gavosi toks, ką aš žinau, baisiai lipo visur, kai uždėjau ant torto, per įlinkimus suskilinėjo.. na, akivaizdu, kad kažkas ni to.. tai kas čia nutiko? ar dažų per daug, ar želatinos per daug (kad per mažai tai tikrai ne, nes tikrai nenumažinau)...
tai metu lauk dabar ir einu darytis mmg..
QUOTE(zibute77 @ 2012 03 11, 18:33)
gal galetu kas pasakyti kiek yra vienam pokeli desertines plombyribes varskes gramu? noriu daryti varskini gaivuleli ir kadangi esu ne lietuvoje tai ta varske pati pasidaryciau, bet nezinau kiek jos deti?
aciu labai kas atsakys
aciu labai kas atsakys
O kaip tu ta plombyrine varske darysi? mane irgi domina sita tortuka padaryti bet i musu lituviu pardes neatveza tokiu idomu butu kaip cia kitaip sumeistaut
neli labai dailus tas su vienetuku, o bantukas tai tobulai gavosi
Kastonai taip pat labai labai
aura/v grazuolis meskutis
smailyttte grazus knygos pavadinimas
Kastonai taip pat labai labai
aura/v grazuolis meskutis
smailyttte grazus knygos pavadinimas
grazi knyga
QUOTE(simisimi84 @ 2012 03 12, 12:20)
na, kepėjos, paprotinkite, kas čia man nutiko, išbrinkinau želatiną, įdėjau rūgštelės, kai ją lydžiau, įdėjau miltelinių dažų raudonų, tada sudėjau medų, viskas išsileido, na, užminkiau pastilažą.. per naktį jis tik čiut čiut pastandėjo, gavosi toks, ką aš žinau, baisiai lipo visur, kai uždėjau ant torto, per įlinkimus suskilinėjo.. na, akivaizdu, kad kažkas ni to.. tai kas čia nutiko? ar dažų per daug, ar želatinos per daug (kad per mažai tai tikrai ne, nes tikrai nenumažinau)...
va, del to as tik su mmg tedirbu. Yra ir man taip buve, ir nesuprautau kame reikalas, tai geriau darau mmg ir nesuku sau galvos. Ne karto si mase manes ner pavedusi.
Parodysiu paskutini darbeli.
Tortas broliui. Darytas paskubom, nes lelis sale zyze
MMG ir sokoladine marsmalow mase
knyga ir vazonelis
QUOTE(leliukass @ 2012 03 12, 11:51)
Bet neberandu (nežinau ne ten gal ieškau) pastiliažo recepto. gal galite kuri parašyti čia pastiliažo receptą.
Būčiau labai dėkinga.
Būčiau labai dėkinga.
Pabandykit paieškoti čia: http://www.supermama...?...78104&st=48 penktam puslapy yra pastilažas dengimui ir lipdymui išsirinksit kurio reikia.
*saules_zuikutis* jej tau nepatinka sujunktos karunos kaip rasei, tai tada daryk ziemesnes ir i krastus palaipsniui siaurejancia, (nes dabar atrodo kaip sulauzyta karuna)
keksiukai superiniai tavo
neli labai grazus tortukai, o bantukas tobulas
su kastonais nerealus man tortukas
aura/v mielas meskutis
smailyttte Labai grazi spalva knygos ir grazus pavadinimas
Meduvė nuostabus vazonelis
o kokia ta mase yra MMG???
QUOTE(dorme @ 2012 03 12, 15:33)
o kokia ta mase yra MMG???
va čia http://kristi.erdves...o_gliukoze.html